- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Nyugodtan mellőzd.
Ilyen érvekkel nem tudok vitatkozni.Nyílván nem a legmagasabb szinvonlat nyújtja, mint Igor vagy Computerbase vagy DF,de nem is tart ott. Ő egy feltörekvő techstreamer, a tesztjei korrektek , pártatlanok, gamer fejjel használhatóak sok más tesztet leköröznek frissességben és aktualitásban.
Techtesters Nada-val szintén ez a kategória.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Mint ahogy a PH híreinek és minden oldalnak a 90 % is erről szól, vagy javíts ki ha itt a nap 24 órájában folyamatosan csak teszteket olvasni.Csak mellé ő csinál jó és ötletes teszteket, felbontásról, grafikai ficsőrökről, kártyákról stb és szerencsére nem erről szólnak a tesztjei, hogy átvesz pár adatot máshonnan [link]
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Persze, így van ahogy írod. Nem mindenkinek és mindenhez megfelelő forma, inkább csak a tartalmi részre értettem, hogy ezt lenne érdemes átültetni írásos formába.
Most már felnőtt utánunk több generáció, nem ilyen öreg rókák , mint mi is vagyunk ,akik más szokásokat tartanak,de közben itt vagyunk mi is, fontos rétegként.
Tehát egyszerre több generációt kell kiszolgálni azonos felülettel. Lett egy folyamatosan változó kultúrája ami pont az IT ipar fejlődésének is egy eredménye.
Ezért lenne vagy lett volna érdemes ( szerintem ) az AT -nak is úgy megújulni, hogy ötvözi a stílust és a jegyeket de közben megtartja a minőséget, hisz az általam linlkelt mindkét oldal például a semmiből pár év alatt nőtt ki,miközben igen magas színvonalon tesztel és dolgozik,de a legfontosabb hogy szerez tábort magának.nem etsznek be semmiféle Luinus és VR féle baromságot meg ökörködést ,tárgyilagos, értelmes.
Ez a cáfolata annak, hogy nincs a magas minőségre igény például, mert ők ezt szedték ki és sajátították el a hagyományos oldalakról a hagyományos oldalak viszont nem tudják elsajátítani ennek az új formátumnak a pozitív részeit, azaz videókkal kiegészíteni a cikkeket és megfelelő , modern stílusban megfogalmazni és megalkotni egy cikket, chartokat, képeket. NIncs szín és szag,de már füst is csak kevés. A kulcs kell ,amivel a hagyományos és az új egybemosható.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem leszek népszerű ezzel a nézetemmel sem,de szerintem az AT színvonala évek óta csökkent. Pár jó írás született de általában elmaradt főleg a videókártya tesztekben, amikben anno sarkalatos minőséget képviseltek, imádtam a tesztjeiket. CPU-k terén még mindíg jók voltak,de több gyenge írás született az utóbbi években.
A fórumot szerettem 17 éve vagyok tagja. Remélem még sokáig menni fog. Sajnálom őket természetesen ,de számomra 10 éve lassú esési időszakot éltek.
Nem tartom igaznak az itt kifejetett nézetet ,a szemétre van igény dolgot és ehhez ők túl jók és nem akarják ezt csinálni. Ez kamu. Meg kell nézni egy Daniel Owen-t vagy egy Techtesters csatornát Nada-val és kész ez a jó irány megfelelő minőségű tesztek , értelmes kommunikáció, és értelmezés.
Még mindíg rohadt nagy olvasótábora van amúgy![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest