- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Armor, háh.
Nálam Tsunami VA3000SNASeek időket kell mentened (ahol az SSD igazán hoz a HDD-hez képest), szekvenciális nem számít esetedben, olyan gyorsan nem töltesz le és nem is seed-elsz. Emiatt SATA modellek kiválóak, nem kell NVMe. Nálam 2db SATA-s van kábelén lógatva betéve a HDD tároló rekesz feletti üresbe, bedobtam oda aztán jólvan.. mindegy, milyen szögben áll, hogy áll, nem hordozgatom, jóvanazúgy. Van 5.25 -> 3.5" adapterem, azokkal a nagy CD-ROM-nyi helyeket át lehet alakítani HDD méretűre, innen pedig van ismét 3.5" -> 2.5" adapter, még kisebbre lehet menni és akkor az SSD-t is bepakoltad, de mondom, szerintem tökfelesleges
Behánysz két SATA SSD-t az üregbe és viszlát, nálam nem is rezonálnak, pedig 4 Exos seek-elget alattuk.
Egy petákot se kapok használtpiacon ezért a házért, tartom NAS-nak, sarokban elfér, a dedikált asztalim meg épp épül, az csini lesz.
Öreg ház, de azért pakolható + porszűrős az első venti, ami egyből telibefújja a HDD-ket, megfelel a célra.
Amit elfelejtettem előzőből még amott: SSD-nél előrefoglalást hagyd off-on, tök felesleges, itt a fragmentáció nem tényező. Jön az adat, ahogy jön.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest