- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
Jó tudni
Amúgy ez az ötlet csak "almáspitejóska" szüleménye voltAzt meg ugye tudjuk a tippjei, blogja mennyire hasznos
+1 off
Ti mennyire várjátok a 16-os szériát? Én lehet öregszem (sőt biztos, mert már az 50 közelebb van) de lehet ez éven sem fogok már cserélni és átestem a táborba aki max 3-4 évente cserél telefont
Majd két éves 14PM, akku 100%, keret karcmentes, semmi kopás mint új korában. Feleségem 15 PM-je akku 92% alig egy év alatt.
Nekem valahogy a 15 tavaly nem hozott annyi változást, h cseréltem volna az elődöt. Egyedüli plusz talán a 6,3 kijelző amin majd talán gondolkodom ha látom élőben. -
ronin79
addikt
Ha rákeresnél xda-s profilomra láthatnád mennyi rom, kernel, téma, modding van mögöttem 100e+ letöltéssel. Lehet anno pont az én egyik romom használtad te is
De ez több mint 10 éve volt már. Most 18 bétán csak a vezérlőközpont van átrendezve, ikonok, widgetek minden ugyanúgy mint 17-16...stb-n sőt még egy darabig a háttérkép is a régi volt
Kollégám mondjuk kihasználta h az ikonokat már szabadon mozgathatod, de érthető is, kisfia szerepel a háttérképen és már nincs kitakarvaNekem az se akarózik
Legutolsó Android telókon már még BL-t se nyittam, meg root se hiányzott nemhogy neki álljak romot írni vagy akár egy másik fejlesztő munkáját kipróbálni. -
Shyciii
veterán
Ebben ne legyél olyan biztos
Én annak idején a melóba menet a buszon utazva nem ritkán 2-3 custom romot+kernelt is felraktam és gyorsan kipróbáltam
Ez kb 4-5 éve megszűnt, de nem azért mert meguntam, hanem a gyári romok is elérték azt szintet, amit anno a custom romok tudtak. Sebességben, testreszabhatóságban, stabilitásban nagyon sokat fejlődtek a gyári android romok. iOS-nél hiányzik pár dolog, amit most az iOS18-as szép számban pótol, így valszeg meg fogom tartani. -
Zsolt,72
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest