Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyorgi79
újonc
válasz
aradebil2
üzenetére
töltöttem fel két képernyőképet, ezeket küldtem el a fogadóirodának, de nem ez kell nekik hanem amivel náluk fizettem be. April 17th 11ˆ51 UTC időzóna- ekkor volt egy fizetésem náluk de ezt nem találom és kéne nekik, már csak ezt hiányolják...
Nagyon kevés fórum van ráadásul ahol segítséget kérhetnék. Ezért is örülök hogy rámírtál.
szóval én ezekig a részekig jutottam el ami a képeken van, de ez egy kicsit magas nekem kb semmit nem értek hozzá. de ha valaki tudna segíteni meghálálnám. Talán egyszerűbb lenne személyesen elvinném a laptopomat és úgy megkeresnénk vagy valami...
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- További aktív témák...
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest