- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Nekem a tárhely nem fontos, a Poco F3-ban is 246 giga van, sose volt rajta több 43 gigánál, és ennek is a zöme (31 giga, pár film meg egy csomó pdf) csak tartaléknak van fent. Én elvagyok akár 64 gigával is
A számítógépemben és a laptopomban van 512 GB
És annak is a kétharmada üres.
-
HUNited
őstag
Gshopperről 256/12 gb fehér színben kuponnal (gshopperpocof5pro) 476 dolcsi, azaz kb. 171 ezer ft.
-
HUNited
őstag
válasz
Patrik_0201 #666 üzenetére
Gshoppert nézegettem én is, de hk shipping elriasztott. milyen náluk a gar ügyintézés? vagy vihető hivatalos szervizbe itthon? (Ha van eu licencük, érvényes lehet az itthoni gari)
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #653 üzenetére
Azért adom ln a telóimat a családban túl, jelkéoes összeglrt valamelyik gyereknek (szokják hogy mindennek ára van). én 260at nem adnék telefonlrt, pedig szerencsére áegtehwtném. Semmi közöm hozzá, ne válaszolj ha nem akarsz, de miért veszel drága telót, ha nem tudod mellényzsebből kifizetni?
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #650 üzenetére
Szerintem rendes garanciával megbízható helyről jelenleg nem tudod itthon beszerezni az F5Pro-t. Azt én is néztem hogy az mStore miért árul más márkát... Nem jöttem rá. Valószínűleg mégsem annyira hivatalos mint hisszük. A Wayteq van mögötte, ami ugye elég sok másik márkával is foglalkozik, és rémlik valami (de ezt ne vedd készpénznek) hogy elvették tőle a Xiaomi disztribúciót pár éve és volt valami balhé. De mondom ez csak rémlik és lehet nem így van. Az biztos hogy tőlük elvileg lehet venni bármit, mert nem ma kezdték, nem a sufni GSM kategória, és saját szakszervizük van. Az hogy ez milyen hírű... Nos hallottam és tapasztaltam is hideget meleget.
A sufni GSM-ekkel ugye az a gond hogy a garanciát nem nagyon tudod érvényesíteni, a hazai szervizhez nem fordulhatsz mert nem EU piacos a készülék (akkor se feltétlen, ha globálnak hirdetik), ők meg bár jótállásra kötelezettek, ezeket a szabályokat nagyon nagyon könnyű kijátszani, amit ők természetesen meg is tesznek...
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #644 üzenetére
Nem értettem félre, csak reagáltam arra amit írtál
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #642 üzenetére
Én kézzel csinálom FX-ből, mert vannak appok amik nem tűrik ha törlöm mögülük a dolgokat. De a lényeg, hogy ezt csak Roottal lehet megoldani.
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #635 üzenetére
nem az appokat törlöm (azt jegelni szoktam), hanem a szemetet amit hátrahagynak
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #623 üzenetére
Egyszerűbb a root mint számítógépen ADB-zni, valamint amióta az Android/data mappa nem írható/olvasható, a szemetet is csak roottal lehet kitörölni, nomeg AdGuardnál is jobb ha a systemre kerül a tert, az alkalmanként használt appok fagyasztása is így kényelmesebb, az appok beállításainak mentéséről meg ne is beszéljünk.
Szóval ja, van workaround, de sokkal kényelmetlenebb mint a root.
-
HUNited
őstag
Mindegyik telefon csak úgy használható ha van ROOT jogosultságod és letilthatod a sok bloatware vackot és/vagy kémprogramot. Gyártófüggetlen, maga a Google is szállítja a sok szemetet (pl maga a Google app, az egyik legnagyobb bloatware, és ROOT nélkül a legtöbb telón nem letiltható/törölhető). Szóval egyetértek hogy a ROOT must have.
-
HUNited
őstag
válasz
gabor_01 #604 üzenetére
Ezaz hogy nagyon sehogy se... (kivéve ha hivatalos EU-s forgalmazótól veszed mert akkor a magyar szerviz is javítja). De ha sufnigsm-be veszed akkor szintén sehogy se tudod érvényesíteni... Ezek a cégek a garancia hiányáról ismertek. Pl bontottként adják el a telót és csak fél év szavatosságot adnak rá amit persze szintén nem nagyon tudsz érvényesíteni. Fél évente új cégnév persze a fantázianév a régi. Még a "nagyobb" (értsd nevük van de ugyan úgy trükközők) is ezt csinálják... Olvasgass kicsit a témában, nagyon sokan megszopták már.
-
HUNited
őstag
válasz
gabor_01 #600 üzenetére
Ha azoknál a sufniboltoknál rendelsz, ugrik a gari... Ráadásul nem is bízom bennük (ki tudja milyen buhera romokat telepítenek rá, bár ez mondjuk pont irreleváns mert úgyis megy fel Xiaomi.eu Weekly). Akkor már ennyi erővel jóval olcsóbban megrendelhetem külföldről is...
-
HUNited
őstag
Sziasztok, hol lehet értelmes helyről (ahol gari is van) megrendelni ezt a telefont értelmes áron? HK-ból a GShoppertől ittvan 170 ezerért (áfásan, szállítva), de ott a garancia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Posta, csomagküldés
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest