- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10358 üzenetére
még kiegészítem pár gondolattal:
pvp-ben pl arra jó hogy rush esetén felhúzol egyet egy útba eső bázisnál (nem kell rögtön lekötni 100 powert wellre de ha szökséges bármikor behúzhatod, nem kell oda egység. )
az ellen meg az így megjelölt bázisnál nem tud építkezni.lost vigil és white rangers esetén aktiválni lehet a távolsági támadást mellőle.
de az eddigi legszebb megoldás amivel találkoztam 2v2-ben, az mikor egyik fél körbeépíti a bázisom ice barrierrel, a másik meg aktiválja az Infernal Machinet ami minden szövetséges épületet sebző aurával ruház fel. az egy csöppet kemény volt
mpek alatt hulltak az egységeim miközben bontotta a bázisoma ship elég combos, s mellette még olcsó is s m knockal.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10324 üzenetére
ezért jó a MotW, ott fix a map és nincs meg annak a veszélye hogy rossz a generálás (feltéve ha normális mapot raknak be), vagy hogy LS-t dob ellennek. de ez a hátránya is mert mivel így hamar meg lehet unni.
már én is szívtam meg így, 1 és 4p ben is, mondjuk anno az vicces volt hogy egyik héten olyan mapot raktak be a 4p-s MotW-be ahol a 2es pozícióból induló játékosnak egyben volt a t2-es és t3as bázis.
-
Sousuke90
aktív tag
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10200 üzenetére
Thx.
Indult egy jópofának tűnő kezdeményezés ( egy topicban összegyűjteni a problémás lapokat)
csak a megvalósítás nem tetszik. [link]
Hiába írok érveket, többek között a Deepcoil buff érdekében, nem foglalkoznak vele, mivel amint nézem csak a top200-as lista elején elhelyezkedő emberek véleményét veszik figyelembe. ( de az már teljesen mindegy milyen baromságokat akarnak)
de azt azért öröm látni hogy van ott pár értelmes javaslat is. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #10107 üzenetére
hát t4-eh képest az, de ezt nem így kell felfogni.
de már ha power növelés kell az enlinek akkor úgy kéne hogy 300+az egység.
ami szolidan egy bloodra 550-en.
amúgy marhaság mert mivel 2 nature orbos így sok olyan lap van amit nem tudsz orb követelmény miatt lehívni és az enli erre van.
t4-ek meg túl erősek és nem fair dolog a másikkal szembe.aki pl nem tud hívni t4-et.
megaztán előbb utóbb úgyis lesz más olyan kombó ami majd op lesz...pve-re meg még t4-se kell mert t3-as lapok is jók sok mapra.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10097 üzenetére
már miért lenne használhatatlan? pveben úgyis breeding mellett kerülnek leivásra az egységek, akkor meg nem jelentene problémát hogy csak orb mellet mehet a lehívás.
a jelenleg tervezett +100 power nagyobb problémát jelent pve-t nézve.a spell tiltás viszont jó megoldás lenne. fel kéne vetni kint is.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #10097 üzenetére
mért mondjuk egy juggi kb bloodhorn szint csak gyengébb és sztem épp h ez lenne a lényeg.
vagy wrathgazer,satanael ezek pl purék de még mindig van ezeken kívül is ok oylan lap ami azért van értelme, és az enlinek pont ez a lényege h le tudod hívni a lapokat orb követelméyn nélkül, de t4-es lapok meg túl erősek.tehát az only t3-al nem csorbítanák azt a funkcióját amire való és nem állna rendelkezésre annyi op kombó.
pve hát enli nélkül is lehet ha az ember nem lámulni akar.
meg wheelek nélkül is azért nagy dolog így h lehív húsz fire dragont amivel szarrá tüzeli a pályát... -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10090 üzenetére
sztem mindegy hogy milyen felállás lövi be az enli+ shakert, pure naturenak semmivel sem nehezebb összehozni a somnak köszönhetően mint a többi színnek.
egyébként ez a +100 power sztem se fog érdemi változást hozni. ha pure lappá tennék az sem oldana meg semmit, + az pveben elég előnytelen lenne a splash dekek számára.
én azt mondom az enlit hagyni kéne a jelenlegi stattal (power és orb követelmények), viszont úgy kéne módosítani hogy csak a saját orbok 15 m-es körzetében lehessen vele lapot lehívni. s ezzel meg is lenne oldva a shakeres bázisrombolás. mert ugye a legtöbb felállás ezt nem tudja védeni. az egységeket meg lehet fogni (pl blood) mert azt látod már rég hogy megindult a bázisától a tied felé, ha meg nyílt terepen hívja le akkor felezett hpval jön.
de ha az egység lehívást is nagyon piszkálni akarjuk akkor lehetne ott is egy olyan módosítás hogy mindenképp dazedként jelenik meg (még saját bázisnál is), vagy pl. 10 mp-ig 50%-al több sebzést szenved el az enlivel lehívott egység.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #10090 üzenetére
de ez olyan h amíg a do nem volt pure mindenki azt használta, firenaturések is.
msot mienst pure lett jött a vileblood ami wellre nézve még rosszabb is...
ok lehet akkor nem lenne sokaknak ott, de akkor meg lehet h előbb utóbb többen nyomnák pure naturéval és akkor meg ugyan ott tartunk.mert amikor enlivel vmit le kell hozni az kb a eartshaker és bloodhorn lapokra szűkül, mért?
mert ezek a legdurvábbak.
érdekes mondjuk más lapokat mért nem használ a többség?
kb azé mint annó a DO-t.Nyilván nem oldja meg nem is ezt mondom, mért ezt csinálják?
Mert lehetne radikális lépéseket hozni, ami megoldaná, pl csak nature lapot lehet lehozni vagy csak t3-as lapokat, de ezt érthető h nem akarják.
Pedig ezt kéne.
mert ez se megoldás és a pure nature se az.
DO-nál is ez látszik, de a shade is ezt mutatja,Gunner majdnem mindegyik ner csak azért van h a játékosoknak mutassanak egy picit, de nem akarják a lapot nagyra menően megváltoztatni, a mortar egy kicsit radikálisabb, de azzal se ezt kéne csinálni... -
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9889 üzenetére
ilyen alapon elég sok s egység kuka ami nem range unit.
én pl szeretem őket de pl nem érdemes használni, kevés a leadott damage,sok counter,knockolja minden szar őket,s egység révén lassaban oszlik el a dmg.
persze pont a striker az ami ebből kivétel mert a charge abilitás a legjobb s egységek közé tereli.
ezért kell h ilyen drága legyen mert sokkal jobb a dmg leadása a többinél. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9863 üzenetére
A többségével egyet értek, de:
Nyerni és nyerni között van különbség. Ennek az ellenkezőjéről nem gyözöl meg. Persze ha csak a végeredményt nézzük akkor igazad van. De az oda vezető út lehet korrekt vagy inkorrekt.
Ez a Te álláspontod. (Meg még egy jópár emberé, akár lehet az enyém is) De ez csak egy nézőpont. Mint Te is írtad, szerintük meg az Oink az inkorrekt. Kinek van igaza? Talán senkinek, talán mindenkinek, de igazság nem lesz.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9852 üzenetére
Látod, ezért nem értettem (értem) továbbra sem, hogy miért gyökér az aki mondjuk Shade-el játszik. Minden színnek megvannak a maga lapjai, akárhogy válogatod a szineket, mindig lesznek jó kombók. Valahogy úgy érzem ilyenkor, mintha direkt szivatni akarnák magukat a játékosok.
Shadow-ban AoC-t hívni gyökérség.
Fire-ben Mortar-t használni gyökérség.
Nature-ben Enlizni gyökérség
Kékben nem tudom mi az, de biztos van...
Lost-ban Shade-et használni gyökérség
Twilightban Roots-ot és Lavat használni gyökérség
Banditban a Soulhunter gyökérség
Stonekin-ben az új raptor lesz a gyökérségSzerintem játszon mindenki a Free 32 lappal, és akkor nem lesznek ilyen problémák. Vlahogy úgy csinálunk, mintha véletlenszerűen osztotta volna ki a lapokat a gép. Gondolom Te is nem kis pénzt nyomtál az Enli-be, erre ne használd mert gyökérség. (Vagyis használd, nyomass vele mondjuk Twilight Pestilence-t, nem leszel gyökér, viszont lenooboznak).
Ebben az olvasatban 3 féle játékos van:
1. Aki nem játszik elég jól, nem úgy használja a lapkat, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, ő a LAMA
2. Aki úgy használja a lapokat, ahogy kell, kihasználja az előnyüket, és sikeresen alkalmazza őket, ő a NOOB
3. Aki kihagyja az OP lapokat (egyébként, ami már nem szar, az már úgyis OP), állandóan szív e miatt, és dühöng, hogy mennyi a NOOB, na, ő a nagybetűs JÁTÉKOS.
Ennyi. Szerintem tényleg hagyni fogom az egész PvP-t a rákba'. Ahogy nézem az egész közösség erre van berendezkedve. Úgy csinál mindenki, mintha neki nem lenne lehetőség olyan lapot, és arra használni, amire akarja.
Nasty-vel egységet robbantani lamaság, de Surge-val gyógyítani nem az. MIÉRT? A Nasty nem arra van, hogy felrobbantsam egy egységem? Vagy a Surge-t is oda kell nyomni, hogy ne legyek noob, ahol nincs egységem?
Ez nem 1 embernek - semmiképpen sem kimondottan neked, Gyuri - hanem inkább konkrétan a játékosoknak szól. Azért lehet nyavajogni, ha valami 1 színben túl erős a többe színnel szemben. De az, hogy lassan már minden színről azt mondja mindenki, hogy túl erős, az már elég vicces. Tényleg kellene csinálni egy P4F PvP-t, ott lehetne játszani azoknak, akik szerint minden op, és mindenki lama.
Konkrétan neked:
A linekiller-el folytatott vitátokkal kapcsolatban:A. Nincs igazad, mert a lehetőség elötted is áll, hogy Shadow-al játsz. Ha nem szeretnél, szíved joga, de a Te döntésed, viseld a következményeit.
B. A másik kérdésben igazad van, ugyanis attól, hogy nem játszol Shadow-al, normál esetben ugyan annyi esélyednek kellene lennie nyerin, mint a másiknak. Ha valaki úgy gondolja, hogy így van, akkor természetesen - ahogy írtad is - mutassa meg, hogy hogy kell mondjuk nature-al jól csinálni.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #9826 üzenetére
vilehez szerintem a piros kristály jobban megéri, healre ott a surge , igaz hogy ez powerbe kerül de legalább akkor lehet belőni amikor tényleg szükséges.
vilevel viszont elég jól lehet kombózni beküldöd bázisra, elkezdi ütni a wellt- kapja cc-t, rádobsz egy zöld affos disenchantot és rögtön aktiválod kristályt, mellé mehet a lava + ravange és heal support, az ellen egységeire a cc, ha már végképp nem tudod tartani befejezésül meg egy twillight curse a vilere. átalakulás miatt felszabadul 3-4 lava hullám ami sebzi a bázist + egységeket, ill kapsz egy full hp-s twilight bogarat 30% damge bónusszal.ha ezt végig tudod csinálni egy bázist tuti lebontasz vele.
de azért van pár zavaró tényező:
nightguard és paarsite át tudja venni vilet, valamint rengeteg power megy suportra, és ha figyelembe vesszük hogy vile leivása önmagában 130 power igazából ezt csak akkor lehet kivitelezni ha már power előnnyel rendelkezik az adott játékos.egy enli+ shaker vagy a korábban még működő grigori dupla bombához képest jóval nehezebb a kivitelezése
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9784 üzenetére
Az utolsó mondatot ugye te sem gondolod komolyan? Én is szeretnék 1 orbra cc-t meg healt, szeretnék T2-re olyan épületet, ami gyorsítja a powert meg legyen olyan is, amivel kevesebbet kell költenem, sőt, legyen olyan, ami blokkol mindenféle sz@rt, meg ami mindenféle bónuszt ad mindenkinek...stb, stb. Azt hittem a szinek közötti különségeket már tisztáztátok.
Egyébként, ha szeretnél Virtoussot, akkor játsz pirossal szerintem (vagy zöld-pirossal), mert ott van, és akkor megvan a vágyad, sőt Kék-pirosba, ott van a Tremor Virtousso páros is...
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9784 üzenetére
én is szivesen látnék egy giant slayer féle lapot ami mindent leöl.
vagy egy lyrish knightot az se semmi ám 60 power knockolhatatlan és olyan support van rajta.
amúgy a lapok nerfje helyett egyszerűen ki kellene törölni akkor nyílván neked se lenne problémád eggyik ellenszenves lappal se...
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #9766 üzenetére
moon ellen tudsz tenni, vedd át parasitevel aztán küldd le kezdődhöz, powered nem áll benne és mivel legendary nem tud újabbat lehívni, azután már mehetnek a do-k. (persze nightguardra továbbra is figyelni kell.)
a nasty szetm így már elég jó, most már lehet védeni.
revre elég egy cc (már ahol van)hasonló meccs
itt Dragondampfi robbantgat, eddig 3. volt 1v1ben, de gyanítom most lejjebb fog csúszni.
tisztán látszik hogy az ellenfele uralta a meccset és ő csak a rev bombák miatt nyert.egyébként ebből a repből lestem el a morklay trapot.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9756 üzenetére
erre rálehetne kontrázni h akkor egy év alatt mennyi ujdonság jött a játékhoz?
amit elvárna a játékos, hát édes kevés.
és az egy év akko 2 hónaptól mit vártok?
Meg egy patch....
érdekes dolgokon sírnak a játékosok az is biztos-."Több BFP osztogatása meg nem lenne igazságos azok felé, akik rengeteg pénzt öltek már a játékba."
őket ez finoman szólva se érdekli.
Annó mikor free lett ezt rengeteg játékossal eljátszották.
másik meg h amúgy se hoz nekik annyit h még ingyen osztogassák a bfp-t.
meg ha hozna akkor se tennék.. -
válasz
Gyuri27 #9751 üzenetére
Azt írja, hogy 30 percet kell tölteni a meccsekben. Nem hiszem, hogy a várás beleszámít.
A mini booster szerintem nagy bukta, mert eleve csak 10% esély van uncommon lapra, abból meg a többség csak pár BFP-t ér. És szinte biztos, hogy jóval kisebb az esélye egy értékes uc lapnak, mint amennyi normális esetben lenne.
-
válasz
Gyuri27 #9747 üzenetére
Kapsz ingyen 1 BF pontot azon a napon, amikor legalább 30 percet töltesz PvP-vel.
Mini booster 1 BPF-ért a store-ban, ami 1db common lapot, vagy 1:10 arányban uncommon lapot tartalmaz.
Az aukcióknál a minimum bid már 3 BFP lett.
4 új map van a user generated maps részen.
2 új deck van a store-ban, 2 új, ami kártyával. -
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9723 üzenetére
az alapján se menne nekik.
amúgy egy pillanatra visszatérve a fire/sahdow a leggyengébb a többi kombinációhoz képest.
persze ettől még nem lesz könnyebb akár egy nature splashtől.meg ugye ha jönne az új ed esnének a régebbi lapoknak az árai
ajánlom nekik h vmi jó lap jöjjön t4-re a pure shadowba....amúgy az eliminatort már most látszik h nem lesz épp kedvelt lap a nem pure vagy lost shadow játékosokon kívül
egy lost shade gárdára 100% sebzést, vagy egy harvira ez+unholy power
bár talán ez a lap behozhatja a rippereket a pvp-be....
nem hiszem, mert még úgy is elég gyengék... -
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #9707 üzenetére
Összesen 3 magyarnak sikerült fennmaradnia a top 200-as 1v1 listán és te nem vagy közte
hmmm várjunk csak én igen. Szóval ennyit az arcrólEgy bandit deckben se cc se building protect nincs ,( pure fire legalább redndelkezik enforcerrel és firedancerrel ami a fő támadást tudja nyújtani) a soulhunter nerfelve lett így elég jól belehet ütni ha bandit deckben használják. A commandos beütése megint csak skill kérdése.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #9698 üzenetére
a do amióta pure lett nem veszélyes, azzal nincs is gondom.
a vile már komoly a jelentős support miatt. a lost L egységek meg a nasty miatt erősek. pl ha ráküldöm egy reaverre moont, rögtön robbant, moon és a körülötte lévő egységeim behalnak, revenant feltámad közelebb sétál bázishoz , majd megint robbant. a bázist ugyan ez nem viszi le, de jelentős sérülést okoz aminek költséges a javítása.
a lost egységekre egyáltalán nem lett felkészítve a pure fire. a revenant robbantás ellen ezen kívül minden szín fel tud vmit hozni ( cc, épület védő spell , teleport)
a morklay trapal t2n még lehet alkotni, de ahhoz az kell hogy a megtámadott bázisomnál 2 ilyen fel legyen húzva és legyen power a képességének az aktiválására is.
egyik lerobbantja a normál a másik meg a visszatért alakot. viszont ez 120 power körönként.a többi esetben meg marad a megszokott verzió minél több sebzést bevinni a közeledő egységnek, hogy robbantáskor minél kevesebbet sebezzen.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #9693 üzenetére
na jó de a heal meg a build protect azért egész más.
dd-ből viszont mind sebez épületre.moon a másik, nerf után az L unitok ellen leszek majd bajban.
mondjuk már megvan az utódja, phanzeval már teszteltük is, ( Morklay Trap) viszont ez igazából fire/nature és fire/frost pakliban lenne hatásos, de amíg nincs más marad a deckben.az ellenfél nem volt erős, de L unitok elleni tesztre kiváló volt ez a kör.
a lap tényleg jó, de ha phanze nem nyomja be a rootst a nastyzott reaver revenantok leviszik a welljeim.a lap gyenge pontja a lassú megépülés, a sebzés viszont elég jó.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #9691 üzenetére
Van erre egy egyszerű megoldás, tegyék pure lappá a lavat, az említett felállásoknak meg adjanak egy odaillő támadó spellt helyette.
az meg hogy csak egységre sebezzen...
akkor már a nastyval berobbantott egység se sebezze a campet meg a soulshatter se.
utóbbiak jóval nagyobb sebzést visznek be az épületeknek mint a lavamondjuk már olyan mind1 még 1-2 watchlist és a pure firet végleg ki fogják nyírni.
sorba nerfelnek minden komolyabb lapot a splash deckek miatt.
a következő körben 2 lap fog kiesni...arra viszont kíváncsi vagyok hogy az amiival jön-e vmi értelmes lap, mert az eddig kiadott 2 lapnak semmi értelme. a maradék 6 kártyából remélem lesz vmi amit használni is lehet.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9677 üzenetére
igen az egy reális baj lenne, de legalább foglalkoznának a játékkal.
másik mivel tört lenne így nem kerülne pénzbe az tuti.
és így a bfp rendszert hozzá lehetne kötni a pve meg pvp mapokhoz.
meg sok olyan dologra lenne esély h belekerül a játékba amikért már hónapok óta vagy 1 éve sírunk. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9667 üzenetére
pve-be sok minden nem kell de az inkább prestige, ha megnézed mik jöttek a naturéba a 2 editionnal sztem büszke lehetsz.(mindegyik map a twilight eddel is bőven könnyű főleg pure naturéval)
ezzel szembe pl a shadowba fele ennyi jó ha jött.
satanaelen kívül nem igen a renegát ur lapja a nox meg elég semmi...pve lapok a prestige és h tartson ujdonságot a játék, mivel nem jöttek új mapok
rendszerre visszatérve nem értem mit nem értetek ezen.
elsősorban a nature support(shaman,root,oink,surge,ray,burrower...)amazon vagy driad meg midn2be beleillik csak az t1.
a pure meg controll.(som,cryping para,parasites,parasites swarn...)
bár a cc-k nem csak purék, meg vannak kivételek(oink,do) de naggyából ehhez teljesen hasonulnak a lapok.
az meg hogy drága azért van mert mind támadó mind védekező stattba erősek.
a játékstílusa a healek miatt meg az hogy minél tovább életben kell maradniuk.
szembe a shadowwal vagy a firével akár ahol egy csináld és meghalsz felfogás van érvénybe.bizony rendszer szerint jönnek a lapok elsősorban a legtöbben ez bizonyítható.
-
Ferry89
csendes tag
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #9640 üzenetére
a cc nerf tényleg hátrányosan érintette a naturet ezt nem is vitatom.
úgy érzem ezt is a splash deckek miatt csinálták meg, mint ahogy a dd is amiatt szúrja sokak szemét. cc+dd együtt kemény külön-külön már nem vészes.fireben is van bőven hiányosság, most hogy megcsinálják a moon nerfjét nem tudom mit fogok majd felhozni az L unitok ellen. firesworn mire használná a képességét kapja a cc-t, glad meg drake önmagában kevés, az alacsony hp miatt gyorsan halnak.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9637 üzenetére
itt nem pont arra értem h mi a színek identitása, hanem h koncentrálnak bizonyos statisztikákra.
fire lapok magas sebző pontúak, ám kevesebb az életük=olcsó a lehozataluk
frost lapok magas védelmi ponttal rendelkeznek viszont kevesebb támadópontjuk van állatába ezért olcsó a lehozataluk.
Shadow lapok alacsony hp és alacsony dmg-vel rendelkeznek és gyorsan halnak ezért fontos h tudd őket spammelni.
Nature viszont mind magas védelmi pontal és magas támadó pontal rendelkezik ezét drágább a többi színtől.
és ott nem hiába van sok heal mert ott az a fontos h minél tovább tartsd életbe az egységeket.elejétől fogva mostanáig ez alapján jöttek lapok és ha vmi hát ez tuti nem fog egyhamar változni, nem is baj jól van így csak szemléletváltás kellene a játékosok részéről.
CC-vel megint vitázhatunk sokat.
Fő probléma hogy ez egy olyan dolog ami kilövi a játékost, vagyis nem tudsz ellene tenni semmit, egységeidel meg se tudsz mozdulni.
pl egy mine+root-ból nincs menekvés.
Épp ez az ami miatt nem fair.
és ha ezek nem elegek még pofátlanul olcsó mind.
mert egy dd spell még nem állítja be a frontot, de egy ilyen lánc cc-bevetésével ellene nem tudsz mit csinálni csak nézed h álldogálnak az egységeid és az ellenfél meg aprítja őket.
másik meg a cc war amikor semmi mást nem csináltak csak egymást cc-ték. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #9637 üzenetére
NG igaz hogy át tud venni minden t1-t2 unitot (harvit kivéve), viszont 20 mp után vissza tudod azt venni. cc+heal párossal meg megakadályozható hogy az NG meghaljon illetve hogy az átvett egység támadjon. meg azt se felejtsük el hogy van egy 20 mp-s cool down a lehívás után amíg az NG képessége nem használható.
a nature egységek viszont rögtön képesek váltani ha van rá power, amazon t1-t2 beastet, parasite swarm meg t3ig mindent ami 150 powernél olcsóbb, cd itt sincs ha megvan a 150 power well mellet lehív és vált. az ellenek ennyi idő alatt nincs sok esély vmit is tenni, vagy leöli az egységét vagy berobbantja ( ha shadowos)
a dd spam nem egészen úgy van ahogy írod.
eruption valóban azonnal lehívható várakozás nélkül,( mint ahogy surge is)
viszont mine, lava field, wildfire mindegyike csak 10-10 mp-ként használható. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #9634 üzenetére
az amiival majd helyrerakják a nature t1-et .
a t1 mellett érdemes megnézni a pure felállásokat is.
pure fire és pure nature aránya mondhatni egyenlő (4v3 játékos).
de gyanítom hogy a moon és a virtuoso nerf után a pure firesek száma csökkenni fog.dd nerfről:
ha meg is csinálnák szted utána mivel tudnám a bázisom bevédeni?
nálunk nincs heal, cc se épületvédelem.
ha csak egységet hívok a támadok ellen, kapom a cc-t és végignézhetem ahogy lebontják a welljeimet. disenchant jó dolog de drága , többe kerül mint egy új unit leivása. ( ha területre hatna nem kéne dd-vel védeni bázist.)
buffolt burikkal így is meggyűlik a bajom ha több helyen támadnak.pure fire csak támadásban jó, ha védekezni kel egy-két well tuti hullik.
ezért kell ezzel a felállással támadást kezdeményezni, a cél több helyen támadva nyomás alatt tartani az ellenfélt.som:
pure nature 1v1 be tökéletes a jelenlegi értékekkel, ellensúlyozza a drágább egységeket, tehát ebben a formában nem op.
2v2ben viszont már más a helyzet. mentem pure nature társsal és volt olyan kör ahol tényleg csak a somnak köszönhetjük a győzelmet, a power visszapörgetés nélkül bukjuk t2-n közepet és lényegében a meccset is a map control elvesztése miatt.
a legkeményebb somos felállás 2v2ben a pure nature pure shadow társsal.
nem elég hogy a shadowosnak az RB megnyomja a powert még a som is begyorsítja a visszatérítést.
megnéznék egy repet amiben ezt vkik visszaverik.és ennél felállásnál sem a nature fél jelent gondot, hanem a társa aki olcsó egységeket tud lehívni és minderre rengeteg power áll rendelkezésre.
mióta phanzevel bent vagyunk a top100ban, nem múlik el nap anélkül hogy somos felállással találkozunk rankeden. kis mapon be lehet verni ezeket a csapatokat, de mikor bead egy nagyméretű random mapot ott esély sincs arra hogy a som közelébe jussunk.
a somot meg nem nerfelni kéne hanem módosítani. az értékei jók, csak annyi kéne hogy a csapattársra ne hasson mikor aktiválják. ( elég lenne ha csak pvpben lenne így)
viszont rpve-ben és pve-ben meg pont ez a jó a somban hogy hat a csapattársakra is.
meg ugye a többi színnek is van ilyen jellegű épülete és ha csak somot módosítják akkor az meg igazságtalan lenne a natureval szemben.szóval a som helyzete tényleg nem egyszerű, 2v2ben erős, a többi játékmódban viszont jó ahogy van.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9634 üzenetére
értem h mit mondasz felesleges ezt milliószor elmondanod attól még amit én modntam az tény lesz, és a fejlesztők a játék elejétől ezt vették figyelembe máig is.
Pedig sokan sírnak ugye miatta, de ez van a naturésoknak ezt kéne elfogadni h ők duplacsövű sotin ülnek de ezért gyorsabban lőnek el több töltényt mint az egycsövűek.(remélem érthető hasonlat ha nem akkor világosan leírom majd)
szóval ugye van az alap felállás h offensive,defnesive,controll,risk.
Ha figyelmesen átvizsgálod a szinek lapjait ez ahogy van ki is mutatódik.
2 színnek csak 1 elemi statisztikája a magasabb 1-nek mind a kettő.
És egyiknek egyik sem.Frost--->védelem pont ezért olcsó
Fire--->Támadó pont szintén olcsó
Nature--->midn2 magas ezért drágább a többinél
Shadow--->mindenbe gyengébb a többinél és ezért olcsó. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9625 üzenetére
mert a folyamatos cc nem tette tönkre a játékot
támadóspellek nem gátolnak meg abba h vmit csinálj,de az h állsz és nézed h amúgy semmit nem tudsz az egységeiddel csinálni már korántsem ua.
legtöbben emg úgyis midnig azt fogják használni ahova épp jön egy erősebb lap.
DO vagy Shade esete példának okáért.aoc is igazából a naturés cc-kel a nagyon halálos.
mert azzal meggátolod h tudjon bármit is csinálni.arányosság meg ilyen alapon.
virtusoval,tremorral poton powerért teljes kempet tudsz lebontani.
frost t1-en a guardiannal meg home soil meg még sorolható igen op a többihez képest.a nature meg fizet az arányaiért és ez így van rendbe, hiába próbálod te ennek az ellenkezőjét állítani csak azért mert te naturéval játszol.
frost és fire csak egy elemre koncentrál.
nature meg 2-re szóval logikusan van ez megoldva. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #9612 üzenetére
lesz, csak nem ma. itt a hsz [link]je
egyenlőre még nincs hír arról hogy ez a halasztás mennyi időt takar.
de mivel többen is kérdezik, remélhetőleg elhintenek némi infót.ezek után remélem hogy nemcsak egy Watchlist és sneak peak deck cserét fognak összehozni ezzel a patchel. a minimum az hogy fellövik a béta szerót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest