Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
snefi2
üzenetére
ilyet nehez lesz talalni. amugy az emlitett mrsale ben a kedves draga eladok valoban segitenek, csak 50+os holgyek, akik nembizti, hogy ertik a mai vilagot, bar teny, hogy bizonyos mertekben hianyzo vonatkozo izles/ertekrend eseten azert tudnak segiteni.
de ha megengeded, en nem itt latom a problemat, hanem ott, hogy valamiert nemtudod eldonteni, hogy mit viselnel szivesen.. igy akar ha belefutnal egy epic szintu tanacsadoba aki feloltoztetne, sanszos, hogy a nem ismert egyeb entitasok/narrativak szamara az sem lenne "eleg jo".
bocs, hogy belepofaztam, a lenyegre szoritkozva en felmennek BS/AY re, ahol beallitanam a filtert a szukseges ruhadarabokra, es ezt legnagyobb akcio szerint rendezneü csokkeno sorrendbe, es ami megtetszik berendelnem, es par nap alatt ottvan. visszakuldheto. egesz hasznalhato amugy a merettablazat, amihez kis ido, es elhatarozason kivul egy szabo/varro "centi" kell, es eltalalhato a meret nagy esellyel. ha meg kerdojeles a dolog, bekell rendelni 2 max 3 meretet, es a jol illeszkedon kivulieket visszakuldeni.
remelem tudtam segiteni, akkoris kivanom a legjobbakat a jovore nezve, ha nem : P
udvozletem -
takacs tamas
csendes tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Köszönöm mégegyszer mindenkinek, az fb csoportot egyelőre nézegetem, tanulom a "nyelvet"
nem tartom magam öregnek, és pc-n dolgozom, de az egy külön világ, saját kifejezésekkel
de megpróbálom először ott, hátha jobb árat kapok! -
mert_csokis
senior tag
válasz
takacs tamas
üzenetére
Én is javítani szeretném magam, mert a borítóról ítéltük meg a könyvet.
A webshop tényleg elég spártai. Gondolom gyorsan összedobták, hogy legyen egy plusz rendelési felületük. Viszont az insta oldaluk sokkal informatívabb és átláthatóbb, a választék pedig brutális.
Ahogy a fórumtárs is írta fentebb, alapvetően jó áron beszerzett outlet-es cipőkről van szó. Sokszor doboz nélkül vagy féldobozzal, emiatt ugye még olcsóbb.
Bátran mernék én is rendelni tőlük, biztosan legit cuccokat árulnak.Ettől függetlenül a fb csoportban rákérdezhetsz az adott modellre. Lehet, hogy még jobb áron tudod behúzni, illetve alkudni is tudsz.
-
arcsin
senior tag
válasz
rbalint88
üzenetére
Igen, szerintem is. Valaki vagy nagyon szeretne téged megszivatni vagy nem tudom, de nagyjábol bármilyen fastfashion ing, vmi zakoval meg egy olcsobb fastfashoin chino nadrag övvel, rendes börcipövel ( de azt sem muszáj ) de azt sem muszáj, vannakk akik vansba mennek. Nem szoktak már az emberek frakkban menni ilyen helyekre

-
snefi2
csendes tag
Sziasztok
Budapesten keresek olyan boltot ahol szinhazba/komolyzenei koncertre valo komplett "szetteket" lehet venni. Fontos lenne hogy hozaerto elado kellene akinek van izlese es lenyegeben par perc alatt oszetudja szedni hogy mi az ami nekem kell..., mivel tolem nagyon nagyon messze all ez a fajta "viselet" amit be kellene szereznem... -
knoxhu
senior tag
válasz
takacs tamas
üzenetére
Meg kell védenem ezt az oldalt, én a Facebook csoporton keresztül már 3 cipőt vettem, 1 nap alatt ideért GLS-el és természetesen mindegyik eredeti volt, igen baráti áron. Utolsó darabos cipőket lehet mindig kapni, ritka hogy 1-2 méretnél több van az adott cipőből. Nyugodtan rendelj vagy így vagy a csoportjukban fel tudod keresni az eladót
-
takacs tamas
csendes tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
mert_csokis
senior tag
válasz
takacs tamas
üzenetére
-
takacs tamas
csendes tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Köszönöm, nekem is fenntartásaim vannak, viszont gugli ezt dobta fel legjobb áron. Egy Nike Air Max Terrascape 90 cipővel szemezek, de semmi tapasztalatom nincs fb csoportokkal. Tudnál fb csoportokat mondani (akár privátban, hogy ne szemeteljük tele az oldalt) ahol érdemes lenne érdeklődni?
-
mert_csokis
senior tag
válasz
takacs tamas
üzenetére
Nem túl bizalomgerjesztő, eléggé összehányt oldal. Valszeg fb csoportos adás-vételből szerették volna kinőni magukat. De én ilyen oldallal nem járatnám le magam.
Ha van konkrét elképzelés, hogy mit akarsz, akkor először a fb csoportokban kérdeznék rá. Ha népszerű modell, akkor dolgod sincs vele, mert kapni fogod az ajánlatokat az eladóktól.
Plusz szétnézhetsz külföldi resell oldalakon is, ott is ki lehet fogni jó vételeket. -
la_cc
addikt
válasz
takacs tamas
üzenetére
Én egy fillért nem költenék itt.
-
takacs tamas
csendes tag
Sziasztok! https://www.legitsneaker.hu/ -t ismeri, vagy rendelt onnan valaki? Scamadviser szerint rendben van, van élő fb oldaluk, viszont a weblap elég "egyszerű", de az áraik jók, véleményeket nem igazán találtam. Köszi
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Chalkboard
üzenetére
néha emailben küldenek 10-20%-ot, de azok common itemek, SALE20 meg WINTER10 félék.
-
Studi
veterán
válasz
Chalkboard
üzenetére
regisztrálsz, kapsz. Meghívsz másokat, kapsz. Ott így megy, nem találkoztam még használható kódokkal ezen kívül.
-
Chalkboard
csendes tag
BestSecret kuponról, ami működik is, tud valaki?
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan webshopot, ahol van foxpost automatába is kiszállítás?
szerk: fehérnemű kapcsán -
iegyetlen
csendes tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Ismerős, sokszor elcsábulok a kinézetnek
-
adalbert1
veterán
válasz
arcsin
üzenetére
Amúgy ez érdekes, mert szerintem vannak náluk egyáltalán nem aktuális trendhez illeszkedő, bármikor hordható darabok is, pl. vettem teljesen fekete Fjallraven hátizsákot tőlük, vagy minimál logóval ellátott márkás pólót, illetve alsógatyát is egyszerű sötét színben...
Persze ettől függetlenül lehet, hogy valamiért ezeket a raktárkészletből ki akarták söpörni a gyártók. -
LógaGéza
veterán
válasz
tomszli11
üzenetére
Nekem hasonló van benn a cégnél irodai használatra. ~3 év alatt most kezdett levállni a talpa a jobbnak hátul, ezen kívül nem látszik meg rajta a használat ("erős" járásom van, volt olyan cipőm nemrég, aminek egy nap után lekopott a bőr az orráról, ez még bírja). Mondjuk én még az About You hajnalán vettem 8e-ért

-
Studi
veterán
Igen, de pont ugyanezt mondták a hozzáértők akkor is, amikor az ezekkel a cipőkkel foglalkozó ismerősöd született. És ha évente annyit romlana a minőség, amennyit ezen nyavajognak az emberek, akkor most egy cipő két hetet bírna.
Vannak, mindig is voltak jobb, és rosszabb sorozatok. Vannak olyan tények, amik befolyásolják a cipő tartósságát (20 éve egy verseny futócipő az úgynevezett racing flat volt, azaz egy nagyon vékony, de masszív, rugalmas talp. Manapság tesznek a versenycipő alá 4 centi pihepuha habanyagot, ami természetesen tömörödik használatkor, veszít a hatékonyságából). Vannak ingadozások az alapanyagok minőségében, akár szín, vagy gyártási hét szerint is. Vannak különbségek egyazon cég gyárai között. Vannak elb@szott tervezések, kispórolt anyagok is. De ennyire általánosan kijelenteni, hogy régen minden jobb volt az óriási mellélövés.
-
margithid
veterán
Mondjuk manapság a normális cipőmárkák is adnak ki írtó gyenge minőségű lábbeliket.
Én idén 1 nike és 1 geox cipőt küldtem vissza, mert pár hét után szétesett mindegyik...
Az Asics Kayano 28 viszont nagyon bírja a strapát, bőven 2000 km felett van már benne, ennek nagy része futás. Sarka már szakadt, de még bőven használható. -
istnag
addikt
válasz
beholder00
üzenetére
A talpa keményebb, mint amilyennek gondoltam. Benne van az anyag, így a tartósággal nem lesz gond, viszont ez a súlyán is érződik. Magasabb a talpa, így esős, havas időben is bátran hordom.
Zalando -n volt akcióban ~21 körül, megvenném-e még egyszer? 65% nem 35% igen.
Elsősorban a talp keménysége miatt. -
Zeki
nagyúr
válasz
beholder00
üzenetére
Ezt nem kell megkötni a cipőfűzőjénél?
-
beholder00
tag
Hello
Jordan Air 200E - Sosem volt ilyen cipőm főleg nem ilyen drága, de most lehet beneveznék egy ilyenre. Valaki tud erről vmit mondani (pl. kényelem, tartósság, tisztíthatóság stb? Vagy helyette ajánlás? A fő szempont a kényelem és talán a tartósság lenne. Utóbbival nem szokott gond lenni, próbálok mindig vigyázni a cuccaimra.
-
margithid
veterán
Versace galléros póló, szürke, 5800 forint, [link]
Ez is megerheti
-
Xtomi
tag
Nektek nincs a BS-en 16000-es ingyen szállítási limit?
-
margithid
veterán
válasz
Thorim
üzenetére
Olymp ing volt 1-2 hete 3500 forintért
Az még durvább ár volt.
De minőségi, márkás farmerek is 7-8k körül szoktak lenni.
Kabátok meg 15-20k-ért. Olasz divatmárkák. (save the duck, ad hoc, bomboogie stb)
Tényleg felejtős minden más BS mellett. Sokszor olcsóbb mint a fast fashion. -
AIex
tag
válasz
Thorim
üzenetére
M ; S méret maradt csak, plusz lehet nem kapkodnak az emberek egy olyan galléros poló után, amin van egy batárnagy minta. szerintem.
Szóval szerintem csak simán a nyakukon maradt, és szabadulnának tőle,
Egyébként BS eredeti cuccokat árul, de nekem jött már onnan olyan ruha, amire B Ware stock volt irva, de ha nem vagy elégedett, vissza tudod küldeni.
-
margithid
veterán
Camp David galléros póló, szürke, 5300 forint, [link]
-
Cheesy
őstag
Láttatok valahol mostanság jó rövidnadrágos akciót? Utcai, nem strand. Bár van aninél ez a két halmaz metszi egymást

-
oszy
veterán
Itt van a 20%-os kuponod amelyet felhasználhatsz erre a márkára a vásárlás folytatásához: Polo Ralph Lauren.
Kellemes vásárlást!
A TE 20%-os KUPONOD*
Kuponkódod: fe5f8d3f
Kupon beváltása
*Az e-mail kézhezvételét követő 4 hét belül érvényes. Csak a kiválasztott termékekre érvényes. A kedvezmény más akciókkal, kedvezményekkel és kuponokkal nem kombinálható. A kupon általános feltételei érvényesek: aboutyou.hu/kupon-feltetelekNem tudom így használható-e.
arcsin: köszi!
-
arcsin
senior tag
VILA női hosszúujjú de rövid ruha csak 38-as méretben 7996 Ft
Őszi esküvőre, karácsonyipartyra.
Én még drágábban vettem, kisebb méretet, jó minőségü.
-
pethYeti
addikt
válasz
bbsofficial
üzenetére
Bocsi a nike.com-os visszaküldéssel keverem a dolgot. BS valóban csak posta.
My bad
-
Studi
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Annyi vele a macera, hogy nem futár jön érte, hanem postára kell vinni, és neked kell kinyomtatni ehhez két A4-es oldalt.
-
Attila2011
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Kétszer küldtem vissza, nekem az volt, pénz is viszonylag hamar visszajött, postán se volt gond. Annyi, hogy a megfelelő vonalkóddal ellátott zacsit a netes felület alapján tudtam beazonosítani, ott szerepelt az adott tétel mellett a kód is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Attila2011
üzenetére
BS visszaküldés ugyanolyan sima ügy, mint AY?
-
Ptech
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Vehetsz egy olcsó öltönyt is, elviszed egy korrekt szabóhoz, és új esküvői szalonos öltöny árának töredékéből hozzád igazítja.
-
raven12
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Miért akarsz annyiért venni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pl. Öltönyök házában elég fasza Manzetti öltönyöket lehet kapni 160k környékén, és azokat utána el tudod adni.
Én mondjuk marketplace-ről lőttem egy egyszer használt Digelt végül.Bérelni nem tudom mennyiért lehet, a menyasszonyi ruha mindenképp rablás kategória.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Soha ne mondd, hogy soha!
-
BoneDragon
veterán
Budapesten van esküvői öltöny kölcsönző nagyobb választékkal? Rájöttem, hogy nem akarok több százezret rákölteni, mikor soha többet nem veszem fel.

-
mert_csokis
senior tag
válasz
nafikra
üzenetére
Mivel alapvetően slim fit és sztreccs anyagú, így sanszos volt.

Ez már a képen is látszott, hogy majd szétszakad a gyereken. Mire számítottál?
Ilyenkor rá kell próbálni a következő méretre, ha egyébként maga a póló bejön.
Egyébként biztos van regular fazonú, sima pamut (elasztán mentes) pólójuk is. -
hcol7
senior tag
válasz
Attila2011
üzenetére
esernyot? az szep.. : ((
-
nafikra
tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
nekem ma erkezett meg az akcios tommy polo de szerintem megy is vissza. annyira nyulik es feszül emiatt a testemre hogy mar zavar. minden tommy ilyen? sosem volt meg tommy polom
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ilyen beruházás (szó szerint) ekkor szokott történni.
de megpróbálom először ott, hátha jobb árat kapok!

Mr.Csizmás