Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmuranyi
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nekem a GLS hozta, kettő SMS, és kettő külön csomag volt,
a csütörtök délelőtti rendelés kartondobozban, a délutáni csak egy zacskóban.
Mondtam a futárnak, hogy ugyanaz van benne, az ügyfélszolgálat nem tudta törölni
a rendelést, azt javasolták, hogy tagadjam meg az átvételt.
Így csak az olcsóbbikat szeretném fizetni, lehet-e. Válasz: természetesen.
Szerintem egy kérdést megér... ha már spórolunk
-
AY: PETER25
-
Mercutio_
félisten
AY-ról rendeltem egy cipőt, majd ugyanazt 10% kedvezménnyel 2 külön rendelésben.
Az elsőt vissza akartam mondani, de ügyfélszolg jelezte, hogy már késő, de no para ne vegyem át.
Most jön az sms DHL-től, hogy csomagomat ma kiszállítják X értékben.
X = a 2 cipő ára együtt
ennyit arról, hogy ne vegyem át az első cipőt
Remélem visszárunál én döntöm el a csomag melyik tétele amit visszaküldtem
-
Mercutio_
félisten
AY-ra 20%-os ALPHA INDUSTRIES egyedi kupon ha kell valakinek (ma, holnap érvényes) jelezze.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
-secret-
üzenetére
Őszintén szólva nem látom a különbséget, mennyivel rosszabb egy saját kupon, mint akármelyik instás celebet támogatni.

A jótékonyságihoz meg bárki azt ír be, amit nem szégyell.
Ez mind egyforma cucc. Poénból csináltam egyet. Ha meg szöveg nélkül berakja bárki, senki nem fogja leellenőrizni. Amúgy is mindig van 25 %-os. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
20-as van, 25-öst nem látok. CS-ZLAGT6
-
IntelKiller7
nagyúr
Van már új 25%-os About You kupon?
Szerencsére barátnőmre kicsi lett a választott cipő, és péntek óta nem tudom megrendelni az újat.
-
Magnum_
nagyúr
Csunepyval kgfb temaban 60 napon belulre kerultunk. Uj ajanlat (mashonnan) 49k helyett 34k.
Szerintem gut. -
hangyász2
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Jöhetne, kinéztem ezt-azt, köszi. 🙈😂
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Az szép. Állítólag tegnapelőtt lejártak.
De nekem jöhet, megpróbálom. -
Zoli-bácsi
senior tag
A kiengesztelés miatt kapott AY-s 50%-os kupon fiókhoz kötött? Mert nekem is van egy, de nem tervezem felhasználni.
-
Zeki
nagyúr
Elegáns de sportos bőr cipőt merre érdemes nézni? Már jó áron persze.
Office shoes kínálatát már megnéztem. -
Nincsen.

Én más oldalon szoktam megnézni, de az sem mindig pontos.Camp David ing 2xl tökéletes, vettem mellé Tom Taylort 2xl-t, ment is vissza. Be sem ért, kb 10cm hiányzott.

Vettem nadrágot (fehér), tökéletes. Mivel jó áron volt, vettem még más színben, és még egy fehéret.
A fehér 6cm kisebb mint a másik.
A kék be sem ér. -
Llew
senior tag
Hülye kérdés, de az AY-n nincs mérettábla, hogy az adott nadrág, ing méret centiben mekkora? Vagy csak én nem találom? Ok vannak az egyenméretek, de az kb márkánként elszokotott térni.
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen.
-
HKorn
veterán
válasz
beginnerguy
üzenetére
Igen, Peregrine 10 GTX
-
windlord
őstag
AY -ra van napi kupon?
-
HKorn
veterán
válasz
hangyász2
üzenetére
Oké, értem, nekem nincs szemem ezekhez, sosem volt ilyenem, valahogy sosem fogtak meg annyira, hogy ennyi pénzt adjak értük, olcsó gagyit meg nyilván ebből sem akart az ember venni. Futócipő az más kategória, az céleszköz ezáltalán nyilván nem olyan tartós, mint egy ilyen kabát, de ebben azért nem futnék

-
hangyász2
aktív tag
Engem nem nagyon érdekel, mi menő. Egy fekete bőrdzseki örökdarab (nyilván trapézgatyát égés hordani, amikor épp nem divat stb.).. Ezeknél azért az ár meg nem csak a címkét határozza meg, hanem jó esetben a bőr minőségét is. Szerintem sokkal jobb ár-érték arányú, mint pl. egy futócipő 40-ért. És végtelenül variálható. Sneakersszel, farmerrel, kapucnissal, de ugyanúgy bakanccsal, vagy akár chinóval, inggel, de még szövetnadrággal is. A legjobb ruhadarab a világon, szeretek bőrdzsekiben járni, mindig van.
Az meg, hogy ez a konkrét darab tetszik-e, vagy sem, ahhoz nem igazán lehet mit hozzáfűzni. Szerintem jól néz ki. Elég jó szemem van már azokat a darabokat kiszúrni, ami képeken bénábban mutatnak, mint élőben. Rengeteg a rossz divatfotó webshopokon. Rohannak.
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Én egy hete küldtem vissza csomagot, tegnap hívtam az AY-t, hogy mi a fene van, még semmi visszajelzés. Azt mondták, hogy ha jövő hét közepéig se kapok e-mailt arról, hogy beérkezett a csomagom, akkor jelezzem nekik.
Alsónémediből még kimegy Németországba a csomag.
Gyanítom a múltkori nagy akció után sok volt a visszáru, mert tavasszal egy visszaküldésem után egy hét múlva már számlán volt a pénz. -
alite
senior tag
-
HKorn
veterán
Múltkori AY 50%-os akcióban visszaküldött cuccokra neketek már megérkezett a visszautalás? Nekem még rajta ül AY, eddig nem szokott, gondolom túlterheltek?
-
Ideg
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És az egyedi kód btw? Nem vagyok feliratkozva.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
reserved 70%, viszi a newsletter 10%-ot pluszban. vettem is 3 alsót meg egy pólót boltira
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
petipetya
nagyúr
CERVA Max rövidnadrág
Kellően igénytelen ahhoz, hogy utcára ne lehessen felvenni, de otthonra tökéletes lehet.Aliexpressz rövidnadrág
2-3 hónap alatt meg is érkezett. A kínai címkével a kamerás online fordító sem tud sokmindent kezdeni, így elhisszük a pamut anyagot. Egyébként vastagságra és anyagra szinte ugyanaz, mint a munkavédelmi Cerva, szóval valóban pamut lehet. Piszok kényelmes, itthoni használatra és aludni vettem egy 3-as pakkot (kaki, fekete és kék színekben). A méretezés az oldalon írtakkal egyenértékű. Nyilván azóta kétszer is volt ilyen sort akció a lidliben ezen az áron, szóval felesleges Kínából rendelni.Már csak valami nyár kellene hozzá...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[link] AY sajátmárkás? elegancicc cipő 7k. jó ez?
-
Nem fogad el kupont AY.
Majd ha vége a promóciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ennyit arról, hogy ne vegyem át az első cipőt
Lejárt 1 nap x óra.