Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Studio_S4
csendes tag
Hátha tudtok segiteni.
Adva van egy DELL Latitude CpI-366Mhz laptop. Egyszer csak valamilyen ismeretlen ok folytán elfejtette a BIOS beállitásokat (resetelõdött?) Ez nem gond, csak az, hogy azóta jelszót kér az induláshoz, holott soha nem volt semmilyen alaplapi jelszó beállitva. Biztos sokan azt hiszik, hogy én elnyomogattam valamit, de nem igy van. Nem vagyok láma, tudom mit beszélek.
A Dell service persze 25e+áfa jó magyar forintért hajlandó lenne kiszedni ezt, de elõtte meg akarok próbálni pár alternativ megoldást ha létezik. (alaplapi elem, vagy aksi lelohasztása - bár belenéztem, s ilyet nem találtam.)
Ha tudtok, segitsetek hátha van valakinek tapasztalata már ilyesmivel
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs