Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Intruder2k5 #52395 üzenetére
Jaaa vagy úgy, már most felvilágosodást kaptam!
-
-
válasz
maxika2004 #52388 üzenetére
Hozzáadhattok valami opentrackert a tracker listához (de mindkét oldalon) és akkor nem lesz elakadva, újra indul a fel/le töltés, de persze a torrent oldal az azon keresztüli feltöltött mennyiséget/időt nem számolja be.
-
maxika2004
őstag
sziasztok ! segitsetek lécci :
letöltéskor " elakadt" - ra vált....
eddig is volt ilyen néha, de hamar elindult... most meg nem akar már órák óta,... a kényszeritett inditás szokott segiteni, meg az ujrajelentés... most egyikkel se indul el..
qbitorrent 4.5.2 , win 7 64 bit. seed, és szabad hely tuti van
elöre is köszi segitséget ! -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
UberMutant #52374 üzenetére
Hogy hogyan lehet privát trackert összehozni RSS-el.
Megkaptam a választ, de köszi Neked is. Megy szépen. -
Nálam 135 torrentből 1 van az oldal szerint seed alatt... A 135-ből 10 valós stopped, azokat töröltem, de a többi még mindig ott figyel a kliensben. És nem, nem csak új torrentek.
Délután bontottam a net kapcsolatot, utána egy darabig jó volt minden, de ez nem tartott sokáig. -
válasz
Intruder2k5 #52358 üzenetére
Még mindig nem javítják ki a hibát!
-
-
A DMZ esetén csak 1db gép minden portját teszi publikussá, amíg a ipv6 esetén (ha nincs részletes beállítási lehetőség mint ipv4-en a portforward) és csak ki/be kapcsolni lehet, akkor minden eszközöd -mind a 9db- (telefon, médialajátszók, stb) kikerül a publikus netre: onnan elérhető és örülnek a betörők.
-
tibaimp
nagyúr
Látom, visszább olvasva, hogy az ncore-os anomália nem csak nálam jelentkezett! Nálam, most, csak 1 torrent-nél csinálja ezt a Stopped dolgot, délelőtt volt vagy 5. És valóban, mind az új letöltések, amire még van bőven seed idő kötelezettségem is.
-
csaba951
veterán
válasz
Doky586 #52373 üzenetére
Na, ez egy jogos érv! Személy szerint nem használom a routerben lévő tűzfalat. Most megnéztem és van lehetőség ipv4 és ipv6 beállításokra is. Tehát lehetne, csak nem érdekel. (Az én felhasználási körülményeim között pont nem érdekes. De belátom, hogy másnál, más körülmények között érdemes vele foglalkoznia.)
-
-
Dißnäëß
nagyúr
RSS-t használja vki, automata letöltés... ?
-
válasz
Dr.FantastiK #52367 üzenetére
Ott nincs IPv6 cím, hiába lekérdeztem többször, nincs IP cím. Eléggé régi tudom a routerem, nem akarom váltani.
Másik téma: Mostanában nagyon ráharapnak a második évadú leszbi sorozatra!
-
csaba951
veterán
Ha jól emlékszem, akkor (volt) Digi-s vagy. Mindenképpen érdemes beállítanod az ipv6-ot, azon aktív leszel torrentezéskor.
Egyébként is, a Steam, Microsoft, EA, Ubisoft az infrastruktúrája jelentős részét már ipv6-on üzemelteti. Hátrányban vagy ha a te rendszered nem támogatja/nincs beállítva natívan az ipv6.
-
válasz
Intruder2k5 #52362 üzenetére
Nálam 125 megosztásnak kb a fele nem tud csatlakozni a trackehez, ezek jellemzően régi, de élő torrentek. D van friss, is, ami áll.
-
válasz
qqcqqc #52361 üzenetére
Nálam tegnap este egy darab torrent volt még seed-kötelezett, az reggelre eltűnt a listából. Amiket reggel töltöttem le azok bekerültek a listába, de még bizonytalan, a manuális frissítés is a fele torrentnél megy, a többinél nem történik semmi. A weboldalon nézve is sok 0/0 seeder/leccher torrent van tegnap este óta, ami természetesen fals infó.
-
válasz
Dragon3000 #52360 üzenetére
Nálam meg a fele áll az oldal szerint, a transmission meg mutatja, hogy csatlakozott.
Van olyan, ami az oldalon 10 percenként hol stopped, hol sedd állapotba ugrik.
Persze a klienst is újraindítottam. -
válasz
Intruder2k5 #52358 üzenetére
Végülis csak 9 órája tart... A legjobb, hogy a kiliens kiírja, hogy a tracker működik, az oldalon meg stopped.
-
-
Most nem működik az nCore tracker szerver, a hnr-es torrenteim leálltak. Nem tudjátok véletlenül mi történik most? Karbantartás van? A bithumen megy és minden oké.
-
Geth
veterán
-
-
-
Geth
veterán
Ez a TCP - UDP megkülönböztetés a fejedben létezik csak, és nincs köze a CG-NAT problémához. Ha van publikus címed, akkor a router-ben tudsz forward szabályt definiálni, függetlenül a protokolltól. Ha nincs, akkor nem tudsz. Jelenleg nem tudunk olyanról, hogy xy szolgáltató korlátozná a protokollt.
-
-
válasz
lionhearted #52339 üzenetére
Teamviewer, Anydesk, Rustdesk esetén sem kell, csak a kapcsolatfelvételt biztosítja egy közbülső fél. Utána a két fél közt megy minden adat..
-
brd
nagyúr
válasz
lionhearted #52339 üzenetére
Dehogy megy át, pont ez a lényege, hogy a 2 party úgy tud egymás felé a központi server vezényletével kapcsolatot nyitni, hogy a konkrét forgalom már a 2 fél között zajlik. Persze azért van némi probléma, pl. hogy a legtöbb SOHO routerrel csak a UDP-s magic működik (a TCP-s próbálkozást elhajtja a legtöbb NAT/tűzfal biztonsági okból, még egy egyszerű SOHO router is), ill. hogy emiatt kell hozzá UDP, továbbá a klienseknek ezt a magic-et aktívan támogatnia kell.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
woodworm #52336 üzenetére
Pontosan ezért tré, hogy natol.. wtf. Persze értem a hátterét, de egyedül a vodafone-os mobilnetem volt ilyen, az is csak néha, mert a tartomány fele publikus, másik fele privát címet oszt ki ugyanazon a default apn-en.. de hogy egy gyors, 1000-es netnek ne adjanak publikus ip-t, az gas.
lionhearted +1
IPV6 megoldás amúgy, de elég necc még mindig jobboldalas úton jobbkormányos autót vezetni.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Doky586 #52337 üzenetére
Nem tudom, hogy ez ennyivel megoldható lenne e de ez szerintem egy ÉGETŐ probléma a torretesek számára mert ugye egyre gyakoribb a NAT és mellé hogy pl. KÜLÖN pénzt kérnek a NAT feloldásáért.
Az IPv6 pedig még mindig nem az igazi nem tudom, hogy ez a torrentoldalak a kliens vagy ki-mi hibája, de jó lenne ezen is javítani. -
-
-
-
-
-
Dißnäëß
nagyúr
Ilyen szűrőt nem fogsz találni, de ha sok seedes motyót nézel, hamarabb révbe érsz. A sok leech-es is jó, mert gyakran más és más szeletek vannak meg embereknek, így egymás közt is tudják a másiknak a hiányzókat adni, miközben a seederektől is szedsz-szednek. Igazából ha az availability >1.0, jó vagy. Pár óra az semmiség amúgy, különleges dolgokra napokat is megéri várni.
Jó erősen betárazott torrent kliensnél is, átlagos (!) 30MB/s (ez már átlagban jónak számít) folyamatos 24/7 letöltésnél 1 óra alatt lejön 108 Giga... -> hasra 7.800 hasznos giga körül lehet a 8T HDD, ez 72 óra alatt megvan és beteltél 3 nap alatt. -
válasz
Dißnäëß #52321 üzenetére
Régebben használtam fekete színű Tsunami házat, most raktáron van, akinek kell az vigyen.
Másik téma, még mindig keresem a gigabites feltöltőket az 1080p BD remux torrentekre, volt hogy kb. fél napba telt letölteni egy remux torrentet.
WD GOLD 8TB winyót nemrég beröffentettem, azóta gyűjtöm a remux anyagokat. -
Dißnäëß
nagyúr
Armor, háh.
Nálam Tsunami VA3000SNASeek időket kell mentened (ahol az SSD igazán hoz a HDD-hez képest), szekvenciális nem számít esetedben, olyan gyorsan nem töltesz le és nem is seed-elsz. Emiatt SATA modellek kiválóak, nem kell NVMe. Nálam 2db SATA-s van kábelén lógatva betéve a HDD tároló rekesz feletti üresbe, bedobtam oda aztán jólvan.. mindegy, milyen szögben áll, hogy áll, nem hordozgatom, jóvanazúgy. Van 5.25 -> 3.5" adapterem, azokkal a nagy CD-ROM-nyi helyeket át lehet alakítani HDD méretűre, innen pedig van ismét 3.5" -> 2.5" adapter, még kisebbre lehet menni és akkor az SSD-t is bepakoltad, de mondom, szerintem tökfelesleges
Behánysz két SATA SSD-t az üregbe és viszlát, nálam nem is rezonálnak, pedig 4 Exos seek-elget alattuk.
Egy petákot se kapok használtpiacon ezért a házért, tartom NAS-nak, sarokban elfér, a dedikált asztalim meg épp épül, az csini lesz.
Öreg ház, de azért pakolható + porszűrős az első venti, ami egyből telibefújja a HDD-ket, megfelel a célra.
Amit elfelejtettem előzőből még amott: SSD-nél előrefoglalást hagyd off-on, tök felesleges, itt a fragmentáció nem tényező. Jön az adat, ahogy jön.
-
Geth
veterán
Tipp: ha egy filerendszeren van a két könyvtár, hardlinkel-heted is a file-okat ahogy befejeződött a letöltés. Így nem kell a letöltés mappát "bolygatni", viszont nem foglal a "másolat" plusz helyet, villámgyors, és a célkönyvtárban azt csinálsz a file-okkal amit szeretnél.
Automatizáltan: elvileg a qbittorrent tud scriptet futtatni a letöltés végén, de nézz rá a Sonarr/Radarr programokra, nekem nagyon bevált. -
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Otthon úgy intézem a letöltéseimet, hogy a letöltött filmek/sorozatok a seed idejére a
/downloads
mappába kerülnek a szerveren, majd miután letelt a kötelező seed idő, áthelyezem őket a médiatárba, a/media
alá, ahonnan felkapja őket a Plex, és osztja tovább a lejátszó klienseknek.Igen ám, de nagyobb anyagoknál több napig is tarthat a seed, a kérdésem, hogy ha az alapértelmezett letöltési könyvtárból áthelyezek, és átnevezek mondjuk egy több évados sorozatot egy másik helyre, a qbittorrent tudja-e folytatni a seedet erről az új helyről? Törlés nem történik, csak áthelyezés/átnevezés.
Ha csak simán áthelyezem, a kliensben meg tudom adni az új helyet, ez gondolom működik, a médiatár miatt viszont át is kellene neveznem, egyrészt, hogy egységes legyen, másrészt, hogy a Plex megtalálja hozzá a metaadatokat.
-
-=MrLF=-
senior tag
köszi srácok
utána olvasok és váltok
-
csaba951
veterán
válasz
-=MrLF=- #52309 üzenetére
Szerintem ezt nem fogod tudni megoldani. És en nem a qBittorrent hibája, a uTorrent elavult.
2 gondot tudok elképzelni (és/vagy):
* a Pieces méret olyan nagy
* a torrent fájl mérete olyan nagy
amit a uTorrent nem tud kezelni, mert akkoriban még senki nem használt ekkora méreteket. Itt főleg a Pieces méretre gondolok.Megoldás: használj modern torrent klienst!
-
-=MrLF=-
senior tag
Sziasztok!
Én uTorrent 2.2.1 használok kb mióta megjelent minden működik, minden szuper,
meg vagyok elégedve vele.
Most belefutottam egy olyan torrent fájlba amit nem tud megnyitni, a torrent fájlba belenézve látszik hogy qbittorrent-el lett készítve.
Hogy miért kellett módosítani a 15+ éves szabványos fájl formátumon nem vágom.Létezik qbittorrent -> uTorrent torrent fájl konvertáló program?
-
csaba951
veterán
válasz
lionhearted #52307 üzenetére
Én csak nemzetközi, nyílt trackkereket használok+dht. Most éppen kb. 50%-50% az ipv4-ipv6 feltöltések aránya. Azt azért hozzáteszem, hogy ipv4-en passzív vagyok, ipv6-on meg aktív. Nekem ez így teljesen jó, nem volt kedvem kijárni az ügyfélszolgálaton az aktív ipv4-et is.
-
-
Geth
veterán
válasz
lionhearted #52304 üzenetére
Szoktam látni IPv6 peer-t, de hogy épp melyik trackertől kapom vagy DHT-n, azt passzolom.
Kliens az aktuális qbittorrent docker-ben. -
csaba951
veterán
válasz
lionhearted #52304 üzenetére
Ilyenre gondolsz mondjuk, hogy pl. az Ncore támogatja-e az ipv6-ot? Passz.
Én qBittorent v4.6.7-el használok ipv6-t, Digi hálózaton, saját routerrel. Teljesen jól működik.
-
-
csaba951
veterán
válasz
spleenszuru #52302 üzenetére
Igen.
http://www.ipv6scanner.com/
Ez a cím az Téma összefoglaló-ban van, és már nem él. -
spleenszuru
őstag
A pirossal bekarikázott IP címnek kell egyeznie az összefoglalós linken lévő oldallal, ha nem vagyok NAT alatt, igaz?
TP-Link Archer A7 router:
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
spleenszuru #52298 üzenetére
Múlt héten mondtam le az egyik digis mobilt telefonon és 10 perc alatt megvoltam az egésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest