- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung SmartTag2 teszt
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopper1991
csendes tag
Sziasztok! Sürgős segítség kellene, a BIOS megadta magát!
A gépemet még 2003-ban vettem akkor az volt a csúcsgép, de azóta csak memóriát újítottam rajta de BIOS-t nem frissítettem... Most a gépem bekapcsol egy fura hang jelez és az alábbi felirat van a képernyőn: Award BootBlock BIOS v1.0
BIOS ROM checksum error
Detecting floppy drive A media...
Insert system disk... A neten utánanéztem, és azt írják hogy egy floppy-ra másoljak egy fájlt amiről bebootól a gépem, itt kellene a segítségetek hogy milyen fájlt kellene... Az alaplapom: Jetway v333u, ennek a bios-a kellene. Nagyon megköszönném annak a segítőkész embernek aki keresne nekem egy ilyen fájlt amiről a gépem a floppy segítségével bebootolna! A gépem televan a munkámhoz szükséges adatokkal, a most született kisfiam képeivel, úgyhogy nagyon félek hogy elvesznek! Kérlek titeket hogy segítsetek nekem csak egy linkkel amin van az a fájl... Előre is NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK A SEGÍTSÉGETEKET! Várom a linket... köszönöm ÜDV.
hopper
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- OTP Bank topic
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged