-
Mobilarena
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz nonsen5e #6515 üzenetére
hát nekem pl. egy 5*-os fegyverem sincs. 5* karaktereim vannak, de a többséget nem használom, egyedül Zhonglit. sem Bennett, hűha Csongunt nem tudom leírni sem Barbara, Razor, Fishl nem 5* mégis szépen aratnak. oké nem 20k-kat ütnek csak 2-5 ezreket, de így sem nehéz, ás én nem vagyok a ponttok megszállottja. Abyssozni meg nem szoktam.
én sem sietem el. most pl. 50-es vagyok, és szerintem maradok is itt, teljesen felesleges a 60-as szint, semmi pluszt nem ad
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
válasz nonsen5e #6510 üzenetére
Köszi a részletes beszámolót Az a bajom az ilyenekkel (nekem a DQ of the Stars volt a legtöbb órát elvitt gacha játék), hogy nincs bennük olyan opciós, hogy befizetsz $10-$20-akármennyi pénzt és kapsz egy állandó upgrade-t, ami tényleg megéri hosszútávon is. A DQ-ban is az volt, hogy mire meglett az adott patch egyik legjobb fegyvere (f2p játszottam), addigra már jött a következő frissítés mégjobb cuccokkal és még nehezebb ellenfelekkel, akiket szinte esélyed sem volt legyőzni fizetés vagy az újabb grind nélkül...
A Slime draws near! Command?
-
penge111
addikt
válasz nonsen5e #6255 üzenetére
Ez mit jelent pontosan, hogy soloban végig lehet játszani a fő sztorit? Amúgy maga az endgame tartalom milyen? Én anno nagy Wow-os és Guild Wars 2 játékos voltam. Főleg az insták érdekelnek, jók a bossharcok, hány fős egy raid (ha van ilyen), nem csak tank and spank az egész? Kell taktika mint anno a régi wownál? Megvan a szent háromság? (tank, healer, dps)
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
melega
őstag
válasz nonsen5e #6154 üzenetére
Értem.
ÉN viszont a God of War és Horizon Zero Dawn játékoat imádom azért instant vételek nálam a folytatásuk kedvenceim. Nagy God of War HZD fan vagyok.
Sőt Last of US 1,2 , Uncharted, Bloodborne, Ghost of Tsushima nálam év játéka imádom.
Ilyen címek miatt vetem ps 4-et.Amit még várok a köv generációra Plaguen tale, Days gone folytatás ha lesz egyáltalán.
Szóval a japán ebből a Ghost of Tsushima és imádom
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz nonsen5e #6127 üzenetére
https://kotaku.com/final-fantasy-xvi-coming-to-ps5-1845081390
Update—7:45 p.m. ET 09/16/2020: After this story’s initial publication a Square Enix spokesperson reached out to Kotaku, saying that “Square Enix only announced that Final Fantasy XVI is coming to PlayStation 5.”
Live-Die-Respawn
-
Jigoku
tag
válasz nonsen5e #6054 üzenetére
Lehet, hogy a ti környezetetekben ez pejoratív kifejezés, az enyémben nem (illetve az én szóhasználatomban sem) az, ahogy feljebb írtam is. Embertől nem hallottam/láttam szitokszóként használva (csak a "japán" teljesen semleges rövidítéseként), szóval az, hogy ez "bevett tény", emiatt számomra eléggé furcsa/tőlem idegen. De elhiszem, ha azt mondjátok, ti így tapasztaltátok, amit sajnálattal hallok.
(Különösen, hogy az apó/papó szavakhoz hasonlatos hangzásvilága miatt egy nagyon bensőséges és pozitív érzetet kelt mindennemű kontextusból kivéve is. Számomra legalábbis.)[ Szerkesztve ]
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Kai_Rong
senior tag
válasz nonsen5e #5983 üzenetére
"Kai_Rong: tbh a Drakengard-Nier széria timelinejában is van 11000 évnyi ugrás, az önmagában nem jelent sokat."
De az nem is egy összefüggő sorozat, függetlenül attól, hogy egy univerzum. A Drakengard-NieR inkább hajaz a Fabula Nova Crystallisra, ha már FF-es hasonlatot kell mondani, mint az FF XIII sagára. De ettől függetlenül a sztori full értelmetlen, azt leüthetjük
A XIII-2-ben a nem-linearitás meg a Pokémonozás tetszett, de harcrendszerre az LR vitte a prímet. Az első részben viszont maga a sztori volt kerek, egész (még ha csak nyomokban is hozta a Final Fantasy érzést). De őszintén szólva nem dőltem volna a kardomba, ha a XIII után egy újabb FF részbe nyomta volna az effortot az SE.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Carlos Padre
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Kai_Rong
senior tag
válasz nonsen5e #5567 üzenetére
Bennem valószínűleg a Magitek Armor v2 farmolás hagyott jelentős sebeket, mert ott ha nem dobta ki az armort az ellenfél, akkor reload-olni kellett, hogy újra harcolhass a masinával. De igen, szerencsére csak a chapterek között töltött, de akkor jó sokat.
Én a DLC-ket végigvittem, kivéve az Ardyn-t, valahogy arra még nem volt ingerenciám, pedig megjelenés napján megvettem. Illetve lefrissíteni se akarom a játékot, mert a Comrades trófeákat akkor bebukom, és még nem végeztem a kilowatt farmolással.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Jigoku
tag
válasz nonsen5e #4650 üzenetére
Nem, jól tudod, elvileg most tavasszal jelenik majd meg. C:
Szerintem azt is kipróbálom majd, mert szimpinek tűnik. Jó is, hogy lesz global, az UtaPrinél is örültem neki, mert több japán japán játékot nem akarok a telómra, elég nekem az Aichuu, a CC meg a Senbura...PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
törölt tag
válasz nonsen5e #4633 üzenetére
Milliót? Csak az SR+ ticketes alapcsomagokat vettem, egy normális PS4 játék ára körül járhatok. 15 ilyenből lett 2UR 5-6SSR a többi meg S seal.
Napi 5 óra volt átlagban, de volt 3 meg 8 is. A végére eléggé belejöttem, meg amúgy is volt egy szabad hetem. Az 5LP meg csak olaj volt a tűzre. Mentségemre szóljon, hogy közben kiolvastamhallgattam egy könyvet, becsúszott néhány podcast, pluszba még ismerkedtem a C programnyelv szépségeivel is
A 4x-es szorzó alap volt, meg így sokkal jobbak voltak a droppok. Napi 2-3 skill SR jött, meg egy csomó N sticker (3db 5BT roll jött össze,SR lett mind), na meg fürödtem az initial Umikban.
Lvl 187-ről indultam, tavaly januárban szedtem elő az akkor még lvl 50 körüli acc-ot.szerk. Itt van még egy szemléltető ábra
[ Szerkesztve ]
-
zoltszalay
tag
válasz nonsen5e #4516 üzenetére
az a bajom hogy f2p játék az elején jó játékélményt ad, aztán idegesítő lesz a játék hogy "fizess" (na ez az amit még nem csináltam, és törlésre került mindegyik)
A konzolportok az irányítás miatt nem jók mobilon kivéve a körökre osztott "menüs" harcrendszerű jrpgk pl a dragon quest.
A legjobbak a visual novellek (pl phoenix wright) vagy amelyik úgy épül fel mint a white island hogy fejezetenként kell fizetni vagy várni pár napot (egyre többet, inkább megvettem a játékot) illetve nemrég VNDS interpreterrel olvastam végig a higurashi no naku koro ni-t , pcn nem bírtam volna végolvasni olyan hosszú visual novelt, de így pont jó volt, láttam hivatalosan is a google playen de ... sajnos csak japánul angolul nem, kár hogy csak a steamre adják ki angolul a visual novelleket, pedig az szerintem mobilon volna jó.
[ Szerkesztve ]
-
zoltszalay
tag
válasz nonsen5e #4513 üzenetére
Mobilon most játszom a phoenix wright dual destiniest, megvettem pár dragon questet - a final fantasy 5öt a super mario runt free2pay lehúzást soha többé nem akarok látni.
az a bajom velük hogy sok f2p mobiljátékban a menük tengerében alig találom meg a játékot már ha van bennük olyan egyáltalán (kis túlzással)
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz nonsen5e #4248 üzenetére
Ez a legjobb az egészben. Ha eleget szórakozol velük, egy idő után tényleg elkezded rendesen látni a gyököket, egy sose látott kanjit is le tudsz írni korrekt vonássorrendben és még az olvasatot és jelentést is meg tudod tippelni.
Na, szerintem eleget offoltunk. Lehet kéne egy Japántanulós topic.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
törölt tag
válasz nonsen5e #4221 üzenetére
Elsősorban nem a reward miatt vagyok aktív, most a LL-t kábé antidepresszánsként használom.
Persze jobb lenne egy Umi/Maki/Kanan/You event, de szintlépegetésre ez is megfelel. Baromira fel akarom oldani azt az A-Rise számot.
A promó UR-eket meg csak a másodlagos csapatokban (Printemps/Lily White/BiBi) használtam.
Magukban lehet hogy gyalázat rosszak, de háromból (hatból) össze lehet gyúrni egy használható UR-t. -
Mister_X
nagyúr
válasz nonsen5e #4210 üzenetére
"ようそろ" ?? Gondolom, ようこそ
Nem hackeltem meg a 'rencert azóta, szerintem simán lehet manuálisan is telepíteni a csomagot. Mindjárt leszedem PS4-re japán profilról a trialt, hogy az angol vagy japán-e.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz nonsen5e #4139 üzenetére
Reméljük így lesz.
Majd PS4 -en nyomnám, de gondolom a havidíj ugyanaz, a játék ára meg a legkevesebb úgyis.Világos. Valamiért nagyon abban voltam hogy az is MMO, bár kb. 0 -át láttam a játékból (talán az még jobban taszít mint a WoW ), szóbeszédből azt szűrtem le hogy az is a fentebb említett műfajt képviseli.
(#4143)oriic: VII Remake-et csinálják már. Idén se jelenik meg az Ep. 1...
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Mister_X
nagyúr
válasz nonsen5e #4139 üzenetére
"Gyors, 20-30-órás matchek" - be is b*szna 30-50 perc inkább menetenként, Heroes of the Storm operál 20-30 perccel és ott sokkal jobban ki van hegyezve PVP-re az egész.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
KaitouP
nagyúr
válasz nonsen5e #4131 üzenetére
Akkor ez 1 hónapra kb. olyan 3800 Ft, ha jól számoltam. Hááát... nem olcsó. (Azt meg le sem merem írni hogy mennyi, hogyha egész éven át fizetem, akkor mennyi, aztán már megy pár éve a játék...) Nagyon kár érte, mert baromira tetszene a cucc, szerintem az egyetlen normális MMORPG, mert a WoW meg a LoL meg az ilyesmi kategóriáktól hányni tudnék, de önmagában a műfajjal nincsen bajom, és azokból ítélve, amiket láttam az FF XIV -ről, nagyon jó kis cucc lehet.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz nonsen5e #4128 üzenetére
Értem. Mennyi a havidíj? Nekem egyébként ez a havidíj a szívfájdalmam, egyébként nagyon szívesen nyomnám a játékot.
Idave:
-
KaitouP
nagyúr
válasz nonsen5e #4125 üzenetére
Ja igen, rá is kerestem a Stormblood címre, (az volt az általam egyetlen kiolvasható szó ), aztán én is csak az új XIV DLC -t találtam meg, ami amúgy biztos szuper lesz, bár - egyenlőre - nem játszom a programmal. Nem lesz belőle amúgy ilyen fullos pack jó áron, amiben az alapjáték + az összes DLC megvan?
(#4126) oriic
Zsír, arra már lesz pénzem megvenni.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz nonsen5e #3979 üzenetére
Jézusom, erre kicsit visszatérve, most néztem, hogy miért annyi a hitelkártyám hó végén, amennyi. Decemberben 44k és ebben a 2*8k újévi ticket nincs is benne Januárban...
Asszem most pár hónapig nem veszek gemeket/ticketeket. Tetves függőség.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz nonsen5e #4022 üzenetére
Amikor játszottam, olyan 1,5-2. Tegnap 3.
Egyébként dögöljenek meg, épp eldöntöttem, hogy kicst most gyűjtögetek és nem megyek rá a rollokra, erre nem betesznek az elmúlt év egyik legjobb settjét?
[link]
Amúgy is betegesen imádom a furisode-t, erre bakker...Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
-
Totheground
addikt
válasz nonsen5e #3912 üzenetére
Cute (és Hanayo-hoz képest meglepően lewd ).
Mondjuk a promo UR-ek jóval gyengébbek a rendeseknél és sima rare skilljük van + 2 slot.
De azon nem változtat, hogy általában a design király. Most épp a JP-n is ketyeg egy UR Niko, de az valami rettenet.Nálam pont a smile csapat a legerősebb. Plusz, a scorer URek a legjobbak, anélkül esélyed nincs a score rankingben.
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
válasz nonsen5e #3783 üzenetére
Ahogy haladok most benne nekem úgy tűnik, hogy a 2 form között hatalmas difi van. Más ability- t lehet berakni meg a szörnyeknek is megvan a maga mérete amit fel lehet az adott stackben használni - a varázslatok is ennek mértékében erősödnek stb. Mondhatni te magadnak stratégiázod össze hogy melyik összeállítással akarod végignyomni. (ha mind a 2 party lilikan formját szétszeded - a death abl. miatt - akkor úgy néz ki a harctér mint valami óvodai homokozó ) Ja és minden szörnynek megvan a maga opciója, hogy hogyan kell elfogni őket. a Moogleokat pl majdnem meg kell ölni, aztán teljesen visszagyógyítani stb.. stb.. meg aztán ők is jönnek stackban később.
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz nonsen5e #3735 üzenetére
Aztán észreveszed, hogy 150.000 pénz az idolizálás és te is elnyomsz vagy másfél millát
Pedig a "lore" szerint mindenkiből kell legalább egyet kapjál. Eddig a leg (hogy is mondjam)- lohasztóbbak, azok a Ruby kártyák
Így visszagondolva elég erős kezdés voltegy sr diával kezdeni a scoutot tegnap. Déjja
[ Szerkesztve ]
.
-
yusukee
aktív tag
válasz nonsen5e #3705 üzenetére
Külön le kell szedned a JP verziót is és feltelepíteni. Két teljesen más app a kettő.
A profil mentés a játék szerverén van. Ha hozzá van kötve a google accounthoz, akkor kód nélkül is tudsz költözni telefonok között. DE HA beváltod a kódot egy másik google accountos telefonon, akkor a tiedről eltűnik és csak úgy tudod visszarakni, ha kérsz egy másik kódot a játékon belül és beírod újra. Szóval a backup kód erősebb mint a google account.
Remélem sikerült érthetően leírni
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz nonsen5e #3657 üzenetére
Szerintem ugyanaz a valószínűség.
UR 1%
SSR 4%
SR 15%
R 80%És ugye legalább egy SR-t garantál, ha az 50 gacha-t tolod.
Egyébként meg top 12500? Menj már, itt a top 50k-ért napi 10+ loveca-t el kell pöccinteni (hétvégén többet).
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
válasz nonsen5e #3568 üzenetére
Mondjuk.. Black Friday keresve sem tudnának jobb reklámot a már megjelent PS VR-nak sem. Meg gondolom ők sem hülyék, hogy kiszúrjanak a saját eladásaikkal (Tomb Raider, World of FF, Deus EX). Spekuláció, de akkor mi van ha pl, elfogy a tartalom mire jönne a VR? Senkit nem érdekelne Iszonyatosan a tűz közelében kell tartaniuk ezt a játékot, mert ha megnézzük valami brutál franchiset húztak már fel rá.
A bocsánatkérő videón meg látszik Tabata- kunon( ) is hogy olyan, mintha egy úthengerrel mentek volna át rajta.
[ Szerkesztve ]
.
-
Totheground
addikt
válasz nonsen5e #3551 üzenetére
Ez azért szintfüggő is. Meg eventtipus függő. De persze itt is minél magasabb szintű vagy, annál "kevesebbszer" kell játszani és annál többet ér egy LPre töltött loveca (nekem kb fél nap, mire full visszatölt, szóval nehéz regenerációt veszíteni azzal, hogy maxon ülök). A gyűjtögetős eventek a könnyebbek egyébként.
Más: ma jött egy SR Kanaan.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
válasz nonsen5e #3535 üzenetére
Theatrhythm-re jó nagy +1 a részemről. A ritmusjátékok egyáltalá nem az én világ, ezt is csak az FF mivolta miatt vettem meg, de aztán beletettem ~30 órát. Nagyon megkedveltem. Sajnálom, hogy a Dragon Quest verziót eddig még nem adták ki nálunk, azt is tuti megvenném.
A Slime draws near! Command?
-
Thorus
aktív tag
válasz nonsen5e #3523 üzenetére
Ismerős kint amcsiban találta 20 dolcsiért. Szerencsére ingyen postával elintézte.
A legfurább az egészben, hogy xbox360-ra van itthon is és még olcsóbb is. PS3 verzió átlagosan 10k környékén mozog.[ Szerkesztve ]
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
alevan
őstag
válasz nonsen5e #3328 üzenetére
Mikor évekkel ezelőtt megvettem az X360-t, 1 hét után lett kényelmes az X360 kontroller. Utána 3 év xbox korszak, amíg meg nem halt ("viharos időszak" volt ).
Ezután visszakényszerültem a PCre, de annyira megszoktam a kontrollert, hogy idegen volt a mouse.
Csak felfogás kérdése. Ha úgy állsz neki, hogy szarabb lesz a kontroller a bill+egérnél, nem fogod megszokni soha.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Engem 30 másodpercen belül úgy felbasz idegileg az analógkaros vergődés, hogy arra tudnék rögtönözni egy 100 szavas, könnyed, ám mégis szívhez szóló káromkodást.
Inkább naponta kétszer ápolgatnám magam egy sajtreszelővel, minthogy ilyennel legyek kénytelen puffogtatni.PC + legalább 4KRO-s PS/2 bill + jó egér + jó pad + 800 cpi @ 500 Hz + Windows mouse accel off (MarkC fix), Win sens 6/11 + EPP off, 120 Hz kijelző (lehetőleg zerótájéki input laggal), fix 100/120/125/144/200/250 fps (attól függően, hogy melyik engine mit komál) ---> így a lövölde során nem akarok az analógstick-ből rektális implantot gyártani egy SONY tervezőmérnöknek. : D
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mister_X
nagyúr
fate biztos beírná, hogy kontrollerrel nem lehet rendesen FPS-ezni. Részben igaz, nem lehet profi szinten játszani vele (ellenben, ha egy profi konzolost összeeresztenének egy átlagos PC-ssel egy lövöldében, akkor az előbbi jönne ki győztesen). Egyébiránt meg le kell hasalni Battlefieldben egy csinos dombra és éles gyakorlatot tartani mesterlövésszel. Finom mozdulatokra és reflexekre egy kis Rainbow Six, fun faktor meg Overwatch, ahol az ellen Hanzo/Widowmaker mindig ügyesebb.
Egyébiránt meg sok múlik a játékon belüli kalibrálásokon, egy R6 Siege alá más érzékenységet rakok, mint Overwatch esetén, és megint másat BF4 alá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Magisk
- Delta Force (2024)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest