- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvb
aktív tag
Az akkut nem éri meg szerintem se cserélni. Ez lesz az első telefom, ami ~4 évet fog szogálni, bár már az akku csak 61%, így lassan csere - az egész telefon. Mivel engem nem szórakoztat az akkucsere, ezért ezt munkának tekintem. Kb.4 órám menne el rá, ezért az akkucsere ára 25k (akkucsere)+40k(az én munkadíjam 4 órára)+utiköltség. Ennyit nem ér (nekem) az akkucsere. Mivel mindenhol vannak vezetékmentes töltőim, ahol rendszeresen előfordulok, ezért amikor lerakom a telefnom, akkor mindíg töltőn van. Ha meg sűrgősen menni kell, akkor a kocsiban is tudom tölteni + van egy "kis" Varta 20.000mAH-s akkum is - ami mindíg fel van töltve 75%-ra -, ha hirtelen olyan helyre kell menni, ahol se kocsi, se töltési lehetőség. Az akku mérete és a töltési sebesség így csak annyiban érdekes számomra, hogy 3-4 évig ne tegye fizikailg tönkre a telefonom az akku elhasználódása és tudjon 20-30 perc SOT-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest