Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali mindnekinek! Sürgősen segítség kéne! Egy Striker Extreme lapon félresikerütl a BIOS frissítés! Eddig mrá nagyon soxor csináltunk vele BIOS update-et ASUS Update programmal és soha nem votl semmi baj, most viszont ugyanúgy, ahogy mindig BIOS-t frissítettem a lapon és utána az 1. reboot után se kép se hang, és akárhányszor reseteltem ki-be kapcsoltam a gépet semmi sé az alaplapon a kis pöcköt, amivel BIOS-st lehet reset-elni azt si kihúztam és vissza, és csak nem lett jó. Ráadásul pillanatra az áramellátást is újraindítja, szal totál kész. Egy pillanatra elveszi az áramot mindenről, majd vissza ráadásul periódikusan csinálja. Nem mertem nagyon erőltetni. Enermax galaxy táp van a gépben, szoval nem hinném, hogy annyira gond lenne vele, eddig természetesen semmi gond nem volt, cska a BIOS frissítés óta van szar
Nagyon kéne vmi nagy okosság, hogy mivel lehet ezt az egészet visszahozni! Előre is köszi a válaszokat! Ja és lécci priviket írjatok 1. sorban, mert azt sokkal sűrűbben nézem, de ha ide írtok, nekem az is jó csak vmit írjatok
Köszi mindenkinek előre is! Üdv! L.D. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon kéne vmi nagy okosság, hogy mivel lehet ezt az egészet visszahozni! Előre is köszi a válaszokat! Ja és lécci priviket írjatok 1. sorban, mert azt sokkal sűrűbben nézem, de ha ide írtok, nekem az is jó csak vmit írjatok
Köszi mindenkinek előre is! Üdv! L.D.