- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
A 270 Dolláros Final Fantasy XV Ultimate Collectors Edition nem tartalmazza a játék Season Pass-t. Dafuq??
Live-Die-Respawn
-
ldave
Topikgazda
Ha valakinek kimaradt volna (de ugye nincs ilyen? ), akkor hamarosan a Steam-en is elérhető lesz a Steins;Gate!
A Slime draws near! Command?
-
renji00
aktív tag
NISA EU rendelésem 2 nap alatt érkezett meg... a magyar posta nem képes kiszállítani valamit két nap alatt.
-
nonsen5e
veterán
válasz yusukee #3591 üzenetére
Na ja.
Meg sem lepődnék, ha a sok top kocka az eddigi 10-11000 pontot event songok nélkül gyűjtötte volna össze, és most majd szépen lekerülök a 40000. helyre.
Előző eventet 1 nap késéssel kezdtem, de akkor is napi 3-4x elfogyasztottam az LP-t, aztán 40-50000 között ingadoztam.Küldtem egy friendet, hát kicsit előrébb jársz a játékban úgy érzem.
Expertekbe alig tudok belekezdeni, nagyon nem akarnak menni. Örülök, hogy a 8 csillagosokat már meg tudom csinálni.Lehet építeni fogok valamit a Pi Zero-val, ami a kamera alapján lenyomogatja nekem a képernyőt.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
veterán
Elég jó lett, mondjuk nem keveset játszottam érte - már csak a top 13000-ben kell maradni az SR Riko-ért. 11000 kellett Chika-hoz, tegnapról mára úgy estem vissza a 6000-ről a 8000-edik helyre, hogy ma szereztem majd 3000 pontot.
A VA-et kispórolták egyelőre...[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Jajj, most nézem, hogy az elhalasztott FF XV-ot rátolták a Gravity Rush 2 megjelenési dátumára. Bár én nem játszottam ez első résszel, de szerintem így nagyon rossz a GR 2 időpontja. Ami minimális esélye volt, hogy sikeresen induljon, ezzel szerintem oda.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ldave
Topikgazda
Kéne valami nagyon olcsó Windows-os tablet, a Steam-en egyre több a minőségi VN, viszont laptopon nem akarok ilyennel játszani.
-
nonsen5e
veterán
válasz Adam_Shepard #3569 üzenetére
Néztem én is, hogy legalább őszintének tűnik
(vagy pályát tévesztett és eszméletlen jó színész).Szerintem a DE:MD (augusztus 23.) eladásainak kárára max annyira menne, mint az új Call of Duty a Super Mario eladásaira. Teljesen más műfaj a kettő. Tomb Raider szintén. World of FF dunno, saját bevallásuk szerint azzal a céljuk mégtöbb ember bevonzása a franchise-ba.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Adam_Shepard #3569 üzenetére
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz nonsen5e #3568 üzenetére
Mondjuk.. Black Friday keresve sem tudnának jobb reklámot a már megjelent PS VR-nak sem. Meg gondolom ők sem hülyék, hogy kiszúrjanak a saját eladásaikkal (Tomb Raider, World of FF, Deus EX). Spekuláció, de akkor mi van ha pl, elfogy a tartalom mire jönne a VR? Senkit nem érdekelne Iszonyatosan a tűz közelében kell tartaniuk ezt a játékot, mert ha megnézzük valami brutál franchiset húztak már fel rá.
A bocsánatkérő videón meg látszik Tabata- kunon( ) is hogy olyan, mintha egy úthengerrel mentek volna át rajta.
[ Szerkesztve ]
.
-
nonsen5e
veterán
(i) Ha ennyi mindent akarnak még javítani a játékon, akkor ne Londonban várostnézzen, hanem menjen szépen vissza Tokióba és csinálja a dolgát napi 24 órát meg egy éjszakát.
(ii) Kész tudnának lenni a day1 patch-el szeptember 30-ra. Ezek szerint két hónapba tellik rámásolni a teljes telepítőt a Bluray-ekre és elküldözgetni a világ minden pontjára?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Adam_Shepard #3561 üzenetére
Nem örülök neki, novemberben más játékot veszek.
Live-Die-Respawn
-
nonsen5e
veterán
válasz Adam_Shepard #3556 üzenetére
Hatalmas nevekkel is láthattuk, hogy minden második cím késik hónapokat.
Lehet az XV alatt is recseg-ropog a motor, a Crystal Tools játékokban (XIII-123) is ez volt, hogy kisebb területeken teljesen korrekt volt a grafika, aztán a nagyobb terekben meg olyan szörnyűségek voltak, amik már a PS2-n is kitűntek volna a gyengeségükkel. (A kutya, tudjátok...)
Itt is ez van, hogy helyenként ámulok meg bámulok, máskor pedig fogom a fejemet, hogy ez most komolyan ugyanaz a játék?D4: hunPH, nonsense#2596
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
yusukee
aktív tag
Ha az event elejétől a végéig eljátszol minden LP-t, akkor biztos meglesz a SR-hez szükséges pont. Persze Hard / Expert nehézségen
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz nonsen5e #3551 üzenetére
Ez azért szintfüggő is. Meg eventtipus függő. De persze itt is minél magasabb szintű vagy, annál "kevesebbszer" kell játszani és annál többet ér egy LPre töltött loveca (nekem kb fél nap, mire full visszatölt, szóval nehéz regenerációt veszíteni azzal, hogy maxon ülök). A gyűjtögetős eventek a könnyebbek egyébként.
Más: ma jött egy SR Kanaan.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nonsen5e
veterán
válasz Totheground #3550 üzenetére
Nem tudom mennyit játszottam, napi 2-3x biztosan kimerítettem 0-ra az LP-met, event elejétől a végéig ~8000 pontot szereztem. 22500 meg 27500 lett volna az SR Maki, Umi.
Amúgy max performance módba van állítva a telefon (Meizu MX3, 2gb, Exynos octa...), aztán ha rádugom töltőre akkor a teljesítmény hazavágódik, de csak az LL-ben, érdekes...
-
Totheground
addikt
válasz Adam_Shepard #3549 üzenetére
A promóciós UR-ek viszonylag könnyen elérhetőek, a simák tényleg elég ritkák. De persze nem megszerezhetetlenek.
-
nonsen5e
veterán
válasz Totheground #3540 üzenetére
Ejjdeakarom a Sunshine-os lányokat!!!
Most olvasom, hogy 12-22 lesz az első Aqours event, gondolom (merem remélni) azzal egy időben bekerül az összes a játékba. Event leírásában csak SR Chika/Riko van.
Legalább lesz időm gyűjteni az új lányokra, itt vagyok vidéken nyaralni, amit a piros cég szolgáltatás néven ad, az egy nagy semmi, gépes játékok kiesnek, marad az LL és amíg tölt az LP, addig nézem az olimpiát.
---Ilyen ritka dolgok sima játékosok által megszerezhetőek? 32 szintem alatt 1db 5 csillagos SR Nozomi és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
-
Totheground
addikt
válasz Adam_Shepard #3545 üzenetére
-
Adam_Shepard
addikt
-
Totheground
addikt
válasz Adam_Shepard #3543 üzenetére
Nem, az eredetibe kerültek bele. A számoknál meg lehet váltogatni, hogy µ's vagy Aqours számot akarsz.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Totheground #3542 üzenetére
Ahogy látom belerakták az Aquors lányokat ebbe, pedig volt valami olyanról is szó, hogy kapnak új játékot. Ejj, de jó lenne valami You vagy Yoshiko kártya
[ Szerkesztve ]
.
-
Totheground
addikt
válasz Adam_Shepard #3541 üzenetére
Persze, az mindig előrébb van.
-
Adam_Shepard
addikt
-
renji00
aktív tag
válasz Adam_Shepard #3534 üzenetére
az előző két Project Diva PS3-ra vagy Vita-ra. :p
-
VooĐoo
tag
IA/VT Colorful
Persona 4: Dancing All Night
DJMax TechnikaPSN: Neon--Skyline
-
ldave
Topikgazda
válasz nonsen5e #3535 üzenetére
Theatrhythm-re jó nagy +1 a részemről. A ritmusjátékok egyáltalá nem az én világ, ezt is csak az FF mivolta miatt vettem meg, de aztán beletettem ~30 órát. Nagyon megkedveltem. Sajnálom, hogy a Dragon Quest verziót eddig még nem adták ki nálunk, azt is tuti megvenném.
-
nonsen5e
veterán
Mármint nyomogass színes gombokat zenére típusú (ritmusjátékokat)?
3DS - Theatrhythm
Ha az FF zenék érdekelnek.Android/iOS - Love Live! School idol festival
Szívből utálom a mobilos játékokat, de erre nagyon rákockultam, csak kéne találni valami jóféle xposed modult hozzá, hogy megszüntessem a LP limitet.[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
Tudtok nekem mondani hasonló játékot, mint ez: Hatsune Miku: Project Diva X, tegnap kipróbáltam és kissé betéptem tőle
.
-
Thorus
aktív tag
Ez a The Persona 5 “Take Your Heart” Premium Edition mindössze $89.99 lesz. Ennyiért nem is olyan vészes, igaz mire hozzánk elér több lesz.
Persona 5 will Take Your Heart on Valentine’s Day 2017Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
Mehet a preorder, nálunk is februárban jön a Persona 5
-
Thorus
aktív tag
Pár ismertető rész látható Berseria-ból a most megjelent Tales of Zestiria the X utolsó részében, pontosabban az egész arról szól.
Berseria után még lesz tales of játék vagy ennyi volt mert én semmi infót nem találtam eddig.Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
Thorus
aktív tag
válasz nonsen5e #3523 üzenetére
Ismerős kint amcsiban találta 20 dolcsiért. Szerencsére ingyen postával elintézte.
A legfurább az egészben, hogy xbox360-ra van itthon is és még olcsóbb is. PS3 verzió átlagosan 10k környékén mozog.[ Szerkesztve ]
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
nonsen5e
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ldave
Topikgazda
Én, mint játékexpert, szintén azt állítom, hogy a Square készít majd trailer videókat a sokak által várt Final Fantasy VII Remake-hez. Ezeket a videókat a különféle rendezvényeken fogják bemutatni a közönségnek. Ha több részben érkezik a játék, akkor mindegyikhez készül majd ilyen videó,
Ugyanitt az ég kék és a fű zöld.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"According to industry experts, the game developer may come up with a series of "Final Fantasy 7 Remake" trailers and game details in between events. There are rumors that the company may also have an available playable demo of the highly anticipated game."
Live-Die-Respawn
-
ldave
Topikgazda
A Spike Chunsuft a Twitter-en érdeklődik, hogy mi legyen a következő játék, amit kiadnak Steam-en. Én a 428-ra szavaztam, állítólag nagyon jó VN.
-
VooĐoo
tag
válasz Adam_Shepard #3513 üzenetére
Igen.
Közben azt olvastam, hogy HD textúrákat is lehet majd hozzá letölteni, akkor még van remény nálam.
PSN: Neon--Skyline
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Adam_Shepard #3506 üzenetére
Gamescom-on jön új trailer meg infó én úgy hallottam.
Live-Die-Respawn
-
Adam_Shepard
addikt
-Final Fantasy XV Episode Gladiolus (probably story for specific character)
-Final Fantasy XV Episode Ignis (probably story for specific character)
-Final Fantasy XV Episode Prompto (probably story for specific character)Az derék...
Mondjuk furcsa is, hogy mindjart megjelenik és semmit nem lehet hallani a játék felől.
[ Szerkesztve ]
.
-
ldave
Topikgazda
Ezt találtam SP tartalomra:
-Final Fantasy XV Booster Pack (guessing skins for characters, cars, weapons, and the fishing/cooking stuff)
-Final Fantasy XV Episode Gladiolus (probably story for specific character)
-Final Fantasy XV Holiday Pack (most likely Holiday themed skins)
-Final Fantasy XV Episode Ignis (probably story for specific character)
-Final Fantasy XV Episode Prompto (probably story for specific character)
-Final Fantasy XV Expansion Pack (major DLC for more story content)[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Kézikonzol Használt
- Playstation 5 Slim CD VERZIÓ+2db konti+3 játék
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest