Hirdetés
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
LógaGéza #26373 üzenetére
Típus függő, gondolom technikusi melóhoz előny a kényelmes jó csillapítású talp.
Ami még kellhet az a stabil tartás, mert vannak lazább cipők, amik futáshoz jók, de sétálni, súlyt mozgatni benne kicsit labilisak lehetnek, erre kell figyelni, valamint arra, hogy mekkora a sarok emelkedése.
Szerintem vagy a futó topicban vázold fel mire kellene és mit javasolnak, vagy kérdezd meg a kollégákat milyen model vált be, és annak a most kapható megfelelőjét próbáld fel valahol. -
XboxGamePass
senior tag
válasz
LógaGéza #14162 üzenetére
Bocs UPS igen.
Google segít, de amúgy: [link]
Őszintén cserélni lehet még valamelyik online boltból? Szerintem ilyen nem nagyon van. Mindenhol kb az van hogy küldd vissza és rendeld meg újra, ha akciós volt akkor meg a jóindulaton múlik, hogy az akciós áron megint tudod-e, nem garantált.
-
-
-
arcsin
senior tag
-
albiosz
őstag
válasz
LógaGéza #7984 üzenetére
Szuper, köszi!
Egyébként garanciával kapcsolatban mi a helyzet AY-n? Ez mondjuk leginkább cipőnél érdekes. Anno Emagon volt egy hibás kb. 7 hónapos cipő és nekem kellett volna bizonyítani, hogy gyári hiba. 6 hóig cserélték volna vagy visszakaptam volna az árát. Deichmannban 1,5 éves cipőt is javítottak vagy levásárolhattam volna. Van tapasztalatotok?
-
w.miki
veterán
válasz
LógaGéza #3602 üzenetére
Rieker cipő biztos kell hozzá.
Most akciósak. -
Mercutio_
félisten
válasz
LógaGéza #3602 üzenetére
Biatorbágyi outletben ill. Panndorf-ban nézz szét, aztán szokásos fast fashion helyek (H&M, C&A, Zara, stb.) Mango outlet ha vannak akciós cuccok (visszapostát neked kell fizetni ha valami nem jön be)
Karácsony után jó eséllyel már lesznek leárazások mindenhol, akkor majd fenti helyeken túl benézhetsz a Van Graaf boltokba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest