Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
Bálint941121 #18 üzenetére
Szerintem teljesen élhető egy Poco vagy Redmi is.
A cikkben említett teló processzora felső kategóriás, látványosan nem fog lassulni..
Frissítéseket nem kap olyan sokáig mint egy Samsung, de átlag felhasználók sokszor inkább félnek tőle (mármint a frissítéstől), sokakat nem érdekel ha 2 évvel ezelőtti rendszert használnak. Ők szerintem 3+ évre is tervezhetnek vele, ha nem játszanak sokat.A MIUI kicsit más, mint az alap android. (Van benne néhány extra funkció, átvettek dolgokat az ios-ből is).
Szerintem jobban személyre szabható gyárilag, mint pl egy Realme, vagy Oneplus.
A hátránya hogy néhány beállítás körülményesebb, vagy el van rejtve, illetve jobban erőlteti a háttérben futó appok kilövését (szerintem ezzel szívnak a legtöbben, mivel több helyen kell állítani, hogy ez ne történjen meg)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint legózik a Xiaomi: a Note 12T Pro ismerős alkatrészekből dolgozik, eddig ismeretlen kombinációban.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Apple iPhone 12 64GB Akku: 100%, Használt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garancia!
- Samsung Z FLIP 6 OLIMPIA
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Formula alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest