- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz
Nokedli92 #19984 üzenetére
Melegen ajánlom ezt a Coin Bureau videót, nagyon jól összefoglalja a LEGIT kripto saving technikákat. NEXO-ról is szó van benne.
-
Dronte
aktív tag
válasz
Nokedli92 #19975 üzenetére
Leginkább sehogy. Anno én is Krakenre utaltam be Erstéről, de olyan drága volt, hogy azóta hanyagolom. Sajnos ahogy írtad, Revolut sem működik.
Én inkább átváltottam más platformra (Bitstamp), ahol garantáltan működik a Revolut deposit és withdrawal - még ha magasabbak is a fee-k.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Nokedli92 #19975 üzenetére
ingyenes SEPA utalás Wiseról, vagy Revolutról. Nyilván a HUF/EUR váltást is az előzőeken intézve. Wise-nál azt hiszem van költsége az utalásnak/váltásnak (majd valaki megmondja), de Revolutnál mind a befizetés (kártyás vásárlásnak számít) mind a váltás ingyenes (kiivéve hétvégén)
-
shortcutme
tag
válasz
Nokedli92 #9194 üzenetére
Litecoin-hoz van külön topic, ott több infót találsz, de sajnos azt se éri már meg bányászni. 1 év alatt a csaknem tizedére esett az értéke a nehézség pedig a 15x-ér nőtt (1 litecoin megszerzéséhez szükséges számítási kapacitás).
A Bitcoinnál pedig idén 26szorosára nőtt a nehézség az értéke meg kevesebb, mint a felére esett vissza.Igazából az LTC-t nem nagyon tudom kinek éri meg bászáni. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy mivel tudtommal azt még GPU-val bányásszák, ezért a sok fertőzött, zombi gép tölti a víruskészítők tárcáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest