- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Én nem régen állítottam le a 290 GH-es gépemet, mert már a villanyszámla alatt kezdett termelni. Nem sokat nézelődöm manapság a BTC és társai világában, így köszi, hogy szóltál, nekem is jó lehetőség egy kicsit még járatni a jól kiszolgált Saturnomat
Én egyelőre PayCoint bányászok vele és szépen gyűlik is, csak ma reggel indultam, elvben olyan 1 XPY jön össze naponta, ami úgy 10 USD jelenleg, ez nem rossz pénz, ha azt nézzük, hogy BTC-ből alig több, mint 1 USD lenne a napi termelésem. Egyelőre megkockáztatom, hogy nem váltom át BTC-re, meglátjuk mi sül ki belőle. Pár napnyi áramot megér. Köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honda topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én egyelőre PayCoint bányászok vele és szépen gyűlik is, csak ma reggel indultam, elvben olyan 1 XPY jön össze naponta, ami úgy 10 USD jelenleg, ez nem rossz pénz, ha azt nézzük, hogy BTC-ből alig több, mint 1 USD lenne a napi termelésem. Egyelőre megkockáztatom, hogy nem váltom át BTC-re, meglátjuk mi sül ki belőle. Pár napnyi áramot megér. Köszi!