- iPhone topik
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopper1991
csendes tag
Sziasztok! Sürgős segítség kellene, a BIOS megadta magát!
A gépemet még 2003-ban vettem akkor az volt a csúcsgép, de azóta csak memóriát újítottam rajta de BIOS-t nem frissítettem... Most a gépem bekapcsol egy fura hang jelez és az alábbi felirat van a képernyőn: Award BootBlock BIOS v1.0
BIOS ROM checksum error
Detecting floppy drive A media...
Insert system disk... A neten utánanéztem, és azt írják hogy egy floppy-ra másoljak egy fájlt amiről bebootól a gépem, itt kellene a segítségetek hogy milyen fájlt kellene... Az alaplapom: Jetway v333u, ennek a bios-a kellene. Nagyon megköszönném annak a segítőkész embernek aki keresne nekem egy ilyen fájlt amiről a gépem a floppy segítségével bebootolna! A gépem televan a munkámhoz szükséges adatokkal, a most született kisfiam képeivel, úgyhogy nagyon félek hogy elvesznek! Kérlek titeket hogy segítsetek nekem csak egy linkkel amin van az a fájl... Előre is NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK A SEGÍTSÉGETEKET! Várom a linket... köszönöm ÜDV.
hopper
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest