- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Oké, tisztázzuk a dolgot. A bejelentkezési szerverrel van valamiféle probléma, ami kb. ma reggel 8:15 óta ledobálta az összes, addig bent lévő embert és azóta nem lehet belépni. Már TBO és botAIM (mindketten EA Phenomic-os, battleforge-al foglalkozó játékfejlesztők) is megmondták, hogy (magyarra fordítva botAIM válasza):
"A bejelentkezési folyamat most fő problémákkal néz szembe. Még nem tudjuk megmondani mikor lesz újra működőképes, de biztosítalak titeket arról, hogy mi és az összes többi csapat, akikre ez hatással van, keményen dolgozunk ezen, hogy újra működésre bírjuk."
Illetve a patch kérdésre pedig TBO válasza:
"Mi nem patchelünk szombatonként!"
Eddig újabb hír nem jött tőlük, reggel 10 óta, szóval szerintem még saját maguknak sincs fogalmuk arról, hogy mikor fog újra állni a szerver...
A 3. fordulóban vagyok, a következő ellenfelem pedig cDKiLLrOy lesz, már ha a szerver menni fog, és én is itthon leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Intel Core i9 10900F/Radeon RX 6700 XT 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 5700, RX 6600 XT, 32Gb DDR4 3200MHz, 980Gb SSD, 650W GOLD
- Steam Deck OLED 512GB (garanciával)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest