- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Nincs bajom a valós idejű harcrendszerrel, a sok Tales of... jrpg alkalmával hozzászoktam, de valóban még mindig a körökre osztott harcrendszert jobban preferálom, több idő van taktikázni. Akkor majd ezt a Royal Edition-t levadászom, köszi!
De nyugtassatok meg azért mélyebb attól a harcrendszere, mint amit az FFXIII-ba villantottak, ott kb. az ember az X-et nyomogatta és kész.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
válasz penge111 #4694 üzenetére
A Royal Edition-t vedd. Az már elég kerek. Már majdnem ugrottam Jigoku kommentjére, hogy miket mer írni az általam imádott játékról. De van igazság abban amit ír. Viszont a Royal Edition már eléggé rendbe van szedve. Igaz 2019-ben még jön majd hozzá négy DLC. Viszont megváltoztatni az alap sztorit már nem fogják, vélhetően, csak bővítik majd egy kicsit.
Én mindenképp ajánlom a RE verzió beszerzését, most 10 ezer alatt van ahogy ldave is írja.
De a XV nem körökre osztott harcrendszeres. És írtad, hogy te azt jobban preferálod, ezt tartsd szem előtt a vásárlás előtt.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ldave
Topikgazda
A Royal kiadás a jelenlegi áron több 100 óra tartalmat jelent, erre azt mondani, hogy nem éri meg, szerintem túlzás. Nem titok, hogy lesz még DLC folytatás, de nem hiszem, hogy anélkül értelmetlen lenne a játék egésze a jelenlegi formájában.
A Slime draws near! Command?
-
Jigoku
tag
Én sem azt mondtam, hogy egy szar játék, csak szerintem amíg nem lesz teljes, nem feltétlenül érdemes megvenni. Már csak azért sem, mert én pl. az alapjátékot 15 ezerért vettem meg, a Royal Update meg a Season Pass együtt még lenne kb ennyi... És akkor még jön a Season Pass 2 biztosan, meg még ki tudja milyen végső simítások, szintén nem ingyen. Szóval gyanítom egyszerűbb lesz majd az esetleges Ultimate Editiont megvenni egy áron a teljesen új játékosoknak is, mint minden újabb kanyarban ott hagyni rajta egy 10-est.
Nem is beszélve arról, hogy mikor 2 barátommal beszélgettünk a játék kapcsán, kiderült, hogy mindhárman egészen más verzióval játszottunk (az egyik barátom megjelenés után rögtön játszott, én fél évre rá, a másik barátom meg pont a Royal Edition megjelenése előtt). Mert konkrétan annyi foltozgatnivaló volt, hogy a megjelenéskor játszott barátom meg én konkrétan semmit se tudtunk az egész mitológiai háttérról, egyes szereplőkről is derültek ki fontos dolgok stb. Szóval ja, azért elég frusztráló, hogy hacsak nem játszotta újra az ember félévente a játékot, gyakorlatilag fontos dolgokról maradt le. Én is youtube videókból láttam, az újabb patchekben milyen fontos jeleneteket tettek bele a játékba, amik sok mindent megmagyaráztak, de én az játékélményemből totál kimaradtak. Mi ez, ha nem gáz?:,D
Szóval a lényeg, hogy szerintem az FFXV nem egy szar játék. Érdekes a koncepciója, meseszép a grafikája, zseniálisak a zenéi és nekem tetszik a harcrendszer is. De ha valaki egy igazán nagyszerű, teljes és magával ragadó élményt szeretne, szerintem jobban teszi, ha majd akkor veszi meg a játékot minden DLC-vel együtt, amikor már a készítők nem nyúlnak hozzá többet. Mert akkor már tényleg "kész" lesz a történet meg a DLC-k is, és nem 20 részletben ezer nekifutással kell végigvinni a játékot, hanem kézhez kapnak egy teljes és nagyszerű élményt.
Nyilván mindenki azt csinál, amit akar. Csak azért írtam le a véleményem, hátha mást meg tudok kímélni attól a frusztrációtól, amiben én és pár barátom (meg elég sok más rajongó) szenvedünk az FFXV kapcsán. Mert jó maga a játék, csak a Square Enixnél vernék valakit orrba az elcseszett "dobjunk ki egy félkész játékot, jó lesz ezeknek"-stratégiája végett. :/
[ Szerkesztve ]
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
ldave
Topikgazda
válasz penge111 #4694 üzenetére
Én nem értek egyet vele, megjelenéskor játszottam az FF XV-öt, és bár tényleg voltak benne a történet szempontjából homályos részek (amit a Royal kiadás szépen befoltoz), szerintem egy remek játék, egyáltalán nem bánom azt a 100 órát, amit akkor beletettem.
-
Szerintem...
aktív tag
Koszi mindenkinek! Ahogy vegigvittem NieRt nekifutok a tobbinek (NieR varat meg magara mire befejezem GoW-ot )
ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
renji00
aktív tag
Utawarerumono-t tessék megvenni
-
ldave
Topikgazda
válasz Szerintem... #4689 üzenetére
Yakuza-ból a Kiwami-val érdemes kezdeni, utána 0 majd a 6 Én egyikkel sem játszottam, de így ajánlották nekem.
-
Jigoku
tag
válasz Szerintem... #4689 üzenetére
Én csak annyit mondok, hogy a Final Fantasy játékok nagyon jók, de a XV-öt még VÉLETLENÜL SE VEDD MEG! Halál komolyan, még mindig a sztori likacsos történetet foltozgatják a különböző patch-ekkel, és noha a Royal Edition csábítónak tűnhet, de még vagy 2 évig jönnek hozzá a DLC-k, és a fél karomat feltenném rá, hogy lesz még egy Ultimate Edition ha végre teljes lesz a játék (nem jön se több patch, se DLC stb.). Azt pedig jobban megéri majd megvenni egyben olcsóbban, mint minden nagyobb verzióra ráfizetni 10 ezreket, ahogy most kellene...
De ha érdekelnek az FF-ek, az FFX+X-2 és az FFXII nagyon szép HD remasterek lettek, azokkal érdemes játszani szerintem. C:
Ami még szerintem nagyon jó az a Monster Hunter World, a Persona játékok, és igen, a Niert is jól tetted nagyon, hogy megvetted!PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Szerintem...
aktív tag
Par napja en is vettem PS4 Pro-t es en is nagyot neztem hogy milyen akciok vannak tegnap ota japan jatekokra PS store-ba. Eddig csak a Nier Automatat vettem meg. Mi mast tudnatok ajanlani meg? Eleg kezdo vagyok japan jatekokban - szoval olyat ajanljatok ami kezdonek is jo (neztem Persona 5, Yakuza 6 meg Ni No Kuni-t is bar az utobbi ketto nem akcios)?
ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
Jigoku
tag
Na gyerekek, olyan akciók vannak japán játékokra a Store-ban, hogy kis híján rosszul is lettem.
((A szívemhez is kaptam, főleg, hogy tegnap este költöttem el egy nagyobb összeget a japán Amazonon, erre reggel meg ez az óriási akcióáradat fogadott... De hát ilyen az én szerencsém. :,,,( ))PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
nonsen5e
veterán
-
penge111
addikt
Jelentem Ps3-m mellé vettem egy Ps4-et (God of War 2018-al), idáig nagyon nem bántam meg. Úgyhogy kezdhetem vadászni a jó árasított jrpgket. Egyet már találtam
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
válasz zoltszalay #4682 üzenetére
Ahogy látom Japánban is lassan a Switch-re váltanak Vitáról a kisebb kiadók. Egy csomó játék ami korábban PS4/Vita volt most már PS4/Switch.
-
zoltszalay
tag
válasz renji00 #4680 üzenetére
PS vitán is tökéletesen fut, azért nem semmi egy hat éves "mobil"tól ... viszont nagy kár hogy idén már a zanki zero, attack on titan 2 kaliberű játékok már nem jönnek nyugatra vitára
habár amennyire temették sokan a vitát -a gépet újonnan már évek óta nem lehet kapni euban- inkább az a csoda hogy eddig minden japán játék jött, most meg szinte minden kiadó hátat fordított a vitának nyugaton, de úgy egyszerre (jó, kivétel nisa, pqube)
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Az Ys VIII hozza azt a színvonalat, mint anno a psp-s VII-rész? Most játszottam emuval egy Nayuta No Kiseki psp csodával. Csak japánul jelent meg a játék, amit nemrég angolosítottak lelkes rajongók, valami brutál jó volt, egy az egybe a régi YS VII feelingjét adta vissza.
-
ldave
Topikgazda
Ha jól értem ebben az SNK Neo Geo időszaka előtti játékai lesznek benne:
-
nonsen5e
veterán
Csak kijött végre a Bang Dream WW (Android/iOS) verziója. Egyelőre hivatalosan még csak Szingapúrban, de közös a kliens, közösek a szerverek, szóval Androidon legalábbis mindenhol kijött, tele van a net az extracted APK csomagokkal. Nálunk elvileg 3-4 nap múlva esedékes a hivatalos elérhetőség.
A fordítás konzisztenciáján azért lehetne még dolgozni.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #4671 üzenetére
Szerintem én azt le se töltöttem, nemhogy hard mode
-
Adam_Shepard
addikt
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #4669 üzenetére
Asszem nekem megvan Vitára, még PS+ban lehetett valamikor régen.
-
Adam_Shepard
addikt
Jön a meglévő Drago's Crownhoz is egy PRO frissítés hamarosan, amivel tudtok coopozni a már meglévő Vitásokkal.
.
-
ldave
Topikgazda
A Spike Chunsoft bejelentett pár újdonságot az elmúlt napokban:
Zanki Zero: Last Beginning (PS4, PC): a Danganronpa csapat új játéka.
Steins;Gate Elite (PS4, Switch): az eredeti VN kibővített változata.
PixelJunk Monsters 2 (PS4, Switch, PC): tower defense játék.
428: Shibuya Scramble (PS4, PC): kultikus videó alapú VN.
Ha minden igaz mind idén jön.
-
penge111
addikt
Persona 5 kipörgetve, múlt hónapban Odin Shere, jelenleg Tales of Berseria megy, szóval nekem ezért van kevés cím Ps4-re, mert sok kijött Ps3-ra is!
Mondjuk a Word of Final Fantasy is tetszetős számomra!
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Nekem nagyon bejött az első rész, ejjjj csak kellene az a fránya Ps4 De még mindig nagyon kevés jó JRPG van Ps4-re.
-
ldave
Topikgazda
Nagyon jól indít a Ni no Kuni 2:
Amennyire nem érdekelt még pár hete, most egyre jobban izgat. Már a múlt heti preview anyagok is meggyőzőek voltak.
-
ldave
Topikgazda
A Famitsu érdeklődik, hogy mi a véleményünk az utóbbi idők japán játékairól. Angol nyelvű kérdőív, töltsétek ki
-
ldave
Topikgazda
-
nonsen5e
veterán
válasz Adam_Shepard #4653 üzenetére
Sticker Shop-ban volt ott pár hónapig 5R áron. Most nézem, épp a napokban szedhették ki.
-
törölt tag
Megerősítem, jön a Bandori EN verzió. Jp-n most van az első évforduló. Az expert számok viszont elég nehezek lehetnek elsőre, kb a SIF-es swipe masterek szintje, ha nem nehezebb. Mindenesetre 3 ssr-rel már simán megvan az SS score.
-
Jigoku
tag
válasz nonsen5e #4650 üzenetére
Nem, jól tudod, elvileg most tavasszal jelenik majd meg. C:
Szerintem azt is kipróbálom majd, mert szimpinek tűnik. Jó is, hogy lesz global, az UtaPrinél is örültem neki, mert több japán japán játékot nem akarok a telómra, elég nekem az Aichuu, a CC meg a Senbura...PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
nonsen5e
veterán
Erről jut eszembe, rémlik az valahonnan, hogy a バンドリ (Bang Dream) az mintha idén kapna valamikor valami global verziót? Vagy csak álmodtam?
SIF All Stars-ig meg még be kell újítanom a telefont, mert ez az őskövület már nehezen fogja azt elvinni.---
Elnyomtam én is egyet funból, Halloween Yoshiko SSR.
[ Szerkesztve ]
-
Jigoku
tag
válasz Adam_Shepard #4647 üzenetére
Igen, sajna csak japán verzió van. :<
És mint a többségből, gyanítom ebből se lesz soha global, pedig eskü, annyira jó, hogy ezt 2 accounttal is játszanám. :,DPSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Jigoku
tag
Tudom, hogy itt mindenki inkább Love Live-os, de mondom ha már ritmusjátékok is jöhetnek ide, én is idepofátlankodok eggyel. xD Nekem a main az az Aichuu/I-chu, illetve nemrég elkezdtem játszani az UtaPri Shining Live-val (csak a globalon vagyok).
Nemrég volt a King of I-chu event, ahol a 2017-es győztes, Uruha Saku (az egyik best boy-om :,D) volt az eventes karakter. Elég nagy volt a hajtás, de szerencsésen megszereztem a GR kártyáját, meg az összes többi eventes kártyát is, szóval teljes az örömöm.
[ Szerkesztve ]
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
nonsen5e
veterán
FFXV PC: jövő héten Chapter 1 free demo. Immár grafikai opciókkal is.
-
nonsen5e
veterán
válasz Totheground #4642 üzenetére
Valentin napi event vagy mi a szösz.
Ledditen kiszámolták, hogy friss account 4 óra farmolással 180+ szintre hozható a lvlup LP overflow miatt.
Nagyon beteg, de f2p-ként nem panaszkodom.D4: hunPH, nonsense#2596
-
törölt tag
válasz nonsen5e #4633 üzenetére
Milliót? Csak az SR+ ticketes alapcsomagokat vettem, egy normális PS4 játék ára körül járhatok. 15 ilyenből lett 2UR 5-6SSR a többi meg S seal.
Napi 5 óra volt átlagban, de volt 3 meg 8 is. A végére eléggé belejöttem, meg amúgy is volt egy szabad hetem. Az 5LP meg csak olaj volt a tűzre. Mentségemre szóljon, hogy közben kiolvastamhallgattam egy könyvet, becsúszott néhány podcast, pluszba még ismerkedtem a C programnyelv szépségeivel is
A 4x-es szorzó alap volt, meg így sokkal jobbak voltak a droppok. Napi 2-3 skill SR jött, meg egy csomó N sticker (3db 5BT roll jött össze,SR lett mind), na meg fürödtem az initial Umikban.
Lvl 187-ről indultam, tavaly januárban szedtem elő az akkor még lvl 50 körüli acc-ot.szerk. Itt van még egy szemléltető ábra
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mario Kart Tour kb. ugyanolyan megoldást használ majd mint a Mario Run: Ingyen el lehet majd kezdeni
Live-Die-Respawn
-
nonsen5e
veterán
válasz #18328320 #4632 üzenetére
Szépen megszedted magad UR-ekből az egy évvel ezelőtti screenshothoz képest.
És ez a kolléga hány milliót költött a játékra?
Ezen a héten hány órát tetszett játszani? Mindet?Én el voltam magamtól telve, hogy ilyen sok pontot eventen még nem szereztem. Ha mást nem, legalább a szinteknek jót tett az 1/5x LP cost Let's Play event, 150.
Karácsonyi 400% UR scouting volt a legnagyobb ajándék. Tavasszal amikor elvertem 500 gemet nem esett semmi, most újabb 600-ból legalább pár cucc esett. Jövő ilyenkorig nem is fogok költeni egyet sem. Highlighted ami most esett. (5x Angel Kanan, 4x Skater Yoshiko)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Totheground #4631 üzenetére
Ebből 12 nem promo 13 lenne, csak még noobként sikerült összeidolizálni két ugyanolyan scorer UR-t.
De egy ilyen eléggé motiváló tud lenni. -
Adam_Shepard
addikt
válasz Totheground #4626 üzenetére
NVIDIA TITAN: 3000 to 4499 Standard A standard level of performance can be expected.
Az igen!
.
-
nonsen5e
veterán
Nézzük megérte-e évekig imádkoznom a PC-s verzióért, vagy el sem fog indulni a gépemen.
-
penge111
addikt
Akinek van ps+ előfizuja, februárban Ps4-re és Vitára ingyenes a Grand Kingdom!
-
ldave
Topikgazda
A NISA kiadta PS4-re és Vitára is a lokalizációs javítást a Ys VIII: Lacrimosa of Dana-hoz, így ha valaki eddig emiatt kerülte a játékot, akkor most már nyugodtabban kezdhet hozzá.
-
penge111
addikt
Nekem is nagy kedvencem, előkelő helyet foglal el nálam a saját toplistámon! Én is sokszor vittem végig, anno 1998-1999 tájékán sikerült egy közel 200 oldalas magyar full végigjátszás szerválnom hozzá, akkor kimaxoltam. Máig nem fogom fel, hogyan jött rá földi halandó magától, hogyan lehet az arany csocsobót kitenyészteni, illetve a többi rengeteg kis titokra rájönnie. Sephiroth mai napig számomra a legjobb rossz oldalt megszemélyesítő ellenfél. A játék zenéje pedig mai napig kedvenceim között van, illetve az sms-m mai napig a csatát lezáró kis zenére van beállítva! A sériából azonban nekem az FFVI toronymagasan a legjobb, pedig az egy snes játék . De a top, mindent címet verő jrpg a listámon a Chrono Cross (Ps1)!!!
Nekem olyan infóim vannak, hogy az FF7 felújított változata epizódikusan fog megjeleni, valamikor rég ezt olvastam. Amiket láttam mozgásban a játékból sajnos nem győztek meg, nagyon FF XV-re hajaz, nekem az már nem adja az igazi FF feelinget.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
21 éve jelent az a játék, ami alapjaiban forgatta fel és változtatta meg mindazt, amit a játékról akkoriban gondoltam.
Mai fejjel nem tartom a legjobb FF játéknak, de biztos hogy ez a rész volt rám a legnagyobb hatással. Nem vagyok játék újrajátszó típus, de Cloud és társai kalandjait négyszer játszottam végig, egyszer maxoltam (Ruby és Emerald, Gold Chocobo, Knights of the Round).
Igazából a folytatásai, előzményei nem tetszettek, se a Crisis Core, se a Advent Children. Inkább elvettek számomra az élményből, mint hozzáadtak. (a Vincent-es játék kimaradt). Nem tudom a készülő Remake milyen lesz, de remélem hú marad az eredeti játékhoz.Kis nosztalgiának jöjjön az egyik kedvencem az OST-ről, Cosmo Canyon.
-
ldave
Topikgazda
Lost Sphear-t megvette valaki? Lenne kedvem játszani, de picit túl drágának érzem
-
-
ldave
Topikgazda
-
Thorus
aktív tag
Köszönöm az útbaigazítást és a hozzászólásokat végigolvasva el is határoztam, hogy venni fogok egyet.
A mai nap egy újabb játékkal bővítettem a kollekciómat, igaz még nem tudok vele játszani de fog megromlani.
Boltban pont az utolsó volt így kedvezmény meg pár más kedvezménnyel összevonva féláron meg tudtam venni.Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
Thorus
aktív tag
Van valakinek Switch gépe? Egyre jobban tetszik a gép de eddig sehol nem találtam semmi jó helyet ahol véleményeket írnának róla. A játékok amiket boltban meg lehet venni azok valami kártyán vannak vagy valami switch specifikus tárolón? Láttam még azt a Pro controllert és azt megéri megvenni?
Az oka a vásárlásnak a Zelda és legjobban a Xenoblade Chronicles 2 mert neten nézem a végigjátszásokat és nagyon tetszenek. Főleg, hogy most találtam infót a Xenobladehez dlc kapcsán, van benne japán hang angol feliratal és tudtom szerint nintendo az nem igazán ad ki játékot dual hanggal.(#4610) oriic:
Láttam de nagyon nem izgat mert a gépem már a látszattól lehalna, de jó látni a PC kiadást.
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha valaki nem nézi a főoldalt:
Live-Die-Respawn
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #4608 üzenetére
Egyik Atelier játékkal se játszottam még, de biztos sokan kedvelik, ha már ennyi része van a sorozatnak.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz zoltszalay #4607 üzenetére
Szembe jött velem egy ilyen és nagggyon tetszik :[link]
[ Szerkesztve ]
.
-
zoltszalay
tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.zad.santa.eng
bocs hogy japán topicba koreai visual novelt linkelek, de gondoltam belefér főleg karácsonykor nagyon alkalomhoz illő-hangulatos kis játék lett szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Ha valaki keresne Nier-t (PS3), most látok egy eladót Hardveraprón.
-
penge111
addikt
Ez volt életem első Jrpg-je kb 14 éves koromban kaptam egy Sega Mastersystemet ahhoz volt kazin, nagyon imádtam, rengeteg titok volt benne, kézzel rajzolgattam a térképeket a dungeonokhoz. Irgalmatlan időbe telt végigvinni, akkoriban még nem volt elterjedve az internet, végigjátszási segédlet sehol Ez a játék szerettette meg velem a stílust.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest