- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Azt én is.....főleg hogy eddig működött minden erőfeszítés nélkül...még talán a 3-al ezelőtti bétában is tökéletesen jó volt a rendezhetőség, semmi extrát nem igényelt csak tap rá és oda húztam ahová akartam...nem kellett bűvészkedni meg varázsolni, meg imát se kellett mondani.....ezt az utóbbi időben b@szták el.
-
Oldman2
nagyúr
Ha jól emlékszek az ominózus 21G101 sorszámú build előbb jelent meg, mint ahogy a felvetett probléma napvilágot látott volna.
21G101 2024.08.19
keresős bug 2024.08.21 -
ronin79
addikt
Android után a dupla kopp mellőzését volt talán a legnehezebb megszokni
Szerencsére a gomb jól bírja ezt a strapát (nem mint korábbi androidot futtató készüléken
)
#639 SharpSA
Második legnehezebb megszokás androidról váltva vezérlőközpont/értesítési panel elérése képernyő tetejéről suhintva. Ugye inkább közepén vagy bárhol volt megszokva
Képernyő felezés nagyon nem játszik, hiába elérhető plusz egy mozdulat sajnos. -
captainnemo
aktív tag
A dupla kopp nagyon jó ötlet, és jó lenne még a launcher lock is, mert volt már véletlen hosszan nyomva valamit szerkesztő módba léptem.
Talán régebben kérdeztem, de van fejlődés a záróképernyőre kihelyezhető widgetek terén, ami mutatná a nem fogadott hívásokat, sms-seket, emaileket? Az fura, az idő megjelenítése fix hatalmas méretű lehet csak, amikor rengeteg érdemlegesebb dolgot tenne ki az ember. Gondolom ebben sincs változás.
-
SharpSA
veterán
...meg az értesítések könnyebb elérése. Mondjuk a képernyő bal oldalán lehúzva maradjon a keresés, a jobb oldalán lehúzva meg az értesítések jelenjenek meg. Eléggé kényelmetlen állandóan a képernyő tetejére zongorázni az ujjam. Emiatt jelenleg az Assistive Touch-ot raktam ki elérhető magasságba.
-
ronin79
addikt
Erre már rég van orvosság, még iOS 17-en is, nem kell hozzá 18
Widgy Widgets
YouTube tutorial
Feltéve ha valakinek akarozik ilyesmivel játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest