- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #5299 üzenetére
az még a múlt században lehetett
-
.LnB
titán
Pfff. Há' mi a baj a cicababával?! "drágaszívem"
Tudom, egyszer nem spoileresen, de utaltál rá, hogy van következménye ha több csajod van. Ezért kérdeztem, hogy lehet e szakítani? És érdemes e így max bizalommal találkozgatni vele?
De mondom Futuba(bát) is...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5291 üzenetére
Basszus! Ha ott tartasz akkor ne érdeklődjél "felfele"! Én azt hittem, hogy végeztél. És ha véletlenül, tudatlanságomban spoilereztem volna egy durvát?! Nyomjad csak, nem kell foglalkoznod még a max levellel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Volt. [link]
Jó nem olyan fontos, csak na. Azt hittem többet fogunk dumálni. Mondjuk te legalább válaszolsz. Penge nem. [link]
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Itt:
Szóval még biztos van 20 óra a sima játékból szerintem, ezenfelül meg még vagy 30 a platinához, tippre...Most szedem össze újra a csapatot, a gömbökkel együtt. Ericket most fedeztem fel a hajóban bújkálva, elvesztette az emlékeit. Illetve ezzel párhuzamosan kell megoldnom az arannyá változó emberek rejtélyét is. Már csak az ikrek hiányoznak a csapatból. Megmondom őszintén én megjelenéskor játszottam a Personával rengeteg dologra már nem is emlékszem, a "gyanúdra" igen, de nem akarok spoilerezni
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5287 üzenetére
Hát a franc se tudja, hogy igazi e. Gyakorlatilag igen, mert úgy kapod meg a végső képernyőt. De nem tesz már szinte semmit a sztorihoz. Hol tartasz egyébként?!
-
.LnB
titán
Amúgy srácok, szerintetek ezeket a Persona5 "élményeket" csak magam szórakoztatására irkálom ide?!
Gondoltam dumálunk róla, meg válaszoltok ha kérdésem van. Persze kigúglizhatnék mindent, de jobb lenne egy jót dumálni itt inkább róla.[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Mindegy most egy hét pihenőre rakom, mert megyek le vidékre, oda nem cipelem a ps-t. Majd nekiugrok újult erővel, még amúgy a sztorinak is szerintem a java hátra van... Csak már meg akarom a kis lelkem simogatni egy kis Dark Souls III Gotyval
@LnB.:Miért az
kell a max szint?"igazi" befejezéshez [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5283 üzenetére
Van egy pep "up"-os ital. Az is kell.
Egyébként én is imádtam a játékot, de ez már nem hiányzott. Picit persze rossz szájízem van, hogy nem láttam a "Fin" feliratot, de szerintem az élmény így is teljes.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5283 üzenetére
Pedig az gyors. Nekem is írták dévék azt, aztán nem csináltam meg végül. Itt volt az a pont, ahol én elengedtem a játékot.
-
penge111
addikt
Mennyi idő volt nektek a karikat lvl 99-re felhúzni DQ XI-ben? Ez az egy ami szúrja a szemem a thropik közül, utálok farmolni. Létezik a metal slimes módszer, de az se tűnik baromi gyorsnak!
@LnB.: pont az ilyeneknél szoktam elengedni a platinát nem nagyon szeretk órákig szörnyeket irtani monon módon. Ez a metal szörnyikés gyorsnak tűnik, de amíg pep-power állapotba kerülnek a karik az s idő azért Mondjuk láttam olyan videót, ahol a pacek 1 milla közeli xp-t húzott össze a metal kéz az ugye újabb kezeket idéz.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Hát.. miért lenne a metoo kihatással a Japán cenzúrákra? Ezek a játékok ott hoznak pénzt, és pont azért mert erotikusak. Nem hiszem, hogy a nyugati metoo meghatná őket. Inkább nem adják ki nyugaton a játékot, a fő piac akkor is a belpiac marad nekik nem?
-
ldave
Topikgazda
Egy kicsit komolyabb téma:
A napokban beszélt a Sony arról, hogy van egy új belső útmutató a PS-re készült játékok tartalmával kapcsolatban. Főleg a szexualitáson és annak a játékbeli megjelenésén van a hangsúly, de szerintem pl. MegaTen témában a vallási tartalom is simán belekerülhet ebbe a kontrollba. Ez pedig szerintem elég nehézzé teheti a játékok lokalizációját, esetleg akár le is mondhat arról egy japán fejlesztő, hogy nyugaton is kiadja a játékát, ha emiatt komolyabban bele kell nyúlni.
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
Persona5
Huhuhuú! Azt mondja nekem Sae: "Your last target.." Esküszöm egy pillanatra úgy megörültem. Aztán leesett, hogy ha 62 óránál vagyok, és az átlag gametime 100 óra, akkor az nem úgy van, hogy én most nekiülök, és végzek a játékkal egy este alatt. Na nem mint ha unnám vagy bármi, erről szó sincs. Gondolom most fordulunk a végjátékra, bár biztos lesz benne csavar.
Egyébként találtam egy hibácskát a játékban. Bár inkább logikátlanság. Szóval, Sojiro bizalmához fullos kindess kellett. Ezt meg is csináltam a virágboltban való munkával. Szaladtam Sojiro-hoz, hogy folytassa végre a confidant feladatokat. Az következett, amikor Sojiro és Futuba
Majd a sikeres bizalmi feladat után mit kapok cserébe?! Na? Hát persze, hogy Kindness pontokat. Érted, amit ki kellett fullozni ahhoz, hogy egyáltalán ez a kis sztori unlockolódjon. Lóógikus.kicsit összevesznek. Kibékítettem őket, beszéltem Futuba-val. Ma este folytatom reményeim szerint. Mementos-ba kellene menni, összejött megint 3-4 request. Most fogom a "cheatert" legyőzni. Már utána jártam, hogy hogyan tudom sebezni őt.
Pár napja a doki bizalmát is kimaxoltam (az nélkül, hogy a szerelmi szálat alakítanék ki vele is, hű vagyok Ann-hez. ) És vettem tőle mindenkinek (SP Adhesive 3). Nem tudom hatékony lesz e, de eddig az SP menedzselés gondot okozott már párszor.
Ha valakivel maxos a kapcsolatom akkor érdemes még velük foglalkozni? Pl Ann a csajom, érdemes vele randizni? És lehet szakítani? Mert Futuba is aranyoska.Egy tipp a játék végére. Lehet nem fog bejönni,de szerintem
Mondjuk Morgana is érdekes lesz még szerintem.Goro Akechi a rejtélyes alak aki keresztbe tesz nekünk a Palace-okban. Tegnap meglett az összes helyszín a városban. Megkaptam érte a trophy-t.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Persona5
Bakker. Odamegyek a virágárus csajszihoz, de melót nem ajánl, oda vissza szaladgáltam hozzá. Mondom vátáfákk már?!
Utána kellett olvastam. Hát én azt nem tudtam, hogy a metro-ban el kell olvasni az újságot ahhoz, hogy fel tudjak venni melót, és, hogy tudjam mikor, mit lehet.
Na de mostmár megvan. Fejlesztettem is a Kindness-t, de Sojiro kapcsolatához fullos kell. Még egyet kell fejlesztenem rajta.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5275 üzenetére
Én annál a Jade fight-nál haltam elsőre a játékban.
Kiderül majd. Szuper is lesz. Meg nemis.
(#5274) ldave Még nem próbáltam ezeket a melókat. Eddig a becsajozás volt a cél (aminek úgy látom semmi értelme..), aztán a kapcsolatok fejlesztése. Ezekre fókuszáltam eddig.
-
penge111
addikt
Ez a DQ XI is irgalmatlan hosszú, és ahogy haladok előre kb (50 óránál járok) egyre jobb lesz.De az a baj ezekkel a játékokkal, hogy úgy lenne igazi, ha az ember napi 4-5 órát tudná játszani... Mondjuk lehet hard fokozaton kellett volna kezdeni, tegnap egy kemény bosst kíváncsiságból automata harcon hagytam, simán halál nélkül lehozta a csapat Most járok ott, hogy
össze kell szednem a csapatot, Jadet kellett a Casinóból összeszednem, kis lotyópotyó lett belőle. Hatalmas volt ez a része is, néhány részen jókat lehet röhögni. Pl mikor Rab cucci közül kiesik a kis hentai magazin, vagy találtam ilyen magazint a főhősünk apja ágya mellett is Vannak a kis kék szellemek, ezekről kiderül majd micsodák? Mert már a játék indító videójában is ott volt egy, illetve lépten-nyomon beléjük lehet botlani, de még infót nem találtam róluk. Ja, és 50 óra után sem zavar a zene
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Melóhoz ha jól rémlik csak a megfelelő nap oda kell menni az adott helyre és ha megvan a hozzá szükséges stat, akkor enged is dolgozni. Kindnesst a virágboltban lehet, metró aluljáróban van. Jönnek majd a vevők és a kérésüknek megfelelő virágot kell eladni nekik, ha ez sikerül, akkor több pontot ad.
-
.LnB
titán
Persona5
(58 óra) Végre ismét haladtam. Okumura Palace kész. Jól nézett ki, de bonyolódnak a palace-k elég rendesen. Persze ez várható volt. Már csak várok az "utóhatásra".
Egyébként SP potit még mindig nem tudok venni, a dokitól se. Csak curry főzéssel tudok szerezni.
Kindness-t kellene fejlesztenem, de a virággondozáson kívül nem tudom mivel. Azt meg nem lehet mindig. Utánaolvastam, részidős munkával is lehet, de azt nem tudom, hogy kell. Még sose "dolgoztam" a játékban.
-
ldave
Topikgazda
PS4-re most ismét vannak akciók:
- Ys VIII - 16 font
- DQ XI - 25 font
- Yakuza 6 - 18 font
... és még sok más.Érdemes körbenézni, ha hiányzik valami a gyűjteményből.
-
.LnB
titán
Ja Kawakami-val az megvan (mindkettő). Akkor ennyi, oké. Köszi, legalább most már ezt is tudom.
-
.LnB
titán
Ja, hát pont Sojiro az egyik akinek nem tudom folytatni a "kapcsolatát".
Jó ez a vidi. De akkor ez ilyen? Nem én hagytam ki valami fontosat?
-
ldave
Topikgazda
Ha jól rémlik a virágboltos meló növelheti a Kindness-t, meg a kávézóban az időtöltés Sojiro-val is.
-
.LnB
titán
Persona5
Azt vettem észre, hogy ezeknek a csajozós dolgoknak semmi kihatásuk a sztorira. Azt leszámítva, hogy kiírja a játék, hogy jól vigyázzak mit válaszolok, mert már van barátnőm.
a csajom (nyilvááán), és Takemi-nél kiírta. Ráadásul már aAnn előtt összejöttemHawaii kirándulás Ann-nel, de ott mégis ment a kérdezgetés, hogy milyen típusú csajok jönnek be, jele nem volt a kapcsolatunknak azidáig se. És úgy vettem észre, hogy mikor Ann-nel megyek a partra, akkor elég valószínű, hogy ott összejöttek volna így is - úgy is. Jelenleg ott tartok, hogy
.a bugeres Okumura palace-ét fogjuk kezdeni Tegnap volt egy érzésem, gondolatom, hogy na most indul be igazán a játék. Aztán eszembe jutott, hogy az már
Az egy elég meghatározó pont volt. Viszont most kezdenek a dolgok érdekes fordulatot venni,Futuba anyukájának sztorijával megtörtént. hogy egyre nagyobb a közönség. És ez a halál eset a suli igazgatójával.. Érdekes dologba futottam sajna' bele. A Kindness-szem kicsi néhány személlyel való tevékenységhez. Mivel lehet azt a legjobban növelni? Növényt ápolom, de azt nem lehet mindig. Kikölcsönöztem egy DVD-t. 1/2-t tudtam belőle megnézni. Direkt figyeltem rá, hogy mikor kell visszavinni. 12.-én. Erre a játék 18.-ig nem adott szabadidőt. Csak a cselekmény ment folyamatosan. Felkúr.. a gatyám rámegy a kölcsönzős büntetésekre. (jó nem is. )
A másik ami idegesít, és nem tudom miért így van megoldva. Van olyan tevékenység amit ha este csinálok, a tevékenység végén automatikusan alszik a karakterem. De sokszor van az, hogy vége van valami tevékenységnek, vagy sztori beszélgetésnek. És a karakterem irányítását visszakapom a szobájában. Viszont kimenni nem tudok a szobából, semmit nem tudok csinálni, csak odamenni az ágyhoz és "sleep". Ezt miért? Arra gondoltam, hogy van Confidant ami úgymond "megnyújtja" a napokat, és több tevékenységet lehet csinálni?
