Hirdetés
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nekem ez a konditermi
van egy ennel sokkal jobb decas, de azt mar nem kapni (korabban linkeltem)
-
tisn
veterán
-
-
tisn
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
van valamilyen jo akcio?
szerk: na rendeltem 6 db random izevel 31 ejroert.
-
tisn
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
thx
-
tisn
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
pondorodik e a szele mar az elso mosas utan?
-
-
tisn
veterán
válasz
Lackki
üzenetére
nekem a kisebbik decas pantjanak semmi baja nincs
kiszakadt az elvalaszto resz az elso/also zseb es a fo rekesz kozott, telefon, penztarca neha atmozog.illetve az elulso felen egy csikban elkezdett foszlani, ott ki fog likadni. mar nem szep. soxor volt mosva is. illetve a hatulja kicsit kifakult, ahol millioszor raizzadtam bico kozben.
-
tisn
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
tisn
veterán
válasz
I02S3F
üzenetére
szerintem menj be, nezelodj, olyat valassz, ami megfelel meretben, szinben, zsebekben, de ha nem talalsz, akkor marad a draga.
(valoszinuleg nem az ah500-as volt az enyem, szerintem 5 eve is dragabb volt mint 12k, vagy annyit olcsositottak rajta. azert is szeretem mert a laptoptarto reszbe berakott uccsi hideg marad vegig strandolas alatt
)lanyom ugy 5 eve kert egy Fjällräven sulishatizsakot, megijedtem, hogy milyen draga lesz, de vegul neten talaltam viszonylag olcson, szoval erdemes nezelodni.
-
tisn
veterán
válasz
I02S3F
üzenetére
sajnos mar nem kaphatoak azok a modellek amiket hasznalok, olyan oregek

a minden napos szaladgalosat (azon valami newfeel felirat van) lassan cserelni kell, mert eleg kopott. a nagyobbik a laptoptartos is 5+ eves, azt csak heti 2-3x hasznalom, az meg mintha uj lenne. (az talan arpenaz 500, de tobb zseb es laptoptarto is van benne, a mostani verziohoz kepest)na megtalaltam a bevasarlasok kozott, de mar nem nyitja meg, 2020 elejen vettem a nagyobbikat.
-
tisn
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hat nekem utolso 3 visszakuldesnel nem ette meg az automata, be kellett vinn a postara.

-
tisn
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
kipsta technikaik nem pondorodnek, azt hasznalom kulteren. itthon nem zavar a pondorodos pamut, de abbul meg veszek jackandjones olcsot.
tavozz tolem a vasaloval satan

vegletekig optimalizaltam: mosogep, szaritogep, 3 kosar a szaritogepen (fehernemu+zokni, tech cuccok, pamut cuccok) tehat meg a szerkenybe sem rakom be, nem hajtogatok, nem parositok zoknit, a leheto legkevesebb idot vacakolom a hazimunkaval

-
tisn
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
par eve rendelt qwrt polok nekem mind pondorodosek. azert nem is rendeltem tobbet.
-
tisn
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
nem baj, tekknyikaim van eleg, lidlbol spajzoltam, meg van meg nehany elnyuhetetlen!!! kipstam. (rohadt deca mar nem gyartja oket)
-
tisn
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
rendeltem feketet, amugy is kellett vas meg magnezium
-
tisn
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
ogy enyhe lecsapódott párát, nedves aljnövényzetet vagy szemerkélő esőt elvisel-e, de szerintem többen hisztiztek volna, ha kritikusan rossz lenne ebből a szempontból.
futocipo.
en kiprun zoknikkal hasznalom a futocipoket, telen nyaron, esoben, hoban barmiben, nincs vele gond. meg telen is ha vizes lesz, kb. 5 masodpercig fazik a labam, aztan atmelexik a futastol. mivel nem futok hosszuakat (max 10), igy nincs gond, maratonnal vagy umnal mar lehet fazna
-
tisn
veterán
ecipon 10-40% kedvezmeny, DAYS kóddal
joma top flex pl. 40%-al elhozhato (legjobb focicopo)
hoka bondi 50k alatt (egyik legjobb futkarozos cipo)stb...
-
tisn
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
thx, sikerult. vomero 3x ezer kornyeken eleg jo lenne. de vegul is nem veszek semmit...
-
tisn
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
de hogy kell hasznalni? kiirja szerezd meg a kupont de hat hogyan?!
-
tisn
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nekem az utcai cipoim a levetett vagy be nem valt futocipok. sajna itt kicsit problemas a szin, de valahogy kibirom.
sajnos pont sotet-fekete szinek ritkan akciosak

-
tisn
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
na az jo hir, majd meselj a tapasztalatokrol.
-
tisn
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
allianz. tavaly b10 20k, iden b9 70k, es elfelejtettem ujrakalkulalni evfordulon

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(kamerakra azert figyelj)