- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Ez az új verzió szerintem jóval fluidabb és megjött az akku idő is így egy nap után határozottan merem állítani hogy nagyjából rendben van.
-
tothl
addikt
A spatial scene funkció a fotókkal nem rossz
-
tothl
addikt
Én annak örülnék legjobban, ha az apple music -ban aktuálisan hallgatott zenét meg tudnám osztani nem előfizetők számára is. Haverokkal sokszor szórakozunk azzal, hogy 1-1 számot megosztunk közös csoportunkban amit épp hallgatunk és ezt az apple sajnálja.....pedig akár előfizetésre ösztönző is lehetne.
-
tothl
addikt
Hát nem tudom erre kitalálhatnának már valamit. Én konkrétan már minden szervet céget ahol hívást rögzítenek elhajtok a fenébe ha csak tehetem. És nem azért mert zavar ha fölvesznek hanem azért, mert a fene hallgassa végig a hosszú szöveget amiben erre felhívják a figyelmem. Mondtam már, hogy nem sajnos nincs időm mert maguk akarnak tőlem valamit és tovább tart a GDPR szöveg mint maga a beszélgetés.
-
tothl
addikt
Köszi nem vagyok analfabéta. Viszont az is ott van az ismertetőben hogy eleve ahhoz, hogy bekapcsolható legyen mindennek US English -en kell lennie és elég sokan írták hogy voliá nekik megjelent, mintha csak ezen múlna így tettem egy próbát, hátha.
Már csak azért is, mert ilyen alapon elég gáz ha mondjuk nem EU -s vagy, netán amerikai és a használható zónát elhagyva mondjuk elkezdenek nem működni az ott nem engedélyezett funkciók amelyeket esetleg használsz.
A telóm is USA verzió, ott lett vásárolva és először ott is lett bekapcsolva. Olyat is olvastam, hogy ez is számít és igazából ment a találgatás, hogy mi alapján elérhető, vagy nem. Meg tudom erősíteni mostmár, hogy helyzet alapú a dolog.
Na mindegy nem bántam meg, sokkal jobb ez a verzió mint a 18 beta. -
tothl
addikt
Sziasztok!
Feltettem a 18.1 -et 15PM -re.
Az AI funkciókat nem tudom bekapcsolni, régió nyelv hiába US. Valószínű apple id is kell hozzá, de annyira nem izgat.
Amiért írok az az, hogy mások is írták és meg tudom erősíteni, hogy sokkal sokkal pörgősebb fluidabb a rendszer mint a 18.0 beta. Ha esetleg valakit érdekel ez.
Ami nekem külön öröm, hogy a videó is frankó, nem akad be indításkor, mint a 18 -nál tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest