Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #63997 üzenetére
nem is kicsivel vazze! cpu only aida-ban 90 waattal, fpu onlyval meg 62-vel, ha jól emlékszem. játékban is jóval kevesebb, pedig a tuningos 280x zabál rendesen. ez a furmark értékekből látszik szépen: 7950 240, 280x 318, egy kevesebbet fogyasztó procival. ennyi. durva, de igaz. 80 w.
fpu+furmark: fx-es 7950 420, 280x-es gyintel 470 waz fx-es teszt 7950-el készült, ezért nem lehet teljesen pontos a teszt, csak irányadó
-
norbert1998
nagyúr
hát, még 4.7-en is kevesebbet eszik a 2500k, mint a 8320 a "szar" lapban és 4 GHz-en... ráadásul a GPU is jóval nagyobb.
-
otto14
őstag
12órás műszak megvolt ma cirok vágás, megyek, lassan lefekszem, holnap új nap... 60lejt, vagyis ~4250 forintot kaptam kézbe.
asd
-
V!ck
senior tag
Ennyi hulyeseget hetfon ami itt megy....
Mindenki kipihente magat?Sasbacsi! Ezzel a nagyur dologgal kicsit sith-es beutesed lett
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
MiklosSaS
nagyúr
Gyerekek..ma bementem a regi melomba...nem vagyok egy erzekeny siros lelek...de kicsit konybe labadt a szemem....
Behivtak mert egy gepet nem sikerult megjavitaniuk...kiszereltem belole az alaplapot...este megbuzeralom, aztan ha rendben van holnap mar mukodokepes is a masina (egy automata vago gep)
Visszont egy kicsit meghatott a dolog...ugyanaz a regi iroda, regi kedves arcok...ugyanaz a szag...ugyanaz a budi....az volt az elso angol munkahelyem ahova befogdtak. Mosolyogva mondja a fonok hogy naluk semmi nem valtozik...fo a stabilitas.
Ra pillantottam az altalam osszeszerelt FX+990X Gigabyte kombon...szegeny 8350 meg mindig kivaloan mukodik 4.8 GHz-en...jo kis munkagep.......eszembe jutott hogy mennyit mocskoltam az FX-et az utobbi idokben. Itt meg milyen faCCaul mukodik mar tobb mint 2 eve.Elkapot egy kicsit a nosztalgia...hiszen szerettem/szeretnek ott dolgozni. Kisebb ceg, kevesebb baj, kevesebb penz...baratsagosabb munkatarsak.....ejjjj...
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #63982 üzenetére
Gratulalok! Minek?!...
Vagyis van ertelme, ha tudod es van hogyan kivsncsi volnek egy 4 GHz-es FX es egy 4 GHz-es i5 meresre.
-
norbert1998
nagyúr
Szereztem fogyasztás mérőt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napot.
Véleményem szubjektív...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #63977 üzenetére
Kitartast na...mit mondjak...
-
Habugi
addikt
válasz inspiroyhome #63970 üzenetére
De hol írtuk az ellenkezőjét? Ki mondta hogy nem mutatható ki?
Sassal elszámolgattunk azon, hogy 100/300W-os átlag és/vagy többlet fogyasztás mit jelenthet havi/éves szinten forintban, belemenve abba is függően attól ki hol és milyen körülmények között él mennyire terhelheti meg az a havi 2-3k huf.
Erre te bedobtál egy videót amin IBT közben 320W-ot evett a géped, ami szuper csak nem értettem hogy jön a témához. Azért a fészbúúkozás és az IBT-zés között van némi mozgás/fogyasztás tartomány difi..
Mindenesetre elnézésed kérem, nem állt szándékomban a zsebedben turkálni, hajlamos vagyok sokszor nyersen fogalmazni, nem szeretem a cukormázat, ne vedd magadra. Mint ahogy ahhoz sincsen semmi közöm melyik családtagoddal vagy hajlandó havi 2-3k hufról vitatkozni amikor a hobbydról van szó és miért, ez a Te dolgod!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
ejha, így szabi után mennyi melóm van mán'
LaciCRM: Druszán, üdv a klubba, én is a hétvégén frissültem win 10re
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
MiklosSaS
nagyúr
A mai naptol fogva egy PH! NagyUr! szol hozzatok!
-
-
törölt tag
galaxy s
visszafelé olvastátok már ?
-
Habugi
addikt
válasz inspiroyhome #63962 üzenetére
Aha, hát az IBT/Prime az aztán mérvadó tényleg..
Én azt nem értem hogy futhattál alá ekkora baromságnak úgy, hogy egyáltalán hajlandó voltál erről vitát nyitni, nemhogy ennek okán is laptopra váltottál.
Amúgy mit nem értesz rajta? Ki játszik napi 4-5órát az év minden napján? Szerintem ugyan az aki ennyit Primeol.., ez minden. Az anyuval egyedül élő nyáriszünetes esetszemléltetés pedig csak a mértéktelenséggel párhuzamosítható egyik esetleges tényező.
(#63963) norbert1998:
Amit a norbi is ír, plusz rejtély honnan jött most ez abból hogy szemlátomást nem igazán voltál képben a/egy HEDT fogyasztását illetően?
Vagy csak valamit mondani kellett? Ohwait, erre ottvan a fészbúúk!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #63964 üzenetére
Az mas liga...a 2011-es platform az a nagy fiuk jatekszere. Ott nincs konkurencia....ha a legkisebb haswell-E cpu-t megcibalod 4.5 GHz-re...ott nincs ami leterdeltetne....
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #63963 üzenetére
Érdekes is lenne ha egy háromszor annyiba kerülő proci nem verné el.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Habugi #63960 üzenetére
IBT-vel terheltem a procit, hát így...
Kétlem hogy a ram, vagy a chipset fogyasztása több lenne 10-20w-nál max terhelésen.
"Gondolom 100%-on dolgoztattad, a napi 4-5óra játékot/Prime meg szerintem hagyjuk, anyuval egyedül élő kamasz esete nyáriszünetben.."
Ezt nem teljesen értem.
Én csak azt mondom, hogy igenis elég jelentősen tudja csavarni a villanyszámlát egy gép, függetlenül attól hogy piros vagy kék kocka van benne...
Én nem magamnak fizetem a számlát, viszont volt amikor magamtól adtam a rezsibe, mert kiszámoltam, hogy baszki most ebben a hónapban miattam legalább 2k-val többet fogyasztottunk.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz inspiroyhome #63959 üzenetére
100 ill. 300W-os difikkel számoltunk.
Meg érted abban a 320W-ban a gép volt benne, nem a proci vagy ha mégis csak a proci akkor meséld el hogy oldottad meg..
Gondolom 100%-on dolgoztattad, a napi 4-5óra játékot/Prime meg szerintem hagyjuk, anyuval egyedül élő kamasz esete nyáriszünetben..Aki ezeken a havi ~2-3k hufos difiken vitázik veled úgy hogy esetleg van kocsitok vagy egyikötök dohányzik esetleg heti 1-2x eljártok valahova szórakozni azzal szerintem békésen és higgadtan vedd elő az elemi első osztályos matematika és fizika könyvet.
Esetleg szigorúan csak az egyik felhúzott szemöldököd társaságában közöld vele/ük hogy érted a rossz vicceket is csak nem szereted, miközben a kezét is fogod.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Azért azt hozzátenném, hogy a 100w-os difiknél jóval nagyobbak vannak. 125w-os 8320 alulfeszelve
125w-os procival rendelkező gép idleben 100w-ot evett, CSAK cpu terheléssel pedig 320-at. (Oké, nyilván a ram is terhelve van, de szerintem elhanyagolható, vagy max 10w.)
Azért hosszútávon kijön az, ha napi 5-6 óra játékkal 450w helyett fogyaszt 200-at. És ugye ott van még a monitor, hangszóró is, sokat fogyaszt azért egy konfig. Én tudom mert éjjel nappal ezen megy a vita itthon, többek között ezért is cseréltem egy időre laptopra.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Negatív, Budán lakom lassan 10éve.
(#63956) miklosss2012:
Mondom, félúton van valahol az igazság.
Ugye high-end config, tehát konstans 120+fps minden körülmények között 1080/1440p-ben maxon vagy ahhoz közel ergo hobby/kattanás foka vs. azért jó ha kisebb kompromisszumokkal megvan a min. 40-50fps 1080p-ben. A két eset között sokesetben fél milla van, belépő szinten.
Fura hogy feleslegesnek érezted azt, hogy átlag 140 helyett volt 220FPS-ed, évi 40k huf árán? Hát rohadtul nem..!Most ha az angol helyzetleírást átülteted a magyar valóságba, maradunk ennél a 300W-os difinél és/vagy átlagfogyasztásnál, veszünk egy minimálbérhez közel élő két gyermekes családot, meg például egy Pentium+750Ti kontra/vs FX + random középkategóriás VGA esetét, úgy már egészen más a leányzó fekvése azzal az évi 40k huffal. Az egyik szülő egyhavi fizujának a közel fele de még mindig "csak" havi ~3.3k huf.
Nyilván nem ugyan azt tudja a két gép, igazítani kell az igényszintet meg a 365*6óra is erős túlzás terheléssel.
Csak ugye az itteni "helyzet/állapot" nem igazán mérvadó, ilyen jellegű/értékű számítástechnikai kütyük ár/fogyasztás arányát/hatékonyságát nem az itteni viszonyokhoz igazítva kell vizsgálni, mert a fent említett helyzetben/anyagi körülmények között élő család számára luxus bármelyik vas, nemcsak a fenntartásuk de már a megvételük is, már ott elvérzik az egész koncepció.Nyilván aki bevállalja így-úgy vs Csernus doki esete..
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #63956 üzenetére
Lö miklóss.
"Te macska,vettem egy új ssd-t"
"Dehát mi a szarnak vetted meg nincs ssd-d?"
"De van"
"Háésakkor?"
"Olcsó volt,levolt árazva"
"Hátöööööööööokéé."Ennyit a 10 fontról
Az égők árának a befektetése hány év múlva fog megtérülni?
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Majd amikor sajat zsebedbol fogsz fizetni dolgokat akkor mashogyan fogsz beszelni.
@Hablatyi: barmennyire rohelyesen is hangzik, de en angol fizu melett azert epitettem le a 4930K + GTX 780 SLI-met mert nem volt ertelme annak hogy evi 40k HUF-ot plusszba fizessek a semmiert. 340 W-al zabalt kevesebbet a 780Ti + 4790K. Nekem ez jo...
En mar csak ilyen vagyok...a @macska is rohogott rajtam amikor az osszes 80-100 W-os izzokat lecsereltem takarekos 25-45 W-osra. Udvart, kaput, kertet meg kizarolag csak LED-es izzokal vilagitok.
De szamitasaim szerint, 10 fontot sporolok havonta....az is valami....3 napi kaja penzem. Es 10 fontal tobb marad a zsebemben, nem kidobom.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #63951 üzenetére
Ja ezt egészen jól összeraktad de azért érzed, az említett HEDT config esetében csak CPU+VGA szinten 500k HUF-ról beszélünk, azért az a juhhú netovábbja.
Az egész gép 4K-s kijelzővel meg anyámkínjával együtt simán megvan egy milla is.Namost aki egy játékgépre ennyit költ és nekiáll nekem sírni angol fizu mellett évi 40K hufon (a te számolásodnál maradva).., állítom neked az még az életben nem lett úgy arconröhögve mint amit akkor tapasztalna ha ezt nekem szemtől szembe előadná, zámbó jimmy szülőorvosa nem sírt úgy fel ahogyan azt én tenném..
Ugye a mérsékeltebb destop configgal ráadásul papás-mamást játszik az előbbi verzió, kb minden szinten..
Nyilván ha az embernek családja van, gyermekei akkor van egyéb helye is annak az évi ~40k hufnak még havi ~3-4k euros fuzi mellett is.., de erről sztem max akkor érdemes beszélni ha nincs a szitu mellé 1millás gép..
Szóval az igazság valahol félúton van, megfűszerezve némi "mindenkinek más az értékrendje" dologgal..
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #63950 üzenetére
Ja, meg egy-ket pelda sajat meresek alapjan:
i7-4930K@4.6 GHz + alap GTX 780 SLi (2) + Asus Rampage IV Extreme : 650-720 W jatekban*
i7-4790K@4.6 GHz + alap 290X VaporX CF (2) + MSI MPower : 800 W-nal kicsapja a kabelben levo biztositekot. Visszavett orajelen is megvolt a 750+ W jatekban*
i7-6700K@4.6 GHz + tuningolt GTX 980Ti + Asus Z170 Hero : 320-360 W jatekban*.*Crysis 3
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #63949 üzenetére
Kéremszépen 7k forint a villanyszámlánk.
Én mindig mondtam,hogy akin baccni akar annak legyen faxxa is.
Ha neked i7 4960x 295x2 kell akkor fizesd már meg azt az apró villanyt...Meg amúgyis akinek oylan konfigra van pénze magasról lefogja szarni a villanytEmlékszel arra amikor a nem cigis aztmondja a cigisnek,hogy amennyi pénzt elköltött már cigire ha azt megspórolta volna már ferrárija lehetne?
Erre a cigis odaszól a nemcigisnek hogy akkor neked hol a ferrarid?Kb ez a helyzet itt is,ha valahol megspórolod elmegy másfele. szóval tökm1.
meg az a 100 fontot viszonyitsd egy angol fizuhoz egy evre.szerintem eltorpul[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Anno még tavaly azthiszem pont mi 3an számoltuk ki, hogy X - Y procik között, átlag 100W többletfogyasztással (különbség) számolva, napi 6óra Prime95 mellett az év 365napján van cirka 18k huf többletköltség, ugye ez éves szinten..
46ft/kWh átlag árral számolva..Ez havi szinten kőkemény ~1500ft..
Biztos hanyatvágja a HEDT i7 tulajokat, egy kerekebb bulin/sörözésen 3x ennyit is elköltök, barátnős mozizást inkább ne is említsük. Dohányzás.., hjuhhujjj.Na most ha nincs meg a 365 x 6óra prime95 akkor ráadásul ugye ennek a töredéke.. , a hőtermelést már inkább fel lehet hozni de az is csak az év 12 hónapjából 3hónapra vetíthető rá, mint negatívum.
(#63949) miklosss2012:
Azért azzal a 300W-os difivel szépen odacsaptál a téma seggére!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Gep I : jatek kozben 600 W
Gep II: jatek kozben 300 WKulonbseg : 300W/h
A dilis gyerek gammer orult es tolja napi 5 orat...mert hulye. 365 x 5 = 1825 h, szamoljuk bele a szabadsagot, buntetest, kek halalt....stb = legyen evi szinten 1400 h.
1400 h x 300 w = 420 kWh
Angliaban 1 kWh = kb 0.18 font + AFA = 0.21 a veg osszeg.
420 x 0.21 = 88.2 angol font. (38.808 HUF) / (kb. 530 roman lej)
Ebbol a penzbol ruhanemut lehet vasarolni, tanszereket, muvelodni, enni, stb stb...
Tehat ne mond nekem hogy nem szamit a fogaysztas egy olyan embernek aki megdolgozik a penzert. Amig anyuci fizeti a szamlat addig lehet hidegen hagy a tema...
De ha sajat lakasba koltoznel, es a sajat zsebedbol fizetned mas lenne...kulonosen ha ilyen "takarekos" lennel.:
+ 88 font villany, + 40 font gaz + 25 font viz.....lassan felgyul evi 150-200 angol ( 80K HUF / 1200 roman lej) font tobblet..csak azert mert nem figyelunk oda.
-
CJ4567
nagyúr
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #63946 üzenetére
Ó je...X+1szer kivolt számolva,hogy egy évben mennyit lehet spórolni a villanyon és az mennyibe kerül.Ami minimális,ezt te is tudod.
Többe kerül itthon az internet+tv számla mint a villany
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #63941 üzenetére
Valahogy a bf4 ben jobban megy nekik.
Eddig bírtam gép nélkül, a lapom még megvan, szerzek bele egy 2500K-t meg mellé egy gtx 680 at A NAS vinyókat mellé csapom és 2 gépből lesz 1. A házon filózom, a corsair air 240 re gondoltam[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #63940 üzenetére
Attól is függ éppen mivel terheled őket, ezek a cudarabb HEDT-k ha húzva vannak azért tudnak villantani..
Azért a 8350est sem kell félteni Prime alatt 4.8-on..
Persze kérdés mekkora feszt kapott.(#63944) miklosss2012:
5Ghz-et tudó 4930K-d volt és eladtad..
Ott azért már szerintem elég korrektül hozzák a desktop i7-eket egy szálon.Btw, a játékra addig is nézz majd rá h tetszik-éé, mert ha élesben kezded el szapulni akkor csak szólok hogy azon a fokozaton ahol mi játszunk vele ott van team sebzés/FF és serpenyő is(mint potenciális fegyver..), a többit a képzeletedre bízom..
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Jaaaj de szerencsétlenek szegények
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #63936 üzenetére
Ha azt hiszed egy 5820K sokkal kevesebbet fogyaszt akkor..
L4D2 party a héten valamelyik nap? Mitaszontok?
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #63936 üzenetére
Na de az se hátrány ha cserébe egy csak 5 jegyű az ára.
A magyar nép, a MAG NÉPe! A MAGyar az ŐSnyelv!
iszilard: Ez alkalmas lenne rá, jó kis dolog ez, de pofátlanul drága.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #63933 üzenetére
Előjön az, 300 wattos processzoronly fogyasztásnal
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #63928 üzenetére
Az nem semmi! Emlékszem kölök koromban mindig a LEGO újság utolsó oldalán nyáladzottam egy olyan cuccért, ma napig nem tudom hogy mihez kezdenék vele, talán építenék egy sörhordó robotot
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #63924 üzenetére
Anno mutattam ezt és ez nem PSCheckes bohóckodás volt, hanem Win7 bootolós történet.
Ha i5 lenne azt tutti észrevenném, másfélszer/kétszer annyi idő lenne minden YT videó konvertálás, tömörítés vagy render..
Arma3-om pedig nem csak 1440p-ben futna konstans 40-50FPS-el, hanem 1080p-ben is, enyhe procilimitet büntet a Kryptonitera..
Csak hogy ne csak random trolling legyen..(#63926) nagynorbiman:
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #63926 üzenetére
Azert egy 5820K-ra nem mondanam hogy gyaszos
-
inspiroyhome
senior tag
válasz hszilard666 #63927 üzenetére
Elvileg 35. Tudomásom szerint megvan minden darabja, de mindjárt átnézem még egyszer.
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #63926 üzenetére
Mennyibe sikerül elsózni a cuccot?
Mackósajt:
Sajnálom Uram!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
inspiroyhome
senior tag
Reggelt! Lehet ma jönnek a csodalegóért.
mackosajt: részvét.
Habugi: Ez a teszt meg kb WTF, most a te procid nagyon jó, vagy az 5820k ilyen gyászos?
[ Szerkesztve ]
-
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #63921 üzenetére
Persze.. , FX~8320 Kryptonite Edition..: [link]
Régebben elég sokat hallgattam ezt a bandát..Szóval érthetetlen miért eldiablonál és nálam fut jól, ő szakmailag kb 8x én, mondjuk azt megjegyzem mint anno már sokszor sok helyre leírtam, amikor megvettem a SilverArrow/Raven3 kombót hogy adjak a CPU/VGA páros arcának és elkezdtem tesztelgetni mennyi van a prociban, akkor azért súlyos estéket beletemettem a tesztelgetésbe.
Tényleg, elég sok munkaórát tettem a lap és a használatban levő 24/7-es beállítások finomhangolásába mert őszintén..?, nagyon élveztem..
Lap/CPU-NB/RAM-ok milyen órajeleket/feszt szeretnek/nemszeretnek, proci milyen feszen/mettől meddig skálázódik még jól úgy hogy közben nem melegszik el, s még sorolhatnám reggelig kb.
Nincs ám itt semmi golden chip hidd el (oké lehet hogy valamivel jobb mint a 8320asok többsége..), egyszerűen csak azt a sok mindent ami szakmailag nálam hiányzik, azt szépen favágó módszerrel lépcsőről-lépcsőre tesztelgetéssel váltottam ki.Akármilyen random Intel procinál is így járnék el, nagyon fasza tud lenni amikor eltalálod egy-egy beállítással a lapnak vagy procinak 1-1 erogén zónáját amitől látványosan megbolondul, ez az igazi cybersex..!
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
Jóó reggelt a topicnak!
@Mackósajt: sajnálom
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #63920 üzenetére
Na ez faxa.
Akkor mindenki elmehet a csaba...
A tiéd nem egyszerű golden chip, már már platinum titanium golden diamond!http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #63918 üzenetére
Lehet nem mindegy.
Ráadásul az a fenevad éhes tud lenni, persze csak annyira, mint a többi.
Kíváncsi leszek a te catzilla eredmenyedre 4 GHz esetén.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #63917 üzenetére
Aham, nos ilyen erős érveléssel nem tudok mit kezdeni.., tévedtem.
Mintha rémlene valami hogy tavasszal lecserélte, TS-en még firtatta is a csere lehetőségét, viszont ha megnézem a feltöltött videóit, akármelyiket az utolsóak közül, azokban is ezt a 6+2es lapot tüntette fel, szóval akkor mégsem váltott Sabertoothra.Érdekes, létezik hogy 4.8Ghz-en/afölött már az sem lenne mindegy hogy 6+2 vagy 8+2 ?!
FX topicot olvasom/szerkesztem egy ideje de ilyesmi még sosem merült fel/került szóba/kivesézésre.[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #63916 üzenetére
Akkor az a lap mi, amit árul, meg pár eredmény lapon is rajta van?
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #63914 üzenetére
Catzilla 4Ghz valóban kimaradt, pedig azt megnézte fincsibe a hulladékkal is, pótlom.
Sabertooth 990FX R2.0 lapja van a Tibornak medvesajt Uram, az bezony olyan 8+2es mint a huzat, digi VRM és amit akarsz, az egy jóval bitangabb lap mint a mieink pedig ezek sem rosszak!
Igazából cirka egy éve filózom egy olyan lap beszerzésén, mert finomhangolt LLC-vel, offsetekkel szerintem még többet ki tudnék hámozni a 8320asomból, mindig ledumálom magam mert kb egyelőre nincs miért.[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #63913 üzenetére
Nem tudom, de vagy én vagyok lüke, vagy az Asus került meg, de mintha Tibi lapja nem 8+2 fazisos lenne.
Vagy tévedek?Szerk. Nem tévedek, 6+2, igaz, digivrm
Kérdés, ettől még "ledadoghat"?[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Habugi
addikt
válasz inspiroyhome #63901 üzenetére
"5820k-t megközelíti, az nem semmi "
Azért az nem akkora was ist das.. , 24/7:
Mivel az utóbbi időben ez van emlegetve..
vs topicba besem linkelem inkább, nyomattam egy teljes tesztet is amiben megvan dolgoztatva a VGA is, alapórajelen hagytam a 280X-et és kissé leléptem nemhajcsakiTibi összepontszámát pedig neki TitanX-e van..
Valami nem kerek az ő procijával....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #63911 üzenetére
Catzilla 4.0 GHz
Többiről én el is felejtkeztem.
Majd ha lesz időm, szerintem kigyujtom az eredmenyeiteket, és összehasonlítást csinálok, hogy hány százalékát fogta vissza a lapja a procinak.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Habugi
addikt
Jáú reggelt Offosok!
(#63852) mackosajt:
medvesajt Uram, továbbra sem értem hogy milyen tesztjeire gondolsz?
Itt már kummantottam a procit 4Ghz-en: [link]
Ha megnézed a hsz-t amire válaszoltam itt, abban megtalálod fincsibe kotvány lapos FX és i5-ös tesztjeit is egyben, szépen végig tudod zongorázni az én tesztjeim alapján melyiket milyen órajelen érem utol, 4db órajelen is teszteltem. Esetleg beszúrt azóta más eredményeket/teszteket is amiről lemaradtam?
(#63910) mackosajt:
Sajnos ezekszerint mégis eljött a résztvét nyilvánítás ideje..
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Köszi az energiát fiúk és lányok, de sajnos nem jó a helyzet.
Keritettunk ismerőst, most volt a kontroll uh.
Sajnos annak ellenére, hogy a nejem továbbra is kitűnő állapotban van, terhesség tünetek is hibátlanok, a magzat fejlődés megallt.
Sajnos egészségügyi okok miatt be kell avatkozni.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
DR|FTK|NG
veterán
Jó reggelt.
A Sziszáknak: [link]
[ Szerkesztve ]
-
jó reggelt, no ismét hétfő
mintha dolgozni kéne menni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Ennyi volt a kánikula.....ömlik az esõ!
-
inspiroyhome
senior tag
jó éjt, én is távozom
-
MiklosSaS
nagyúr
Mostanaig birtam ezt a jatekot. Ennyi volt, feladom...ablakon kidobot penz...meg neha akadozik es laggol is. Az volt a hab a tortan....
Megyek filmet nezni! Jo ejt!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #63901 üzenetére
Van ahol padlora kuld a 6 magja miatt, es van ahol en kuldom padlora az ujabb arhitektura es a magasabb orajel miatt.
@Macska: igazad volt. Ma este jatek ?! Meg egy picit nyomom ezt a nyomorek jatekot ha mar $$$ adtam erte...aztan lehet alvas lesz a vege.
-
inspiroyhome
senior tag
A hardline valóban elég gagyi, kb 10 percet ha játszottam vele, egyszerűen nem tetszett. Bezzeg az ingyenes BF3 multival, na az iszonyat jó volt.
Sajnos a GTA V nagyon nagyon silányul fut a gépen(Xeonos konfig, gts 250), és nem értem miért. Míg másnak 30-40 fps megvan mediumon, nekem lowon 15 fps se nagyon van. GPU kihasználtsága 97% körül van, cpu meg 50-60.
Arra gondoltam hogy a v1.1-es 16x-os pci-e kevés neki, de a tesztek szerint jónak kéne lennie így is.. :/
5820k-t megközelíti, az nem semmi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest