- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
Köszönöm a linket!
Ezeknek a problémáknak egy része valószínűleg nem jellemző a Pro-ra (nagyobb felbontás, nagyobb fényerő, nagyobb felbontású másod-harmadkamerák, nagyobb töltőáram). Szerencsére a nyomásérzékeny kijelző megmaradt, az is olyan, hogy könnyű megszokni, utána meg hiányzik, ha nincs. Máshol még olyat is olvastam, hogy voltak egyéb gondok is az első szériával, ujjlenyomatérzékelőnél beégő kijelző, lötyögő (kieső?) gombok, ilyesmi.
Tudom, neked a Pro már túl nagy, nem alternatíva.
Én még várok teszteket, hátha kiderül, hogy Európában hogy muzsikál.Graphics : a családban az utóbbi jó pár telefont mind Kínából rendeltem, nem volt lényegi gondom velük. Igaz, a kínai - GMS-es ág is csak elmúlt pár évben kezdett erősen szétválni.
-
GhanBuri Ghan
őstag
De jó ez a link, el is mentem
A Pro-ban van vezetékmentes töltés, és ha jól sejtem, a körvaku közepén szokás szerint a távolságmérő lézer van - elég gyorsan fókuszálhat vele, megéri azt a plusz 100 dollárt. Viszont tényleg elég széles.
Máshol azt olvastam, hogy lesz mEngine, a 16th-ban nagyon megkedveltem teljes képernyős haptic-ot, ezekszerint ez is maradni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A méregdrága Infinity mellett a kifejezetten olcsó alapmodellnek is jutott szó.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest