Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Na szóval
CD ről nem tudtam indítani a frissítést mert azt írta ki hogy nem tud létre hozni valami fájlt. Gondolom a CD lemezre akart írni és nem jött össze neki. Floppy-m nincs vagyis van, de a BIOS (ami nem jó) nem akarja működtetni. Így létre hoztam egy másik winyón egy FAT32 partíciót amire felraktam a régi BIOS fájljait és az AMIFLASH programot hozzá. Be Bootoltam Win98 CD vel CD-ROM támogatás nélkül a parancssorba, és a C: meghajtó lett szépen az a FAT32-es partíció amire a BIOS dolgait raktam. Innen azt hittem tök jó lesz. Elindítottam a BIOS frissítést így C:\AMIFLH AMIBOOT.ROM /S. A végén ki is írta hogy sikeresen megtörtént (gondolm akkor jó lesz). Újraindítás után semmi nem változott meg mint ha át se írta volna a BIOS-t. Na akkor az AMIFLASH programmal próbáltam. A végére ő is elvileg sikeresen megcsinálta de az Újraindítás után színtén nem változott meg a BIOS-om.
Kérdésem:
Valamit rosszúl csináltam?
Vagy amikor a Windows alól frissítettem a BIOS-t, és felajánlotta hogy a régit lementi Floppyra, akkor nem a régit mentette le hanem ezt a nem kompatibilis verziót az alaplapommal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest