Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Na befejeztem a kampányt, az utolsó küldetésre tényleg nem kellett a két lance. Az első küldetésben volt egy pillanat amikor megijedtem (befutott az erősítés), de az enemy békén hagyott, inkább a tornyokat zargatta. Értelmes terv amikor ott áll tőle nem messze egy KGC
A záróküldetés meg egy jutalomjáték volt.Összességében nem volt rossz a játék, egyszer még biztos újra fogom kezdeni. Az a baj, hogy a végére tényleg elveszett a kihívás a játékból. Mentem még egy küldetést a záró képsorok után: Assassinate, 9 assault mech, de mondhatni tét nélküli az egész. Még ha egyszerre dobta volna le, akkor azt mondom huha, de így egyenként szedetettem ki őket.
Oké, ha nem töltögetek vissza a kampány alatt, akkor biztos több lett volna a kihívás, de nálam alapszabály az ilyen játékokban, hogy pilótát nem veszítek (és az AC/20 fejlövés nem korrekt
). És azért így is volt olyan küldetés, ami megizzasztott. Bár onnantól, hogy egy King Crab és három Highlander volt a csapatban nem túl sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A záróküldetés meg egy jutalomjáték volt.
). És azért így is volt olyan küldetés, ami megizzasztott. Bár onnantól, hogy egy King Crab és három Highlander volt a csapatban nem túl sok.