- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
válasz
Aureal #15009 üzenetére
Nem az az, hogy elmozdul. A forrasztó on megolvad de a fekete alátöltő anyag nem, az ónnak nagyobb a hőtágulása mint a ragasztónak, aztán megindul a legkisebb ellenállás irányába, óngömböket, zárlatokat létrehozva.
Háát a célja elvileg a mechanikai stabilitás növelése. De a gyakorlatban láttam olyan helyeken is ahol nem is bga volt, csak pár pici smd de a panel szélén. Szépen beöntötték őket szerintem az operátorok ellen, így nem volt olyan egyszerű őket lesodorni. Az asztali gépemen ha minden igaz megvan még a nokiás training anyag. Majd megkeresem, szerintem csak hétfőn tudom.
Ha a hibás altrész nincs alátöltve, és a közelében sincs alátöltve semmi azzal kezdeném. Ha tuti 100% az a rossz.
Az árat az szabja akai elvállalja
Nekem mostanában a meló mellet nemigen van időm ilyesmi javításokkal foglalkozni.
Helyileg merre vagy? A hátha van a közeledben valaki.
-
Kocska89
tag
válasz
Aureal #15007 üzenetére
Szia.
Az a gáz alá van töltve. A környező bga-k is. Az ilyeneket a nokiában nem is javítottuk. Mer az alátöltő anyag máshogy tágul mint az ón. Aztán óngömbök, zárlatok jöhetnek létre.
Szóval ha a flash ic-t szépen át is rakja valaki előfordulhat máshol lesz zárlat, és amiatt nem megy a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged