- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
Bővebben: link
vagy ez, de ez sem biosba turkál, hanem alszik -
sbazsi
veterán
Bővebben: link
hibernate/sleep módrol beszél. -
luciferc
őstag
up
-
luciferc
őstag
nem. a gép videoként való használatához kellene. A VirtualdubVCR tudja állítani a bekapcsolás idejét, de a napját nem. Vagyis a dolog megoldható, van is rá példa, csak nem működik tökéletesen (vagy én nem tyudom rávenni)
Ha nem lesz rá progi, akkor nekiesek a VirtualdubVCR forrásának, és kiszedem belőle a módszert, aztán írok egy saját progit. De inkább egyelőre lusta vagyok... -
luciferc
őstag
na még egy up mára. ennyire lehetetlent kérdeztem???
-
luciferc
őstag
up
-
luciferc
őstag
A kérdést már feltettem az Azonnali kérdésekben, de nem jött válasz, ott meg elsikkad a dolog, úgyhogy hajrá!
Olyan progi kellene nekem, amivel xp alól be tudom állítani az (award) biosomnak az automatikus időzített bekapcsolás időpontját. Ennek elvileg nincs akadálya, vannak win alatt is működő bios password eltávolítók, amik szintén a cmos-t írják. tud valaki ilyen progit?
Valahogy nem sikerült ilyet találnom (illetve egyet igen, de az nem működik nálam) a guglin, pedig általában jó vagyok ilyen keresésekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Linux kezdőknek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mass Effect
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest