Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Minden megváltozik a Pixel 10 házában
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
Bálint941121 #18 üzenetére
Szerintem teljesen élhető egy Poco vagy Redmi is.
A cikkben említett teló processzora felső kategóriás, látványosan nem fog lassulni..
Frissítéseket nem kap olyan sokáig mint egy Samsung, de átlag felhasználók sokszor inkább félnek tőle (mármint a frissítéstől), sokakat nem érdekel ha 2 évvel ezelőtti rendszert használnak. Ők szerintem 3+ évre is tervezhetnek vele, ha nem játszanak sokat.A MIUI kicsit más, mint az alap android. (Van benne néhány extra funkció, átvettek dolgokat az ios-ből is).
Szerintem jobban személyre szabható gyárilag, mint pl egy Realme, vagy Oneplus.
A hátránya hogy néhány beállítás körülményesebb, vagy el van rejtve, illetve jobban erőlteti a háttérben futó appok kilövését (szerintem ezzel szívnak a legtöbben, mivel több helyen kell állítani, hogy ez ne történjen meg)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint legózik a Xiaomi: a Note 12T Pro ismerős alkatrészekből dolgozik, eddig ismeretlen kombinációban.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AM 5 lapok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest