- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz Adam_Shepard #6379 üzenetére
meglett, köszi Na, ending E elérve. Hubzmeg... na ennek nagyon ulepednie kell. Megyek is magyarázó videókat nézni... hatha valaki kifejti, hogy hogyan is kapcsolódik ez az Automata sztorijához
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Replicant. Most tartok a
B ending után, mennék a C-re, csak ugye a hülye fegyvereket még össze kene gyűjteni. A legtöbbet megvettem/összeszedtem már, igazából csak azok vannak hatra, amiket mellékkuldi adna, ezeket viszont baszik bedobni. Mit kene csinaljak, hogy megjelenjenek? A treasure mapesre meg a hidasra gondolok -
Silεncε
őstag
Játszom a Niert, hát... nem rossz, nem rossz, de.. valahogy az Automata harcrendszere sokkal jobban ment (lehet, hogy csak bele kell majd razodnom). A zene gyönyörű, a látvány szép, sztoriról sokat még nem tudok mondani. Viszont remélem csuklik az, aki kitalálta, hogy a subtitle kerüljön a bal felső sarokba. Alapvetés s nálam, hogy a japán műveket japán hanggal nézem/játszom + angol felirat. Itt is úgy csinálom, csak harc közben qrva szar a bal felső sarkot figyelni, folyamatosan, hogy mi a sztori
-
Silεncε
őstag
-
Silεncε
őstag
válasz Kai_Rong #6321 üzenetére
Ez egyrészt nagyon sajnálatos, mert én meg játszottam volna a három androiddal, másrészt örömteli, mert nem fogják elcseszni a katarzist. (Folytatás sztem tuti lesz, amekkorát robbant az Automata, ennyi pénzt nem fog parlagon hagyni a Square).
Nier Replicant original vs remaster. Nyilván a grafika sokkal jobb lett (bebaxna, ha nem ), de nekem az eredeti jóval színesebb kinézete jobban tetszik (gondolom az Automata fakóbb szinvilágát akarták erre is ráhúzni)
-
Silεncε
őstag
válasz Adam_Shepard #6318 üzenetére
A 60fps az szerintem biztos, kizárt, hogy 30 elég lenne egy ilyen játékra. A felbontást meg nem tudom
-
Silεncε
őstag
válasz Adam_Shepard #6316 üzenetére
Amazon szerint: PlayStation 4 version includes a Dynamic Theme, Avatar Set, and Mini-OST
Remelem a nextgen konzolok kapnak valami támogatást, mégha külön nem is készül nextgen verzió. Király lenne Series X-en 4K@60fps-el tolni
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
NieR Replicant remaster PS4 gameplay:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz Silεncε #6240 üzenetére
Haladok a P5-el, 6-7 óra már belecsusszant. Majdnem feladtam a turn based combat miatt, de mostmár kezdek egyre jobban hozzászokni. Most tartok
azutan, hogy Takamaki megkapta Carment. Vicces volt, ahogy arról dumált, hogy a nőket csak tárgynak nézi a tesitanar, az Atlusnak úgy látszik, van öniróniája... Gondolkozom, hogy most kene letenni és behúzni a Royalt, csak egyszeruen sehol nem találok lemezest.
A Strikerst veszi innen valaki?
-
Silεncε
őstag
Rég volt már komment. Vettem egy PS4-et, úgyhogy mostmár pöröghet a P5, csak.. ahogy nézem a Royal még mindig új játék árban megy, azt meg fáj kiköhögni, viszont a sima csak pár dollár. Kérdés: sok mindent hagyok ki, ha inkább az alapot játszom?
-
Silεncε
őstag
Jól láttam, hogy FF14-es topic nincs? Rámjött, hogy MMO-znék és hirtelen felindulásból megvettem az FF14-et, de momentán semmit nem tudok róla, azt se, hogy melyik szerveren kezdjek. Van valahol magyar közösség?
-
Silεncε
őstag
Kicsit late to the party, de újra nekiálltam Xboxon a Nier Automatának. Most tartok
a B ending után, tulajdonképpen a játék elején, így majd 20 óra játékidővel a mellekkuldiket én egy az egyben ignoraltam, szinte csak story küldiket tolok, ez lehet hogy hiba, de ez van, haladni akarok, a B vonal így is kikeszitett, hogy újra kell játsszam ugyanazt a részt mégegyszer csak most 9S-el (tudom, volt más is, de na.... nagyon olcsó húzás, MGSV szintű...) Azt sajnálom, hogy 2B-t kicsinálták, sokkal jobban bírtam mint 9S-t, fordítva jobban tetszett volna... [ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
-
Silεncε
őstag
No, hétfőn a Sega akcióban lecsaptam Switchen a Catherine Full Bodyra, azóta szemezek vele, mióta kijött (PC-re megvan a Classic, de na, csak ez a fullos). 3 éjszaka alatt sikerült vegigtolni, végül
a Kathrine-es endingek egyikét kaptam (ez is volt a cél, Cathrine-t ellenszenvesnek találtam, Qathrinnek meg már előre elspoilereztem a titkát...), viszont abból nem tudom melyiket (összejönnek a végén, de ahogy néztem, ebből is kettő van, a Switch meg nem ad achievementeket, hogy látnám melyiket kaptam). Ha valaki játszott vele: mennyi idő összeszedni kb az összes endinget? 13 db van ahogy olvastam, de 13szor végigjátszani azért kemény lenne (még úgy is, hogy a vége fele most is már auto móddal csináltam a tornyokat, mert a sztori érdekelt).
Másik kérdés:
az a hangyas sztori mi volt? Nagyon ki voltak emelve, de magyarázat nem volt hozzá. Egyébként nekem nagyon bejött a játék, azt hittem unni fogom a mászást, de még az is le tudott kötni.
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Már úgy gondoltam, hogy most, egyszerre a többivel
-
Silεncε
őstag
válasz Adam_Shepard #5961 üzenetére
+ Idave:
Köszi szépen, a közelmúltig én azt hittem hogy az Automata egy teljesen új IP, de úgy látszik, nem igazán
-
Silεncε
őstag
Az megvolt, asszem arra írta hogy W Jó is a permadeath az elején, rendesen megszívatott elsőre Eddig bejött, durván feelinges a cucc, az Amusement Park-tól konkrétan a hideg rázott az elején. Az OST meg egy kincs, azt már azelőtt is hallgattam, hogy elkezdtem volna játszani vele [ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Megvettem tegnap előtt a Nier-t, azóta az pörög. Eddig nagyon bejön, csak technikailag nincs sajna a helyzet magaslatán, FAR-al se. Az igaz, hogy a teljes angol abc-re van befejezés (26)? Kb mennyi végigjátszás kell hozzá, hogy mindet unlockoljam? (azért 26-szor nem vagyok hajlandó letolni, akármennyire is jó, de egy párszor megcsinálnám, ha elég annyi)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest