Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
pedig készülj, mert a nehéz tornyok még ilyenebbek.
Majd csak lesznek, a mostani heavy meches csapatommal könnyebben megoldanám, mint assaultokkal. De szerintem a Demolisher rosszabb, a tornyoknak csak 300 páncélja van, de csak egy részen. A tankon meg 650. Ha nagyon szerencsétlen vagyok akkor ez azt jelenti, hogy két tornyot le tudok robbantani annyi sebzéssel amibe ez a nyavalya nem is biztos, hogy belehal.
A többi járművel egyébként nincs ilyen gondom, csak ez ilyen mumus. (Bár hirtelen nem rémlik, hogy Manticore-t láttam-e már).A Precision shot sem jelenti azt, hogy 100% eséllyel az adott pontot találod el
Az tiszta sor, nekem is olyan 80% rémlik maximum. Csak azért "vicces" amikor a maradék 20%-ra megy az összes lövés. Mechnél meg 40%-os eséllyel is le tudok kapni egy végtagot. Kivétel a pilótafülke. Fekvő mechre írt már tizenpár százalékot és 6 lézerből egy sem talált.
Szvsz max. Gut mellett van értelmük, de ott is csak a hőháztartási problémás pályákon (Martian, Lunar és Desert).
A főhős és a négy induló pilóta már tízes. Nem csak a Gut, minden skill, szóval ez a része nem probléma. És igen, főleg ezek miatt a pályák miatt gondoltam. Bár a 4ML+2LL még a rendes pályákon is melegszik. Jó lenne valami alternatíva, mert így is 8 Heat Sink van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alkoholista nevelde
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- Óra topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest