- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Ha jó ramokat raksz mellé, eléred a 1650 szintjét.
Benne van a pakliban hogy nem akarnak konkurenciát állítani önmaguknak erős igpu procikkal, de a 7700-8700g kettőse is mutatja, hogy az igpu jelenlétén és az L3 cache táron kívül egy és ugyanaz a proci. Nem minden esetben van kereslet dvga-ra. De majd piackutatás keretében kiokoskodják -
Juhaszatti
addikt
Én is erről beszéltem. Aki ezt veszi, annak nem a játék a fő felhasználás a gépen, csak mellékes. És soha nem venne ehelyett egy gamer gépet dedikált videokártyával, gyenge üzemidővel, gyenge panellal. Bőven van helyük a piacon, és szépen fogynak is a hasonló gépek. Sok fogy a dedikált videokártyásokból is, és sok fogy ezekből is (tudom, ilyesmivel foglalkozom). Két külön terület, két külön vásárlóréteggel. Ennek szimplán csak nem te vagy a célközönsége.
-
Juhaszatti
addikt
Egy IGP-s gép nem a hardcore játékosokat célozza jelenleg. Az arra jó, hogy játszani is van lehetőséged vele ha ahhoz lenne kedved, de nem azért veszed, nem az a fő felhasználásod a gépen.
Itt van pl ez: IdeaPad Pro 5
399.000Ft-ról indul a hazai boltokban. Ryzen 7 8845HS-el, 780M-el, 32GB RAM-al, 1TB SSD-vel, QHD kijelzővel, nagy akkuval, full fém házzal.Mire ennyi memóriára és ekkora háttértárra felbővítesz egy normális 3050-es gépet (ha olyat veszel, akkor már nem a vágott 45W verziót), akkor már ott vagy hogy minimum 300.000ft, de inkább több. És akkor ehhez az Ideapad Pro-hoz képest még mindig egy gagyi panel lesz benne, majdhogynem fele ekkora akkuidővel, műanyag házzal, legalább fél kg-val nehezebben.
Szóval szerintem bőven megvan a létjogosultásga és a célközönsége jelenleg is.
-
peet05
aktív tag
Ne csak "játékos" fejjel gondolkodj. Pl. a 780M esetében is el lehet játszogatni, de nem kell hozzá 2,5kg-os (+töltő) gamer gép. A 890M még hozzáad teljesítményben, haladunk szépen, most mindegy, hogy AMD vagy Intel a neve.
Az, hogy ki ad ki pl. Spectre X360-ért 700-800k-t, amiben csak egy igpu van...nem vagyunk egyformák, ahogyan az igények és felhasználás sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged