Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vFerko
tag
Sziasztok!
Az alábbi konfigom van:
Maximus Formula
e6600 2.4
2x2 geil 1066 DDR2 ram
hd 4870 x2 2gb
500 g seagate sata 2-es vinyowindows xp sp3at használok és a kicsomagolási sebességem vmi istentelül lassu (egy 700 megas film 2.30 perc kb) winrar-ral v akar anelkul is.
raidbe volt kotve anno 2db 500as vinyo amibol az egyik meghalt majd a jot ujraparticionaltam es maradt rendszernek. amikor raidben volt ugy csinalta ahogy kell neki (kb 5-15mp volt)
biosban ide-re van allitva a sata konfig. sata enchanced-be van meg compatibel es disabled opcio.
a rendszer egyebkent "huzas mentes". ha vki tudna vmi otlete az ossza meg velem legyen szives
van fenn egy masik particion win 7 beta is a helyzet ugyanaz ott is es azt AHCI-ba telepitettem.
Bios beallitasokhoz nem nagyon ertek vhol van esetleg vmi gyorstalpalo v ilyesmi? Neten csak 2006os cikkeket talaltam per pill :S
Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Fűnyíró topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- LG LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest