- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz Rigormortiis #6498 üzenetére
Kossz nem, a Yakuza 5-ben is tikkelek mar a rohadt kikerulhetetlen ritmusjatekoktol.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon rákattantam a Muse Dash-ra. Akit érdekel, androidra 400 forintért be lehet hútni, piszok jó és addiktív japán ritmusjáték.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Mike
veterán
sziasztok
a 7 halálos bűn játékot próbálta már valaki? mennyire jó vagy rossz? végre emberi árra van akciózva, de érdekelne, érdemes e megvenni ps-re?
-
ldave
Topikgazda
válasz penge111 #6493 üzenetére
Jajj, te, ha egy estét sem tudsz rászánni, mint én, hogy kipróbáld, akkor nem tudok mit mondani Nekem akkor nem jött be, de lehet majd idén egyszer megpróbálom újra. Több játék is volt, amit csak második, vagy harmadik nekifutásra játszottam végig, mert elsőnek, épp akkor, abban a helyzetben valamiért nem tetszett.
A Slime draws near! Command?
-
penge111
addikt
Persona 5 Strikersbe érdemes belevágni, imádtam a Persoan 5-öt anno. Picit eltántorit az új harcrendszer és a szociális szál kiherélése
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Carlos Padre
veterán
válasz Rigormortiis #6485 üzenetére
Igen, bar a Kiwami 1-2 es a Zero kiemelkedik az orult sztorikban. A 3 meg jo, a 4 mar nem, a veget kimondottan ruhelltem, a 5 megint jo, meg csak a masodik resz vegen tartok de mar 75 oram van benne. A 4-t kevesebb ido alatt tudtam le.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
EmThor
addikt
Bizony, a sok cat fight a 0-ban ;)
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Kai_Rong
senior tag
Igen, ez a sorozat egyik vedjegye: vegelathatatlanul sok minigame mondjuk a Zero ebbol a szempontbol is top, ennel tobb mellekes cucc csak a Yakuza 5ben van, bar ott is inkabb csak kilora tobb, erdekesseget tekintve a Zero viszi a primet.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Rigormortiis
veterán
A többi yakuza játékban is ennyi érdekes melléküldetés és tennivaló van? A 0-ban eddig 40 órám van és még csak a 10. fejezetben tartok. Nagyon behúzott, és még annyi tennivaló van...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
Kai_Rong
senior tag
A kabarét biztosan a Sunshine cabaret clubból lehet indítani. Az ingatlanbiznisz pedig szintén Kiryu irodájából futtatható, asszem Tahei Blvd-nál van a bejárat.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Kai_Rong #6478 üzenetére
Hogyan tudom elérni a kabaré és az ingatkanbizniszes részt? Emlékszem, hogy a fő sztori során be voltak mutatva, de már nem tudom, hogy van-e rájuk valami menü vagy oda kell-e menni valahova 😅
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Adam_Shepard #6464 üzenetére
Teljesen okés a játék, a harc nagyon élvezetes a 2D scroller részekben, a rizstermesztés pedig meglepően lenyugtat esténként. Az egyetlen, ami nem tetszik benne, hogy komoly időmenedzsment van a játékban (a harci részeknél egy idő után éhes leszel és haza kell menni vacsorázni, aztán folytatódik a következő nappal a móka), az AC New Horizons szabadsága utána elszoktam ettől, de azért meg lehet szokni.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Rigormortiis #6477 üzenetére
A Yakuza 0-ban közvetlenül kevésbé, közvetetten annál inkább hatással vannak egymásra. Utána pedig aztán az összes részben szentelnek egy-két fejezetet az ő rivalizálásuknak
Az ingatlanbiznisz meg a kabaré jó lóvét hoz, de inkább azért érdemes foglalkozni velük, mert tök jó mellékküldetésekhez vannak kötve.
Kiwami 1, Kiwami 2, 3, 4, 5, 6, Judgment, Like a Dragon, Lost Judgment a sorrend ezután. Illetve van három spinoff, a Dead Souls, ami a 4 és 5 között játszódik egy zombi invázió idején, és nem brawler, hanem egy TPS játék. Illetve van két szamurájos rész, a Kenzan! és az Ishin, viszont ezek egyelőre csak japánul jelentek meg.A Kiwami 1 elég erős visszaesés lesz a 0 után a sztorit illetően. Sőt, igazából az egész sorozat tetőpontja a 0, nálam azt csak a 6, illetve a Kiwami 2 tudta megközelíteni ezt a szintet. A 0 amúgy jobban élvezhető az első öt rész után, mert tele van apró easter eggekkel és referenciákkal a sorozatra vonatkozóan, ami az új játékosoknak sajnos nem annyira jön át.
-
Rigormortiis
veterán
Közben visszatértem a Yakuza 0-hoz. Valami fantasztikusan remek története van, igazából ez motivál játék közben. Bár sokkal jobban leköt a Kiryu-szál, mint Majima, de jól sejtem, hogy ők később keresztezni fogják egymás útját? Mennyire fontos nyomatni az ingatlanbizniszt/kabarét, illetve a többi minijátékot? Ha végeztem vele, akkor a Kiwami 1-2 fog sztori szerint következni, igaz?
-
ldave
Topikgazda
válasz Rigormortiis #6472 üzenetére
Az lehet hogy csak a Full Body változat sajátja, az eredetiben nem rémlik ilyen opció.
-
ldave
Topikgazda
válasz Rigormortiis #6470 üzenetére
PS3-on játszottam, kedvelem a puzzle játékokat, de azt nem ha időre kell csinálni, szóval emiatt nem is fejeztem be
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon jó volt a Catherine: Full Body. Meglepő módon egész érdekes történetet sikerült írni neki, az art style pedig még még a P5-nél is jobban betalált. Maga a játékmechanika nem tetszett, de szerencsére erre is van megoldás.
-
ldave
Topikgazda
Nem könnyű a játék, figyelni kell hogy az adott szinten milyen ellenfelek lehetnek és annak megfelelően fegyverezni a csapatot. Pl. az élőhalott ellenfeleknek csak 1 hp-ja szokott lenni, viszont magas a védelmük, amit át kell ütni, viszont ha valakinél nincs fegyver, hanem csak kézzel üt, akkor az pont 1 hp-t fog sebezni, tehát lényegében egy ütéssel le lehet szedni akár a legerősebb élőhalott sárkányt is. Vagy a repülő ellenfeleket az az íjak és puskák sebzik és így tovább. Szóval az elején nem igazán van olyan, hogy na itt egy cuccom, ezzel most végigmegyek, hanem folyton cserélgetni kell.
-
EmThor
addikt
Ugyes vagy h letoltad, gondolkozok en is rajta, kicsit riaszt a minimalista megkozelites h nem fog emiatt lekotni + remelem nem nehez, viszont vonzo mert mas megis bizonyos tekintetben mint amilyen jatekokkal eddig talalkoztam.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
ldave
Topikgazda
Hosszú idő után új előzetest kapott a Granblue Fantasy RPG: GRANBLUE FANTASY: Relink - Teaser Trailer
Megjelenés jövőre várható.A Slime draws near! Command?
-
penge111
addikt
Istenem, de jó is lenne. Már a zenéje is olyan hatással van rám... Sosem vettem első nap játékot, de ezt instant veszem, mert számomra minden idők legjobb jrpgje, nagy hatással volt rám. 45 játszható karakter, mind kidolgozott háttértörténettel, 12 féle befejezés, ötletes harcrendszer, zseniális zenék, fantasztikus történet. A grafika akkor csúcsnak számított, főleg az átvezető videók minősége. Lehet elfogult vagyok kicsit Ide vele máris!!!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azonnal Chrono Cross remake-t a népnek.
Another Eden × Chrono Cross Symphony: Complex Dream cinematic trailer
Live-Die-Respawn
-
Kai_Rong
senior tag
A Sakuna: Of Rice and Ruint nyomta valaki? Akciós volt a Switch változat a Supergamernél, és nem tudtam neki ellenállni Stardew Valley + Vanillaware 2d platformer + Okami vibe, telitalálatnak tűnik.
Kb. egy éve ki vagyok égve a játékok terén, nem szívesen húzok elő semmit, hátha ez kicsit kizökkent a burnoutból.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
ldave
Topikgazda
Próbálgattam ennek a Yoko Taro-féle Voice of Card játék demóját, jónak tűnik ez is, de egy akciót biztos megvárok.
-
ldave
Topikgazda
Lepörgött a stáblista, nekem nagyon tetszett ez a játék. Ötletesen nyúltak vissza a klasszikus FF harcrendszerhez, elég sokféle módon lehet fejleszteni, felszerelni a csapatot. A matek fejtörők egy része szerintem átlagnak megoldhatatlan, nem a nehézsége, hanem a furcsa hivatkozások miatt (pl.
), többször kellett megoldás után néznem. A pályák között is volt pár szemétparaszt szint, a zene is eléggé monoton lesz a végére. De mindegy is, számomra az év egyik legnagyobb meglepetése volt ez a Dungeon Encounters. Most picit félreteszem, aztán a szuperbossokra majd biztos rápróbálok valamikor később.az egyik számsor valami Super Bowl meccsek eredménye A Slime draws near! Command?
-
ldave
Topikgazda
Napi leak, állítólagos Nvidia adatbázisból, PC dátumok, még be sem jelentett címek:
Avowed (12/07/2022)
Chrono Cross Remaster (12/01/2021)
Final Fantasy IX Remake (04/01/2022)
Final Fantasy XVI (03/01/2023)
Final Fantasy Tactics Remaster (02/01/2022)
Forspoken (03/01/2022)
Kingdom Hearts IV (09/30/2023)
Shin Megami Tensei V (02/01/2022)
The Elder Scrolls VI (01/02/2024)
The Legend of Heroes: Trails from Zero (09/30/2022)
Tactics Ogre Remaster (03/01/2022)Korábban egy ilyenben volt először a God of War PC-s változatáról is leak, szóval ki tudja...
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon jó lett a Trials of Mana remake. Főleg, hogy telefonon is lehet vele játszani (én androidra vettem meg). Pazarr.
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
Ennél minimalistább jrpg-t nehéz elképzelni, az első képen a pálya látható, a másikon pedig a harc és nagyjából ez le is fedi a játékot. A harcrendszer klasszikus ATB (régi FF játékok alapja), rajongóknak ajánlott, másoknak szerintem nem nyújt elég izgalmat.
-
ldave
Topikgazda
Most futottam bele ebbe a Dungeon Encounters játékba (Square, régi FF arcok), eléggé minimalista, de jónak tűnik.
-
ldave
Topikgazda
Most olvasom, hogy szeptember 31-én, 90 éves korában elhunyt Sugiyama Kōichi, a Dragon Quest játékok zeneszerzője Zenei életműve maradjon sokáig fent, nyugodjon békében.
-
penge111
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Adam_Shepard #6443 üzenetére
CSak mert mondta valaki, hogy a PS Storeban levő demo az NAGGGYON tájékoztató jellegű csak és eltér a végleges cucc.
.
-
cc42
csendes tag
Nekem is első Tales játékom, Ys 8 és 9 után hasonlónak tűnt a harcrendszere, de nagyobbat nem is tévedhettem volna. Maga a játék tetszik - a sztori eddig még nem nagy eresztés bár még csak kb 10 órám van benne, de maga a harcrendszer nagyon nem áll nekem kézre, ezzel a kombózásra épülő mechanikával.
-
Jigoku
tag
Nekem nagyon bejön, bár én elég új vagyok Tales-fronton.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
ldave
Topikgazda
Nekem első Tales játékom lesz majd, ha újra gépközelben leszek.
-
Adam_Shepard
addikt
A Tales of Ariserol tud valaki nyilatkozni?
.
-
ldave
Topikgazda
Közzétették a Tokyo GameShow 2021 menetrendjét:
Szeptember 30:
- Xbox TGS Showcase 2021
- Konami
- Capcom Online ProgramOktóber 1:
- 505 Games
- Square Enix Presents TGS2021
- BANDAI NAMCO EntertainmentOktóber 3
- Arc System Works
- 110 Industries
- UBIDAY2021 Online × TGS Special Program
- Genshin Impact TGS2021 Program[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Kínai cégek egyre inkább érdeklődnek a japán fejlesztőcsapatok iránt: China’s NetEase in Talks to Hire Creator of Sega Yakuza Series (sajna paywall cikk... )
Kíváncsi vagyok ez milyen jövőt ígér.[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #6438 üzenetére
Így jár, akinek a trofi fontosabb, mint maga a játék
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hyggelig #6430 üzenetére
Technikailag működne, de ugye a DLC-t is meg kell még venni hozzá. Plusz jó kérdés, hogy a mentések rendesen átvihetőek-e. Sony-nak ez az upgrade rendszere nagyon a béka feneke alatt van még mindig.
szerk:
Mondom én, még egy szimpla mentés áthozatal sem egyszerű:
Step 1: Launch the PS4 version of FF7 Remake on either your PS4 or your PS5. For PS5 players, you can switch between the PS4 and PS5 versions of the game by clicking on the game icon on your main PS5 menu, then tapping the ellipses denoted by three dots (...) just to the right of “Play Game.” If you see “PS5 | Full | FINAL FANTASY VII REMAKE,” this means that you are already on the PS4 version of the game so all you need to do is go back and tap the “Play Game” icon. If you see is “PS4 | Full | FINAL FANTASY VII REMAKE,” click on that to switch to the PS4 version and then click “Play Game.”
Step 2: From the FF7 game menu, click on “Upload Save Data.” Pick the save data you want and voila, you’re good to go. Note that if you have multiple save files, you can’t upload them all in one go. You will need to individually download each file.
Step 3: Exit the game and go to the main PS5 menu. This time, switch to the PS5 version of the game via the (...) icon once again.
Step 4: From the FF7 game menu for the PS5 version, pick “Download Save Data.” Pick the save file you want and continue the download.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
hyggelig
senior tag
Tudom, naiv kérdés, de hátha.
Ps+-szal játszottam végig a Final Fantasy VII remake-et, de szívesen folytatnám az Intergrade-del.
Csak úgy játszhatok vele, ha megveszem az egész játékot újra, ami ezt a kiegészítőt is tartalmazza? -
oriic
HÁZIGAZDA
Féloff, de mekkora királyság már, hogy japán játékok zenéire vonulnak be az Olimpián az országok \o/
Live-Die-Respawn
-
Kai_Rong
senior tag
A Squaresoft szerencsére nem esett bele önmaga grandiózusságának csapdájába. Inkább az a durva, hogy az elmúlt 20 évben csak az egy szem FFXIV jött ki, mint említésre méltó FF rész, az összes többi az kuka vagy rókabőr.
-
ldave
Topikgazda
Ma van a Final Fantasy IV 30. és a Final Fantasy X 20. évfordulója. Mennyire durva már, hogy a két játék között mindössze tíz év telt el.
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Tales of Aerist ki várja? Szerintem az egyyik legjobb rész lesz, ha a sztorira is ráfekszenek, akkor pláne. A Berseriának is már elég jó története volt.
-
ldave
Topikgazda
válasz Rigormortiis #6415 üzenetére
Pontos nem vágom, de úgy rémlik a zeneszerző személyesen volt ennek az egyik akadályozója, ill. az őt képviselő jogvédő szervezet. Talán Japán az utolsó hely a világon, ahol még zenét lehet eladni a hagyományos módon.
-
Rigormortiis
veterán
Azóta meg csak a lehúzás miatt csinálják. Ugyanez volt a nyolccal és a XI-el is. Érdekes mód az újrakiadásokon már ott a szimfonikus zene. Mondjuk engem pont nem zavar a midi sem, igy szoktam meg a sorozatot.
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Igen, erről én is hallottam. Ezért is írtam, hogy ha minden rendben megy.
#6411Kai_Rong
Akkor "sajnos" többet fogja a párom azt hallgatni, hogy "azé' besz*rnék, ha az utcán ez a félszemű jakuza jönne velem szembe "A Zero után szünetet tartok majd és játszok a Final Fantasy VII remake-kel.
Valamiért be kell kapcsolni a PS-t is, ha már szinte az összes Yakuza játék bekerült a Game Passba -
.LnB
titán
válasz hyggelig #6410 üzenetére
Pedig lehet, hogy csak az lesz. Van valami kavarás a játékban szereplő színészek képviseletével. Nem engedik a PC-s portot. Így viszont lehet, hogy a Sega elengedi ezt a szálat.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kai_Rong
senior tag
válasz hyggelig #6406 üzenetére
Ez sajnos (halistennek?) nem Persona vagy Final Fantasy, hanem tenyleg osszefuggenek a reszek a sztori szempontjabol. Ha mar vegigjatszottad a Zerot, akkor szvsz nagy kar lenne kihagynod a Kiwamit annak fo konfliktusa miatt. Szerintem egyedul a harmadik reszt lehet “megsporolni”, ha gyorsabban porgetned a sorozatot, de az sem kifejezetten ajanlott. Ha csak a sztorira koncentralsz minimal mellektartalommal, akkor atlagban 20-25 ora alatt leporgetheto egy-egy resz.
-
ldave
Topikgazda
válasz hyggelig #6408 üzenetére
Direkt ezért választottam a Judgmentet, hogy az csak egy játék és így legalább kapok valamit a Yakuza stílusból. Erre annak is lesz már folytatása...
De így jártam az Atelier sorozattal is, megvettem a Ryza-t, hogy megismerjem ezeket a játékokat is, erre az is kapott második részt.
-
hyggelig
senior tag
válasz Adam_Shepard #6407 üzenetére
A fene
-
hyggelig
senior tag
Lenne egy kérdésem a Yakuza játékkal kapcsolatban.
Mivel elég sok van belőlük és NAGYON rájuk pattantam, de nem akarok csak ezekkel játszani év végéig (eddig a Like a dragon, a Judgment volt meg és a 0 2/3-ánál járok), nem gond a történetek megértése, élmény szempontjából, ha nem az összessel játszok, hanem csak ilyen sorrendben és csak ezekkel?
0 -> Kiwami 2 -> 6?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ldave
Topikgazda
Japán SMT V trailer, van benne pár extra jelenet az angolhoz képest: [link]
-
ldave
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- Sony PlayStation 5
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest