Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi, rendelve

-
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nyauuuuuuuu!!!!!!!!!!!
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
Puma Cipő - Rise Wn S
36 37 39Nem rossz ár!!!!!
-
gorje
senior tag
1 db korábban keresett, L méretű North face resolve 2 elérhető.
-
xeno204
aktív tag
A papírcímke egy próba után is leszakadhat... ez saját tapasztalat. Én beletettem azt is a csomagba, és nem szóltak érte... Tegnap írta valaki FB-n hogy aprót és szemetet talált az újként rendelt nadrágja zsebében, szóval ennyire nem nézik át a cuccokat... a kódot leolvassák a saját címkéjükről, és megy vissza a többi közé.
-
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Mai About you kuponkódot tud vki?

Más kérdés: egy gatya tegnap jött meg tőlük, először gondoltam jó lesz, így letéptem a papírcímkéket róla. De aztán újra felpróbálva meggondoltam magam meg csajom is lebeszélt róla, hogy nagy. Visszaveszik így is ha visszaküldöm meg a címkéket is odarakom mellé?
-
SonicR
csendes tag
Zöld ami szürke only&sons iku
póló xs s méret 1192 ft
illetve s méretbe 1417 ftért csíkos -
Vangelis
félisten
-
toompa
őstag
Az egyik karomat odaadnám egy Ideal zippzáros Alpháért. Kb. A 90-es évek óta nem lehet kapni.
Ha van itt kisebb hölgy, rá jó lehet az M-es:
[link]
Ez még hadi cucc volt. Ilyet már nem lehet beszerezni. -
toompa
őstag
Ha ennyi az érdeklődő, akkor ide is linkelem:
[link]
Nem akartam offolni. Erre természetesen szállítási díj és vám is jön.
Ebay-en is szokott hírdetni. Ha azon keresztűl rendelitek, az Ebay leveszi a vámot és talán egyszerűbb a szállítás. Így is úgy is rendeltem már.
Próbálni próbáljatok egy kínait valamelyik üzletben, a méretezés ugyanaz. De segítek méretben akinek kell. -
Ideg
aktív tag
Miért nem rakjátok be ide közösbe?
-
Roli5
tag
#akció
AY-n Esprit póló 1490,-Ft mínusz kupon. Nem a legszebb, de ennyi pénzért akár meg is szépülhet... -
törölt tag
Nem bundás ez a csizma, de a 42-es méret nekem hatalmas. Nike 42-es cipők rá sem mennek a lábamra, ez érzetre olyan 43-44-es lehet.
-
xeno204
aktív tag
rozsdabarna LLOYD Fűzős cipő 'Griffin' 8.618Ft (25%-os kuponnal)
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az Alpha Industries termékeivel kapcsolatban? Konkrétan kabát érdekelne, csak nem tudom, hogy tényleg megéri az árát, vagy parasztvakítás? -
xeno204
aktív tag
szürke WOOD WOOD Póló XL-es, Utolsó darab 4.043Ft (25%-os kuponnal)
-
SonicR
csendes tag
[32-es NEW LOOK chino nadrág 2160 ft kuponnal
-
SonicR
csendes tag
Sziasztok! Nem vagyok nagy about yous, de ez így ér valamit a napi 25% mellett? [kép]
-
válasz
Aidan85
üzenetére
Korábbi magas szárú verziót vettem és 0 km-esként elvittem magammal Szicíliába. Nagyon gyorsan kiderült, hogy életem legjobban elköltött 5500 Ft-ja volt.
Tengert, betont, macskakövet, vulkánt, havat, esőt gond nélkül bírta. Kollégám rövid szárúban sétálja végig a Kéktúrát és meg van vele elégedve. Ár/értékben szerintem tök jók. -
petipetya
nagyúr
Érkezett egy ilyen öv az aliról: Tactical Belt
Maximálisan megéri az árát, A csatja nehéz és fém (mintha egy alkatrész réz lenne), a csavarok szabványosak benne, az öv anyaga sokkal erősebb a decathlonoshoz képest. Összeségében egy masszív, erős és elég nehéz övről van szó, idehaza ennyiért még nem láttam hasonlót. A mérete könnyedén állítható vágás nélkül. A postázás 4 hónapot vett igénybe.

-
Aidan85
aktív tag
Sziasztok,
Lidl-s cipőkkel van valakinek tapasztalata? Átmeneti cipőt keresek, pl ez a bőr szabadidőcipő vagy a túracipő? Vagy inkább Decathlonban keresgéljek?
-
arcsin
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Páromnak kellene mindenképp egy ilyen férfi bakancs, csak nem akar lábberohasztósat semmiképp. Ez nem derül ki a leírásból sem a képekből hogy bundás vagy csak ilyen lightosabb.
-
XP NINJA
őstag
1db M-es Hollister póló 3K alatt
-
jmuranyi
tag
ismét a TNF kabát, 1 db, L-es 10490-kupon,
https://www.aboutyou.hu/p/the-north-face/kulteri-kabatok-resolve2-4729878 -
Mr.Csizmás
Topikgazda
a női kiadás jött minap. engem is átvert, annyira jó műbőr. sztem korrekt még a 10vhány rendes áron is, olcsóbban meg bb gyanús.
* igaz ez cipzáros, majdnem ugyanaz
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mótvá, elvileg holnap hozza a futár.
(#8129) Mr.Csizmás
Az a fura, hogy 4 nap után is van szinte minden méretből.(#8130) NakonXipan
Ha megérkezik, akkor leírom. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Kos 7
tag
AY: BELLA25
-
istnag
addikt
CR7 boxer 3 db - 4.390 -Ft. -tól
[link] -
123xyz
aktív tag
Köszönöm a póló témában a válaszokat
-
Vangelis
félisten
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
pár bestbuy cucc: maszkok, ruhatáska, tornazsák, öv
-
Vangelis
félisten
13.990 Ft
35.990 Ft
Gondolom kupon is van rá.
l -
Vangelis
félisten
FILA MINDBLOWER
9e királyi valuta....Ha valós az akció...
-
Zamasun
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Link privibe?
-
Greybeard
tag
Megoszlanak a vélemények a minőséget illetően. Van, aki elégedett vele és van, aki átkozza. Szerintem teljesen rendben vannak: https://dressa.hu/gildan-5000-kornyaku-rovid-ujju-polo.html
Annyi a trükk, hogy eggyel kisebb méretet kell választani. Én L-est hordok más pólókból, de Gildanból az M-es tökéletes. Valamint nem az összes szín 100% pamut. Van néhány, ami ettől eltér, de ez lentebb a leírásban szerepel is. -
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok. Tudtok esetleg olcsó (de tényleg, 1000 ft körül
) pólót ajánlani, ami 2 fő szempontnak megfelel?
1, ne szélesedjen ki pár hét / hónap után másfélszeresére, hanem tartsa meg szépen a formáját
2, ne is tekeredjen meg a póló, mert azt kifejezetten utálom.Vettem már Auchanban 1-2 fajta pólót, 1000 ft-ért akciósan, de azok talán a legrosszabbak mind közül... Akadt a Lidl-ben 750-1000 körül akciósan, de még viszonylag friss vásárlás, így nem tudom hosszú távon milyen lesz. Tescoban találtam egyszer akciósan 800 ft körül, ami alap áron talán 1300 ft, az egész jónak tűnik egyelőre, picit vastagabb az anyag és mintha jobban tartaná a formáját. Volt pólóm 750-ért Pepcoból is, az szintén csavarodott pár hét után.
Összességében a tapasztalatok érdekelnének, minél olcsóbban minél jobb pólók tekintetében. Kb. 1500 ft az, amit max rászánnék egy-egy pólóra (többet is kéne vennem mostanában) #low-cost. A minta az mindegy, lehet üres is, amúgy kb. L-es méret érdekel.
(Megj.: Én pont nem ahhoz a réteghez tartozom, akik a nagy márkákat éltetik, nem szeretném, ha olyan irányba menne el a beszélgetés, hogy miért nem költök több pénzt nevesebb gyártók termékeire. De ha itt főleg olyanok vannak, akik egy adott "szint" alatt nem foglalkoznak ruhákkal, akkor nyugodtan ignorálják a témát
) -
istnag
addikt
Sziasztok,
Van 25% -os kupon AY-ra?
-
hmatyas
tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Az elmúlt 3 évben már csak átmeneti dzsekiben voltam télen is - ami egyfelől jó, mert nem kell venni nagyon vastag kabátot
- másfelől viszont mutatja, hogy mennyire melegszik az idő. A téli dzsekim egy két részes Columbia, azok megérősek szoktak lenni és igen, nyári akcióban éri meg megvenni. -
Látom, hogy 40+ hsz a legutolsó látogatás óta, mondom hú, biztos van valami jó buli. Erre meg mindenki csak az amúgy már lerágott gumicsontot rágja tovább.
Most meg még én is tovább offolok, remek.
Egyébként vannak egész jó áron pólók AY-n, de inkább S és XXL méretekben. Dzsekik viszont vannak jó áron több méretben tizenpárezer körül és még tovább is kuhonozhatók. Külön mindegyiket nem linkelem, de érdemes ránézni. Winter is coming!
-
xeno204
aktív tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Az Armani boxer buliból*

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt nem küldeném vissza semmiképp. Egy farmer rövidgatya. A márkajelzéses lógós papírt szedtem le, meg a derekáról amin a méretet írják rá (meg annyi volt rajta, hogy slim short, semmi márkajelzés, stb), ennyi.
érzésre kb. TT/CK minőségi szövet

sőt korrekt módon még szóltál is, hogy áfa-vám várható.
l