Hirdetés
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamasun
aktív tag
NMD R1 mennyire nyúlik viselet közben ? Vettem egy 44.5-ös spectoo-t, talán fél mérettel nagyobb kéne, de nagyon határeset, félek, hogy a 45 már túl nagy lesz.
-
Xtomi
tag
válasz
scott_free
üzenetére
Most legalább tudjuk hogy a zacskó a lényeg nem ami benne van. Komolytalanok. Biztos ami biztos azért majd a bilétát is át fogom rakni a drágábbról az olcsóbbra nem csak a zacskót visszaküldés előtt
-
gergo5991
őstag
válasz
mert_csokis
üzenetére
ránéztem a 997 new balancera de az nem jön be mert az eleje nagyon olyan spicces, hegyes és a sarkától előre mintha lefele lejtene az egész cipő..ránézésre olyan mintha az ember lába csúszna előre benne..
kép
kép2 ezen meg mintha egy 40es lábra ráerőszakolta volna egy 37es cipőt.. nagyon nem esztétikus ez nekem..
de a 993 ra jobban hasonlit szerintem, az tetszik is, csak 200 euró / dollár feletti árakat láttam igy gyorsan rólalehet ezt a marc opolot berendelem max visszaküldöm, csak gondoltam picit kilépek a nike-adidas-new balance és társai komfortzónámból, nyitni egy picit a világ fele

-
mert_csokis
senior tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Az a Marc O'Polo egy az egyben NB (leginkább 997) illetve Saucony (Shadow 5000) utánérzés.
24-25e környékén már azokat is megtalálod. Ettől függetlenül látszik, hogy rendesen meg van csinálva. Masszív darab.
A Pepe Jeans meg inkább outdoor lépő, azokban nem vagyok otthon. De gondolom, ott is van más alternatíva abban a 20e forintos ársávban. Akár célgyártóktól is. -
gergo5991
őstag
marc o'polo
pepe jeans
cipőben ezek a márkák vállalhatóak? minőségileg van egy adidas,nike,new balance szinten?
ezt néztem (marco polo) ki 59 euróért meg tudnám venni.. csak mivel 44,5 öst hordok nem tudom ebből 44 vagy 45 öst rendeljek mivel köztes nincs
vagy pepe jeans cipő ez 52 euró lenne -
scott_free
senior tag
válasz
Naccsy
üzenetére
Ahogy #elszabi írta, valszeg rossz zacskóba tetted.
Ha még megvan a többi zacsi, a rendelésnél a termékeknél szereplő "item no."-számmal tudod beazonosítani, hogy melyik mihez tartozik.
Írd meg nekik, hogy véletlenül rossz zacskóba raktad, de ezért érdemes egyesével kibontani, felpróbálni, majd egyből vissza is tenni a saját zacskójába, akkor nincs ilyen probléma. -
Xtomi
tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni hol lent venni BB áron Budapest és vagy Hungary pólót és baseball sapkát. -
margithid
veterán
Vagabond sneaker 41, 42, 43, 44 méret, 14550 forint, [link]
#BS -
Oszfolk.a
újonc
Levis rendelés új üzenet!!!
Hello Alexandra
In relation to your query, we would like to confirm that your order has been cancelled due to a technical issue.
Please note that you are only charged once your order has been processed and shipped. If you have a negative charge on your account, this is a pre-authorisation from your bank which will be released in the next few days. We recommend that you contact your bank for more details about this operation as it can appear on your card movements for up to 14 days.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us again, we will be happy to help you. -
Naccsy
csendes tag
Sziasztok,
Járt már valaki pórul a BestSecret visszaküldéssel?
Többek között rendeltem két pulóvert, amiból az egyiket tartottam csak meg. Visszaküldtem 3 terméket, a papíron a jó pulóver volt megjelölve viszont a másik (8000 Ft-al olcsóbb) pulóvert akarják visszatéríteni. Kicserétlték a returnnál is a típust arra, amit megtartottam.
Ilyen esettel találkozott már valaki esetleg? Van lehetőség közvetlenül, esetleg telefonon kapcsolatba lépni a BS supporttal?Köszönöm!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
levi's hisztiposztingot lezárhatjuk? mindenkinek refund lesz arra amivel fizetett.
-
AY 5990-re felemelte elvileg az ingyen szallitas hatart.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Nekem ugyan ez volt. Letöltöttem az APPot, majd megpróbáltam regisztrálni... Azt hiszem rá pár napra PC-n "elfelejtett jelszóval" sikerült megoldanom.
-
Thorim
csendes tag
Nekem ennyit írtak eddig:
Melanie (ESW)
28 Mar 2023, 11:45 CESTHello,
Thank you for contacting Levi's® Customer Service.
In relation to your request, please be informed that we have referred your query to the relevant department and are working on your case.
We will get back to you as soon as possible.
Thank you very much for your patience and we remain at your disposal.
Best regards,
Melanie
Levi’s® Consumer Relations Department -
Sungoo
addikt
Az ecipő mindig ilyen xar volt? Webes felületen van a méretemben, appban meg nincs.
A kuponokat sem engedi. Legalább valami hibát írna ki, hogy miért… -
Mr.Csizmás
Topikgazda
#BS mai: 10% home and beauty (ágynemű pl.) továbbra sem összevonható invessel.
-
Studi
veterán
válasz
Bigemperor
üzenetére
van pont, vagy egyéb spec karakter az e-mail címedben? Én ilyen pontot tartalmazó címmel nem tudtam megoldani a regisztrációt...
-
Van már hivatalos levél, álláspont mi lesz ezekkel az olcsó cuccokkal a Levi"s esetén?
Csak hogy most meddig várjon az ember az előreutalás miatt... -
Lackki
őstag
mostmár cancelled a magyar is. Reggel nekem még processing volt
-
Lorsi91
újonc
A Levi’s webshopja azóta javította a hibát, a kosárban már a “jó” ár kerül feltüntetésre…
-
Bigemperor
senior tag
válasz
szpeti40
üzenetére
De, arra rákattintottam és onnan egyből a belépési képernyőre dob folyton,ahol már csak az email cím és jelszó beírására vagy a regisztrációra van lehetőség. Na most mivel nincs jelszó generálva,úgy nehéz volna azt megadni. Ha viszont új jelszót kérek,akkor nem valós email címet ír ki.
User error volt,közben rájöttem hogy a kva appot addig nem célszerű telepíteni,amíg nincs kész a regisztráció,mivel arra irányít át és ott nem lehet azt folytatni. -
válasz
Bigemperor
üzenetére
Nem ment email, hogy "Please confirm your registration"?
Szerintem ott kellett jelszót megadni utána, de már nem emlékszem pontosan. -
Kaba
veterán
válasz
Bigemperor
üzenetére
Regisztrálj újra egy másik email címmel.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Kérem segítsen valaki, BS regisztrációkor nem tudok jelszót megadni,de belépéskor kéri. Ha újat kérek a felületen,akkor érvénytelen email címet ír ki, hiába azon regisztráltam.

-
-
Llew
senior tag
Teljesen hülye a rendszer. Kiirja a kosaramra, hogy out of stock tétel van benne, de megis ki tudom valasztani es ujra a kosarhoz adni.
-
kmarci25
veterán
Én is tegnap dél körül rendeltem, de semmi. Nincs meg a rendelés szám sem. Azért még bizakodok, hátha... Vagy ha cucc nem, akkor egy kupon vagy valami. (Úgyis kéne egy farmer, ami tegnap nem volt méretben.
) -
Itt is cancelled az id alapján, email meg semmi se jött...
-
Lackki
őstag
Nem lehet h a magyaroknak (ip) porog csak a processing? Valszeg csak nalunk volt elarazas, mas meg tud vasarolni kintrol, azert fogynak
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Erre a tracking részre bármilyen random számot írva is ugyanez a szöveg jött ki,szóval a másiknak jobban hiszek ahol sajnos Cancelled. Meglátjuk holnapra mizu!

-
Llew
senior tag
Én már nem tudtam leadni a levi's rendelést, még most is processingben pörög, viszont a cuccok továbbra is fogynak, mert ha külön megnézem valamire már csak 1-5 darabot ír, míg korábban volt még.
#24030 szabeska
Azért az még nem a világ. Majd ha két nap múlva sem kaptál semmi visszajelzést akkor aggódnék a helyedben. A bedobott pénzt meg várható volt, hogy rossz esetben nélkülözni kell pár napig. -
szabeska
addikt
válasz
nosedive
üzenetére
En is jobban orulnek a cuccnak
Gondolom visszateritik a sima bankkartyas fizetesemet is, csak mikor... Meg a rendelesemmel kapcsolatban sem jott email
A tajekoztatast hianyolom, majdnem 12 ora eltelt. "Bocs, elbasztuk, itt az aru/penz..." Bezzeg a support egybol valszolt delutan amikor meret valtoztatasrol erdeklodtem, mert a nagy kapkodasban egy rublikaval felrenyomtam egy ciponel 
-
la_cc
addikt
Az normális BS-nél, hogy szombat óta dolgozzák fel a rendelésemet infó nélkül? Eddig egyik külföldi oldalnál sem láttam ilyet, mindenhol böktek valamit kb. 24 órán belül.
-
AIex
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Regisztráció nélkül vásároltam, mivel az oldal, a Levi's saját oldalának tűnt, rendelés számot sem mentettem el, lévén majd jön order confirmation,
No, se rendelés visszaigazolás, se rendelés törléséről szóló email nem jött, de legalább a pénzt levonta,
Egyébként törlésre tippelek, csak nem értem, mit tökölnek ennyit.
-
Velocity
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
van forintos verzió is, csak trükközni kellett az url-lel, mert a magyar oldalon a tracking linkek nem oda visznek... https://www.levi.com/HU/en/track-order
Egyébként itt sincs semmi visszajelzés. Írtam nekik, hogy wtf, egy automatikus email jött, hogy 6.00-16.00-ig van support, szóval várjak a válaszra, de ennyi...
-
adalbert1
veterán
Ha itt megnézitek a rendeléseteket, nektek is canceled a státusza?
levi's us oldal
levi's német oldal
E-mailt a rendelésről vagy a törlésről kaptatok már? -
pruf
csendes tag
BS-en indult vmi húsvéti tojáskeresős téma.
Nekem 5% kupont meg ingyenes szállítást dobott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kuponokat sem engedi. Legalább valami hibát írna ki, hogy miért…

Mr.Csizmás