-
.LnB
titán
válasz Adam_Shepard #5259 üzenetére
A játékosoknak ez oké is. De én inkább vagyok már családapa aki szeret néha játszani. Ezért is írtam, hogy nagyon jó a játék, és nem baj, hogy hosszú. Csak az én élethelyzetemben nehéz ez most. Ezzel naponta 4-5 órát kellene játszani. Úgy lenne "kellemes". Nekem múlthéten egy napon sikerült ez, egész héten.
Nem baj, nyomom, egyszer csak a végére érek.[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #5259 üzenetére
Másodikra jóval gyorsabb a játék, egyrészt ha valakit maxoltál, akkor annak szinte az összes bónuszát megkapod alapból, a stat-ok is továbbmennek, nem kell azokra időt költeni, felszerelés, pénz, mind megmarad, szóval bőven van idő minden másra már a játék legelejétől kezdve.
-
Carlos Padre
veterán
-
penge111
addikt
Nagyon érdekes én nagyon tartottam attól, amit írtatok, hogy sokkot kapok a midi zenétől. De nekem bejön, nem azt mondom, hogy a kedvencem lesz a zenei anyaga, de nem irritál. lehet azért mert snes, sega, mame, gba játékokon nőttem fel, illetve mai napig a telefonomon van mindig egy-két cím vészhelyzetre
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jogos kérdés. Hát az van, hogy hullámvölgybe kerültem, vagyis nem is. De ha belegondolok, hogy még egyszer ennyi. Anyááám.. Nem arról van szó, hogy ne élvezném. Dehogy, de a tudat, hogy ennyire hosszú.. És nekem meg alig van időm játszani. Hétvégén is szombaton tudtam csak kicsit játszani.
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5250 üzenetére
Ne is spoilerezz!
DQXI:
Nyugi, imádni fogod az egészet! Minden aspektusában nagyon jó, kivéve a zene, de téged még az sem zavar.
-
penge111
addikt
Annyi már nincs csak 49 óra , nem akarok spoilerezni, melyik hónapig tart a játék. De nem abban az évben lesz vége, amiben most jársz
Más: kb 15-16 óránál járok a DQ XI-ben, fantasztikus játék, újabb 3 szereplő csapódott hozzám, és ami fura mindet imádom idáig, ahogy látom szépen meg lesz, van írva a jellemük, egyéniségük. Varázslatosan van felépítve idáig az egész játék. Platinagyanús ez is
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Persona5
Most tartok 50 óránál, és ott, hogy
Tényleg innen még a fele játék hátravan?voltunk a parton, vége lett a nyári szünetnek. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ldave
Topikgazda
Új Sakura Wars játék: [link]
-
ldave
Topikgazda
válasz Carlos Padre #5244 üzenetére
Persze, régi motoros a cosplay területen. Rédei Anna, avagy Enji Night
-
ldave
Topikgazda
-
Jigoku
tag
válasz Carlos Padre #5234 üzenetére
Én játszok, épp a legeslegvégét nyúzom.
A HP/SP recovery arcana kártyák csak magasabb szinten látványosak. Az első 5 szintnél kb azt se látod, hogy használtad őket. De később hasznosak meg látványosak lesznek.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Mike
veterán
Erősen gondolkodom ezen
Our World Is Ended
Más is kinézte? -
penge111
addikt
válasz Carlos Padre #5237 üzenetére
A sima P4-ben ilyenek nem voltak, hanem csak amiket Idave is leírt. Így kicsit kutattam, erre a kártyára gondolsz? Nos, írják róla, hogy ez lópicsát tölt csak vissza, minél nagyobb a kártyád száma annál többet, de max 20-30%-ot a legjobb esetben is. Rank 1-es kártya csak 1/1 hp/sp-t tölt!
-
ldave
Topikgazda
válasz Carlos Padre #5237 üzenetére
PS2-s Persona 4-ben csak Persona és bünti kártyák vannak, hp, xp, fegyver kártyák csak a Persona 3-ban voltak. Lehet a Golden más, azt nem ismerem.
-
penge111
addikt
válasz Carlos Padre #5234 üzenetére
Én csak a Persona 4-el ami ps3-ra jelent meg, a Vitás golddal nem.
-
Carlos Padre
veterán
A persona 4 goldennel játszott itt valaki?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
penge111
addikt
Na, este elkezdtem a DQ XI-et, ezt hagytam utoljára. Kb 2-3 óra szaladt bele, hát nagy lesz a szerelem Nagyon imádom ezt a fajta grafikát, nekem még a midi zene se bántja még a fülem. Sok hang, effekt visszaköszön a sneses időszakból, volt ami korábbi DQ részekből, de pl a lépcsőn le, fel menés hangja az egy az egyben FF V és VI-ból lett átemelve. Nekem ezért tetszik, nosztalgia. Ami még fa*za, hogy tényleg nem akar ez a játék semmi eget rengető újdonságot villantani, hanem marad minden a régi, öreg jrpg alapokon, csak gyönyörű köntösbe csomagolva tálalják.Ha a karakterek, és a történet is rendben lesz, ez nálam egy 10/10-es játék lesz. Mondjuk épp most ismerkedtem meg szerintem az elsővel (Erik), ő már nagyon szimpi...
Viszont egy dolog nagyon frusztrál, de ez is régi hagyomány, de ez sosem tetszett. A főhős egy kanyi mondatot nem beszél Remélem ahogy haladok előre, nem fog lankadni a lelkesedésem, bár a Ni No Kuni 2-t is imádtam, pedig annak a története...
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Pont ez a baj vele, hogy vége lett. Úgy 100 óra után, platina után már nem maradt benne semmi. Luxusprobléma, számomra a DQ11 a generáció legjobb játéka. Csak kár, hogy nem jöttek hozzá dlc-k.
Mondjuk a pokémonozást beletehették volna (korábbi részekben is volt).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5230 üzenetére
Minden évben volt, volt hogy tavasszal, volt hogy nyár elején, de mostanában annyi akció van folyamatosan, nem tudom lesz-e ismét ilyen adott témára fókuszálva. - ldave
-
penge111
addikt
Ugye a Big in Japan ps4 akció minden évben van Ps4 storéban? Lassan jöhetne már. Disgaea 5 ára remélem beesik 4k körülire
-
.LnB
titán
De amúgy ezek a kapcsolatok.. Én mint egészséges hetero férfi, nem tudom azt nézni, hogy melyik a jobb választás játékmenetileg. Mármint ha mondjuk Mishima és Takemi között kell választani, akkor felőlem Mishima ott ázik rongyá a Central Street sarkán. Hiába adna jobb dolgot az a bizalmi vonal. Akkor is inkább hagyom Takemi-nek, hogy benarkózzon.
-
ldave
Topikgazda
Ez a jó ebben a játékban, rengeteg a lehetőség és mindenki maga fedezi fel azokat, olyan sorrendben, ahogy neki épp adódik Nem tudom hányan játszottuk itt végig, de ha megnéznénk a játék végén lévő kapcsolati szinteket, használt Personákat, szinte mindenkinek más lenne az eredmény. Azért kevés játék mondhatja ezt el magáról, hogy ennyire változatosan módon lehet játszani.
Lehet több csajod a játékban, meg is lesz a jutalma
Vannak kártyák, amik Persona fúziónál képességet adnak, vagy csak simán használva azokat, most nem tudom már melyik... ezeket a kártyákat tudja lemásolni Yusuke. Pl megtanítja az Agi képességet az adott Personának.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz penge111 #5225 üzenetére
Most, hogy eltelt pár hét, hónap(?), azért nem vagyok maradéktalanul boldog, ha a DQ XI-re visszagondolok.
De nyugi! A játék szuper, baromi jó élmény lesz neked is!
Leírom spoilerbe, hogy miért gondolok így vissza rá, de ne olvasd el inkább még. Majd ha végeztél vele. Persze magamra vessek, ez elég nagy részben az én hibám is. De ez van..Mert sosincs vége. Mert ha visszagondolok, akkor mindig eszembe jut, hogy nem maxoltam ki. Frusztráló. [ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Különösen a korábbi Personákra volt ez igaz számomra, amit te is írtál, hogy elég sok időnek kellett eltelnie, míg végérvényesen teljesen magába szippantott. Hétvégén ha minden igaz már én is kezdem a DQ XI-et, mert lemezesen már csak ezaz egy jrpg-m maradt, nem véletlen hagytam utoljára ezt a nyalánkságot.
Április óta van Ps4-em a sok már egyéb mellett ezeket daráltam le: World of FF, FF XII, Nier, Yakuza Kiwami, Ni No Kuni 2, FF XV jó kis év volt.PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
Ahamm, erre gondoltam.
Egyébként tegnap hívtam fel először Sadayo Kawakami-t (maid). Bakker, tudtam, hogy lehet csak nem tartottam fontosnak. Hát kellett volna. Rögtön olyan dolog unlockolódott az első Confidants perknek, aminek hasznát vettem volna suli időben. Itt bukik ki a dolog, hogy annyi minden van benne..
Most volt elég sok napom amikor bármit csinálhattam. Néztem mit csináltak mások, de én leginkább csak a Confidants-ekkel foglalkoztam. Nem tudom, hogy mennyire lesz ez célravezető. De pl mikor Ryuji-val videojátékoztam akkor statom, és a kapcsolatunk is javult, sőt ha úgy volt még curry-t is nyertem vele. És így tovább a többiekkel is.
Arra is csak tegnap jöttem rá, hogy a kávézóban lehet könyvet olvasni is. Pedig tök nyugiban játszom, nem rohanok. Nem tudom, hogy eddig miért nem figyeltem fel erre. Vicces is mert, rájöttem, hogy van egy könyvem a is. De persze kétszer kell olvasni, és mire végeztem volna vele,Medjed-ről . Kíváncsi lettem volna rá, hogy mennyit segít ha hamarabb kiolvasom.felébredt Futuba Voltam Tae Takemi-nél (a doki), én (valószínűleg még) nem tudok nála SP potikat venni. Gondolom ez is bizalom kérdése. De most az ő vonalán ott tartok, hogy a
Mementos-ban kell a gyógyszerészt megkeresnem. Lehet több csajom egyszerre? Cuki ez a
. Felcsípném. Bár ő tuti nem lesz könnyű eset.Futaba Sakura
Most érzem úgy, hogy visz magával a játék. Élvezem nagyon. Eddig is élveztem persze, de most kaptam el a fonalat. Így lassan 48 óra után. Azért ez is kemény.És még valami, ezt mindig elfelejtem megkérdezni, vagy megnézni a játékban. Yusuke milyen kártyákat tud csinálni? F*ngom sincs mik ezek a kártyák. Egyszer kiírta a játék, hogy megnyílt a lehetőség. Mondom oké. Aztán egyszer kerestem is a menüben (na nem a tutorial menüben ahol kellett volna), nem találtam. És mindig csak akkor jut eszembe, amikor Yusuke-vel való kapcsolatom fejlődik. Szal' mi ez az egész kártyás dolog?
-
.LnB
titán
Persona5
Ha egy kapcsolatot kifulloztam teljesen. Akkor az adott Persona-t érdemes lecserélni olyanra amit még fejlesztek?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Persona5
I'm in relationship with...
Végre.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Lement a piramis egy nap alatt. De nagyon, nagyon nehezen. A végére mindenem elfogyott, egyszer haltam is már a vége fele. Kezdhettem egy jó darabot elölről. Szenvedés volt a vége, de csak azért is lenyomtam. Mert tudtam, hogy csak a Calling Card-ig kell menni, utána úgy is ki kell majd jönni. Most ezért is kell szereznem SP potikat, mert nincs. Egyébként a boss se sikerült elsőre. Csak harmadjára.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Persona5
Szombaton tudtam játszani egy jót. Kész a
.piramis , addig csinálom a kapcsolataimat, meg voltam a Mementos-ba. De ott viszont eljutottam egy pontra, ahonnan nem enged lejjebb, csak majd ha a közvélemény jobban elfogad minket.Futuba még alszik Próbálok Ann-nel összejönni, de nem igazán sikerül, sőt közel sem vagyok. Pedig húzom a statokat, viszont sok ajándékra még mindig kiírja, hogy nincs a megadott szinten az adott statom.
Nem tudjátok, hogy honnan tudok jó SP potikat venni vagy szerezni? Főzöm a curry-t, de az csak 20SP-t ad, ha sokat csinálom lesz az még több is?
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
-
Jigoku
tag
Én attól féltem a P4G elején, hogy ha elengedem vagy új personát csinálok belőlük fusionnal, akkor ennyi volt. De megnyugtató volt, amikor rájöttem, hogy bármikor meg tudom őket újra idézni, ha már egyszer megszereztem őket. xD Szóval nem gáz.
Igazából sok dolog van, amit a Persona játékok annyira nem közölnek egyértelműen, hanem ki kell tapasztalni/próbálni. Van, amiket csak akkor tud meg az ember fia/lánya, ha adott NPC-kkel beszélget, néha tök jó dolgokat mondanak/hívják fel a figyelmet.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
.LnB
titán
Hát srácok, ez kész.
Persona5
Most, így 40 óra tájékán jöttem rá, hogy a befogott persona-kat el lehet engedni, ha esetleg nem kell, és nem fér már be a rendelkezésre álló helybe. Eddig itt sakkoztam, hogy mit mire cseréljek le. Képek vannak mentve arról a telefonomra, hogy melyik kapcsolatomhoz, melyik persona kell. És sokszor volt, hogy lecseréltem egy olyat amit kellett volna. Csak azért mert nem tudtam, hogy ha a lista tetejére megyek, az éppen befogott persona-ra, akkor el lehet engedni.
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #5209 üzenetére
Én sem napi 2 órával haladtam, hanem amikor leültem, volt az 3-5 is. Gondolom ismered az átlag fogalmát
-
.LnB
titán
Dehogy. Most két hete nem tudtam játszani. Aztán tegnap végre sikerült egy órát. Hát ha a felénél vagyok, akkor ez nem lesz 100 óra. Mert 38 óránál tartok.
-
.LnB
titán
Persona5
Hoppá, érdekesen alakulnak a dolgok. Csak annyit írok, hogy
, most kezdtem.Piramis „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ldave
Topikgazda
Neptunia játékok akciósak PSN-en (meg még gondolom sok más is ).
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #5202 üzenetére
nézegettem a xanadut. igaz csak videón. első benyomásra olyan mint a többi. ettől még simán megvenném, de aztán eszembe jutott hogy talán előbb az Akibákat kéne befejezni, meg a punch linet. ugyanez a helyzet a one piece world seekerrel, előbb be kéne fejezni a kh3t
es ott a zanki zero amin szintén érdekes lehet, hogy a karakterek megöregednek, már ha jól értelmezem a videót. ez így elég egyedi
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz Carlos Padre #5201 üzenetére
Vagy lehet, hogy inkább a p4gt jegelem és a xanaduval játszok inkább. Annyira egyforma a két játék, hogy még a suli alaprajza is megegyezik. Ráadásul a Xanadu kellemesen szexista
-
Carlos Padre
veterán
Pont most akartam irni, h ez a tokio xanadu teljesen olyan nekem, mint a persona 4 golden. Ami nem rossz, de en elobb befejezem a p4g-t, es utana jegelem a tx-et mert nagyon hasonlo jatekokkal nem szeretek jatszani egymas utan. De kesobb eloszedem tuti, mert tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Steam Deck 512GB hordozó tok + választható tok + skin + üvegfólia
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest