Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Az időszak tökmindegy, meg milyen fegyverek vannak benne. Az egész ott kezdődik hogy egy pontban összpontosított tűzerőd van, mikor úgy kellett volna megoldani mint World of Tanksben hogy van egy célzóköröd és azon belül random lőnek a fegyverek. Ez sokkal jobban reprezentálná a táblásat és nem lenne ez a torzó high mount arm shiled meta 2x annyi páncélzattal. (ami így sem elég).
Minden mást meg ki lehet balanceolni csak hozzáállás kérdése. Én meg tartom magam ahhoz hogy egy hardpoint ahol machine gun volt ne lehessen már belerakni gauss ágyút. Táblásban is szabály van rá hogy nem rakhatsz nagyobb fegyvert a helyére hacsak nem küldöd el a gyárba szétszerelni az egészet de akkor nem lesz ugyanaz a gép.
#89 Tökjó táblázat. Én még személy szerint kiegészíteném ilyenekkel hogy tonna/sebzés hőgenerálás/sebzés. Anno még mechwar 4 mercenarieshez csináltam egyszer ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- AMD FX
- Eredeti játékok OFF topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest