Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
Nem tudom hogy jo helyre irok-e, de a Bioshock 2-röl van szo.
Tegnap vettem meg Games for Windows - Live kiadasban, termekkulccsal, bontatlanul 4.90€ -ert itt Ausztriaban. Feltelepitettem, letrehoztam egy Windows - Live ID-t jelszoval mindennel. Az email cimemet visszaigazoltam es sikeres volt a regisztracio. Be tudok lepni vele a friss XBOX - Live oldalamra tehat el az accountom meg a profilom. Valamint a Games for Windows - Live Marketplace-be is be tudok loggolni vele es müködik. De amikor inditom a jatekot elöjön a GfW - Live belepes, beirom az email cimet es a jelszot, ezutan tovabblep es keri a Bioshock 2 termekkulcsot. Beirom helyesen elfogadom es a nextre kattintok majd jön egy hibaüzenet hogy az emailcim ill, a jelszo "invalid" es probaljam ujra. Tehat nem tudom regisztralni a jatekot, nem jön le semmilyen frissites holott van hozza több patch is mar idöközben, valamint azt hiszem igy a save sem müködik.
Miert bonyolitjak meg ennyire?
Segitsetek!
Új hozzászólás Aktív témák

- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest