Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #58 üzenetére
Én anno a Tegra 3-at komáltam. Meg is vettem a Nexus Tab 7 gen1-et. Jó is volt. (Csak úgy járt, mint az Exynos 2200, hogy kevésbé volt támogatott.)
Sőt anno az első kétmagos LG-ért is rajongtam, kellett is az erő, csak éppen megjelenésekor semmi értelme nem volt, mivel az Android 4 ICS támogatta elsőnek a több magos megoldásokat. Szóval gyengén érvelsz.Én azt nem értem, hogy milyen fejlesztésekről beszélsz. Többszáz wattos töltők most is vannak. Ez nem egy nagy tudomány. Sőt ha végre megoldják, hogy az akku ne egy, ne kettő darabban legyen, hanem mondjuk tízből álljon össze, akkor elég a <60 wattos töltők bőven, mivel egyszerre tudja tölteni a tíz különböző akku részeket a telefon. Ráadásul akkor sérülékenyek sem lesznek.
-
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #53 üzenetére
Ja es nem problemazok. Vilagosan leirtam, csak el kell tudnod olvasni. Azt irtam, hogy a 4-5 ezres akkukhoz felesleges a 65 wattnal nagyobb tolto. Tabletekbe, amikben 7-8 ezres akku van, oda kellhet a 60-100w.
Olvasd el megint. -
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #53 üzenetére
Hol lesznek 50k+ akkuk? A telefonokban? A tabletekben?
-
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #38 üzenetére
Mennyi a laptoptöltőd? Egy modern laptoptöltő 65W. (Macbook, Lenovo T14s. Egy gémer laptop töltő több, de azt most hagyjuk.)
Egy 7-8 ezres akkuval rendelkező tabletnél indokolható a 60-120W. De egy 4-5 ezres akkuval rendelkező telefonnál? -
janeszgol
félisten
válasz
milkabrams #28 üzenetére
Én nem írtam, hogy tönkremegy. A Samsung féle gyorstöltéstől biztosan nem megy tönkre.
Azért a 100+ wattot túlzásnak tartom. -
janeszgol
félisten
"Hivatalos: visszatérnek az Exynos lapkák a Samsung csúcsmobilokba" [link]
A lényeg: "Egy friss szivárgás azonban arra utal, hogy a Samsung az Exynos 2400-at csak az alap Galaxy S24-ben tervezi felhasználni, míg a Galaxy S24+ és a Galaxy S24 Ultra Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel érkezhet."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest