Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Az időszak tökmindegy, meg milyen fegyverek vannak benne. Az egész ott kezdődik hogy egy pontban összpontosított tűzerőd van, mikor úgy kellett volna megoldani mint World of Tanksben hogy van egy célzóköröd és azon belül random lőnek a fegyverek. Ez sokkal jobban reprezentálná a táblásat és nem lenne ez a torzó high mount arm shiled meta 2x annyi páncélzattal. (ami így sem elég).
Minden mást meg ki lehet balanceolni csak hozzáállás kérdése. Én meg tartom magam ahhoz hogy egy hardpoint ahol machine gun volt ne lehessen már belerakni gauss ágyút. Táblásban is szabály van rá hogy nem rakhatsz nagyobb fegyvert a helyére hacsak nem küldöd el a gyárba szétszerelni az egészet de akkor nem lesz ugyanaz a gép.
#89 Tökjó táblázat. Én még személy szerint kiegészíteném ilyenekkel hogy tonna/sebzés hőgenerálás/sebzés. Anno még mechwar 4 mercenarieshez csináltam egyszer ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest