- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
up
-
luciferc
őstag
nem. a gép videoként való használatához kellene. A VirtualdubVCR tudja állítani a bekapcsolás idejét, de a napját nem. Vagyis a dolog megoldható, van is rá példa, csak nem működik tökéletesen (vagy én nem tyudom rávenni)
Ha nem lesz rá progi, akkor nekiesek a VirtualdubVCR forrásának, és kiszedem belőle a módszert, aztán írok egy saját progit. De inkább egyelőre lusta vagyok... -
luciferc
őstag
na még egy up mára. ennyire lehetetlent kérdeztem???
-
luciferc
őstag
up
-
luciferc
őstag
A kérdést már feltettem az Azonnali kérdésekben, de nem jött válasz, ott meg elsikkad a dolog, úgyhogy hajrá!
Olyan progi kellene nekem, amivel xp alól be tudom állítani az (award) biosomnak az automatikus időzített bekapcsolás időpontját. Ennek elvileg nincs akadálya, vannak win alatt is működő bios password eltávolítók, amik szintén a cmos-t írják. tud valaki ilyen progit?
Valahogy nem sikerült ilyet találnom (illetve egyet igen, de az nem működik nálam) a guglin, pedig általában jó vagyok ilyen keresésekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest