- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pont ettől a közelharctól megyek falnak. Irgalmatlan és érthetettlen erős lett a közelharc meg a DFA (Death From Above). Konkrétan játszottam egy próbaküldit és hirtelen azon kaptam magam, hogy nem éri meg lőni, oda kell menni mögé, és Attack vagy pedig DFA-t csinálni, ha Jump Jet-es Mech-ed van.
Mindezt az után, hogy rádöbbentem, miért rohamoz egy AI Griffin (PPC plusz LRM fegyverzet ugye) felém. Mondom ez öngyilkos, csupa hosszú távú fegyverrel bír, mi a francot csinál. Hát konkrétan DFA-zot. 3 közepes Mech lőtte 2 körön át, és a páncélzatának kb. a felét vesztette el, majd ráugrott a Shadow Hawk-omra, és instakill lett a vége.
Nekem meg Load, mert ez egy vicc.

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest