- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trailblazer
veterán
Igen, jól látod a dilemmát. A Wayteq-ről hallottam, tudom, hogy ők csinálják. Lehet, ezért váltottak nevet (Mi Store-ról mStore-ra) is, mert nem kizárólag Xiaomival akartak foglalkozni, bár ez még mindig nem magyarázza meg azt, hogy miért ilyen szegényes a kínálatuk. Perpill vennék én Nothing (2)-t is, de nagyon nem mindegy, hogy meddig kell spórolni, mert ugye csak plusz soktízezer a kinézett F5 Pro-hoz képest is. Vagy legalább akkor nagyon sürgősen piacra kéne dobnom a jelenlegi, egyébként elég makulátlan F3-amat, ami újabb fejfájás. (Legalábbis az eladással küszködés mondjuk itt a hardveraprón - teszem azt, más, jó fényképezőrésszel rendelkező értelmes készülék híján pl. nem tudom körbefotózni az eladáshoz a régi Poco-t, látatlanban meg senki nem vesz használt telefont... Ilyesmi.)
-
Füleske
addikt
Az "egy nagyságrenddel jobb proci" valójában ugyanaz a proci, minimálisan nagyobb órajelekkel. [link] Tesztprogramokon kívül nem észrevehető, cserébe a 7+ gen 2 kevésbé melegszik és fogyaszt. Vezeték nélküli töltés nem mindenkinek kell. Jack se, de az meg a pro - ban nincs. A pro - ban még a nagyobb felbontású képernyő jobb, meg az, hogy a K - s Redmi kicsit minőségibb, mint a Note sorozat.
Kinek mi a fontos, és mennyit ér neki. -
Trailblazer
veterán
Bloatware ellen az adb-n át működő AdbAppControl használatos, még rootot sem igényel. (Ami viszont tényleg szükséges egyébként.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged