- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Na igen, de ez a megállapodás nem működik minden esetben, már jó párszor volt, hogy az admin mindenfajta kérdés nélkül kiosztja magának a legértékesebb up-ot 1-2 őt meg haveri alapon, a maradékon meg osztozhattok.... de szerintem ilyenbe sajnos már ti is belefutottatok.
tegnap pl. meg volt beszélve hogy gold-ba váltjuk az upokat 12-es mapon , ennek ellenére a map végén a fél banda írja, hogy mi kell neki,az admin meg kiválasztott egyet magának, a maradék 3-at goldba váltotta és lelépett...
/roll esetén ha megközelítőleg azonos teljesítményű emberek között sorsolunk és vki jobb számot dob, majd elviszi előlem az up-ot azzal nincs semmi problémám,
engem csak az zavar amikor olyan emberé lesz az up, aki még a 2. orbját sem tudja egyedül elfoglalni, míg én, meg még tovább 6-7 ember aki jobban szerepelt nála az adott mapon, nem kapunk semmit.#2636) pachito igen, pont ez a baj vele, hogy szerencse kérdése, pedig nem kéne annak lennie. arra ott a random mód.
-
OnSeT
őstag
tehát akkor ez nincs összefüggésben a játékban nyújtott teljesítménnyel?
mert ugye ezt az up-ok elosztásánál szokták használni, ha v melyik több embernek is kellene.
legalább már értem, hogy miért kaptam 30 közeli számot mikor a tabella 2/3 ában az én nevem szerepelt.
ebben az esetben viszont kitalálhatnának vmi jobb rendszert a /roll helyett, mert szerintem az lenne a lényege, hogy az kapja a végén az up-ot, aki a legjobb teljesítményt nyújtotta és nem pedig az, aki a kör felében afk volt és a végén egy jó számot sorsolt magának... -
pachito
őstag
Hmm, ezt én is tapasztaltam, pár külföldi sráccal végigtoltuk, de a legvégén, mikor Jorne is és Mo is beálltak középre, valamiért megakadt a játék...valószínűleg Jorne "akadt bele a semmibe", ugyanis a nem játékos által irányított Avatar of Frost-on kívül semmi nem volt a közelében, és hiába próbált unstockolni szegény (jobbra-balra teleportálta magát, mint a veszett egér), nem történt semmi, és kezdhettük a legelejéről
-
PowerBuldog
veterán
Attól függ milyen paklival gondolom. Én Fire-el nyomom (2 nature spellel).
-
Gyuri27
félisten
Rólad lestem.
Perszem, hogy ritkán találkozol, mivel egy orbon nem tudsz rendesen megindulni. Még 2 orbnál is figyelni kell, mert cc-l nem lehet csatát nyerni.
Amivel találkozom az általában fire indulóval, nature második orb. Oda berakja az oinkot, hurricant, surge-t. Vagy ugye a nature-frost felállás, de ott is csak kiegészitő szerepe van a naturénak.
Ami a legtöbb az a pure fire, fire-shadow-bandit, pure shadow.
Szóval menjünk a fórumra és sirjunk mef fikázzuk a fire-shadow-bandit triót hátha nerfelik.
Csak tudod mi lesz az érdekes., A nature-fire dual orb.
A Phenomoc meg mielőtt nerfelgetne remélem megvárja az új kiadást. Mert lehet az olyan változásokat hoz, hogy nem kell nerfelni. A Lyris nerfet is hagyhatták volna, meg a Dancert is fölösleges piszkálni most. -
Gyuri27
félisten
Mindenki a ki naturét használ.
Nem tudom mi lesz helyette? Vagy a Naturét lehúzzuk a klotyón?
Mert cc nélkül, lehet gyönyörködni a pakliban de használhatatlan lesz pvp-ben (eddig is korlátozottan volt alkalmas). Pve-n meg szenvedni fogunk csak vele.
Azért jó, hogy van 4 kaszt és ezzel 2-nek kinyalnák a hátsóját. A másik kettő (ill a stonekinnel 3) meg menjen ahova akar. Tényleg korrekt hozzáállás.
Csak az a baj, hogy nem kevesen nem kevés pénzt öltünk egy pure nature ill egy nature-frost-stonekin pakliba.
Csak azt nem értem, hogy ez a játék kijött ahogy, szabályok adottak tessék aszerint játszani. Kissebb móositások beleférnek, de a cc nerfelése nem az. Tehát annó az EA csinált egy egyedi focit és a addig csürik csavarják a bénák kedvéért még lesz belőle kézilabda. Erre viszont azt kell mondjam gusztustalan. -
Realradical
őstag
A játék elején, egy átlag orb ellen vonuló csapatom többnyire áll 2 ripper 1 vagy 2 fire stalker, 2 nightcrawler + pár íjászból. Ezeket nemigen lehet szétszedni, vagy túl könnyen szétkapják őket. Együtt viszont babán működik. Kétszer ennyi poweröm pedig nem szokott lenni, hogy két fronton támadjak.
-
Realradical
őstag
Kigugliztam, 17. Most nézem, hogy ha egyel feljebb mennék besárgulna a pvp rangom.
Igazából egyetlen stratégia van amitől hidegrázást kapok, az a nature/frost CC sikálás. Nem sikítozok nerfért, de amikor egy oink meg egy coldsnap rotációban áll 700-900 powernyi egységem 5 percig attól kiborul a bili, miközben"nature sundererrel"(nem emlékszem a nevére) szétverik az orbjaim.
-
OnSeT
őstag
17, itt a rangtáblázat.
-
OnSeT
őstag
Az új kiadásból az Architect's Call is uncommon és 30 BFP alatt van.
Illetve korábban felvetődött hogy olcsó rare kártyákat is lehet használni, ebben az esetben a másik új kártya a Twillight Curse is belefér.A versenyen végül csak C+UC kártyákat lehet használni, vagy összes C + 30 BFP alatti egyéb kártyák lesznek engedélyezve?
-
OnSeT
őstag
Megkaptam a deck-em!!!
Az ea-sok nemrég jelezték az "unknown error 1" hibával foglalkozó topicban, hogy BFP-t nem utalnak vissza, de a patch után mindenkinél elérhetővé válik a hiba idején vásárolt deck-ek tartalma.
A levelemre igaz nem válaszoltak
, de legalább 2 munkanap alatt megoldották a problémát
-
OnSeT
őstag
Igen, ilyen időlimitek mellett nehéz megnyerni egy mapot, patch előtt volt hogy 3-an hoztuk a diff 9-et, most meg a diff 4 se jön össze. (patch óta csak 4 személyest próbáltam)
Most már mindenkinek egyénileg kell boldogulnia, és folyamatosan haladni, nem lehet power gyűjtésre időt pazarolni, és sokszor elég, ha csak egy ember nem úgy megy ahogy kéne aztán már garantált a bukás.Egyébként van egy olyan érzésem, hogy túl népszerű lett a random pve a tokenek miatt, és ezzel a módosítással akarják elérni, hogy legyen elég játékos a normál pve mapokon is.
-
DeckardCain
senior tag
Komolyan mondom szánalom. Eleve az vicc, hogy szavazott jelenleg 6x ember(nem tudom mennyi lesz a vége), és az alapján nerfelnek valamit, közben pedig jóval többen játszanak.
Lyrish nerfet aránylag jól megúsztam anyagilag 80 körül adtam el pár hete 3 kártyát belőle, most meg vissza vásároltam 30-35ért hétvégén.
Biztos le lesz gyengítve a cc, mivel ezzel is lehet az emberkéket a lost souls felég terelgetni.
Örülni fogok, ha kukázhatom az upolt kártyákat mert haszontalan lesz a nature-frost páros.
-
ChromeX
addikt
régen én is láttam ilyet ez tmég nem néztem meg de abban churchel csinálta meg meg koboldal. jo volt.
ez a nerfelés az agyamra megy, hogy lehetnek ilyen hülyék a phenomicosok annyira a játékosok kedvében akarnak járni hogy mindent megcsinálnak amit akarnak meg mindenrol szavazni lehet, hogy elfelejtik hogy mi nem értünk hozá nekik kéne ésszerüen megfontolni ezeket nem vakon szavaztatni, általában eltudom képzelni kik sirnak emiatt, PvE lvl 6 alatt az tuti, valaki is uj gyerek kétszer kikap megy a forumra. amugy meg én is megorulok amikor felváltva szét cc-zik a nagyobb lényeimet. de ez van ez igy mukodik ettol erős a nature frost. a másik meg hogy a ha csak a bad harvestet hozom fel példának ahol a grindert az elején lehetetlen!!!!!!! megállitani anélkül hogy felváltva kapná a CC-t.... röhej
még valami naturenek van a legerösebb t4-e szerintem nagyon durva lények
-
Murder3
addikt
Nem pvp-ről beszélek oda a shaman nem soakt ér mer t a pvp csak a rushról szól.
igen sok van de ezek a saját egységei tis sebzik.
kilehet védeni én nem azt modnom de ha nincs oylan lapod akkor bukta.
tegyük fel 2 orbos shadowal mész ellene ő meg nature frsoton van akkor nem igen fog sikerülni mert ha foylamatosan gyógyítja akkor 2 oros sahdow lapokkal nagyon enhéz főleg ha a mounti még uppolt is. -
Murder3
addikt
Na jó de ha csak az alap Twiligt-ot is nézzük akkor is nagy a diferencia.
A nature meg amúgyis erős a sok helaink spell és erős egységei vannak még ha több pőwer is mint pl a shadow.
Szal alapból a shadow lett a leggyengébb bár igaz h a shadow az más tészta mint a többi de attól még gyengébb lapjai vannak átlagba a többihez képest.nem feltétlen a nature frost deckeseknek kellene sírni mert pve-re a 2 legjobban használható frakció.
-
zalika
tag
Kosz a felvilagositast es meg csak azt szeretnem tudni,hogy mivel en nem hinnem hogy fogok venni BF pontokat igy vane ertelme tovabb jatszanom,vagy hagyjam abba ??
Mert azert elegge tetszik a jatek s a haverokkal mar meguntuk a countert es co-t
Jah es meg van egy problemam is:a jatek akadozik ha low-nal fennebb viszem a grafikai beallitasokat pedig a haverom gepen kinek gyengebb a processzora jol ment low-med grafikai beallitasok mellett
-
Morgomirhun
csendes tag
Uramisten,csak ezt ne!!!!Márcsak mégegy nerf hiányzik a nature-nek...menjünk sírni mi is hogy ilyen imba a Sunderer és olyan köcsög a Harvester!Kéne írni valami Dont nerf the CC! Dont kill the nature!(angoltudásom = 0,úgyhogy ha hibát találtok benne inkább ne szóljatok).Mindenki szépen kiírja alába hagy terjedjen és rendbe leszünk
-
Gyuri27
félisten
Mire kell szavazni?
Nekem van üldözési mániám, vagy valakik tényleg tönkre akarják tenni a naturét?
Támadó spel nyema (envenom és a parasita kivételével), normális támadó épület szintén nyema. Viszont az idézések 70 powernél kezdődnek.
Pvp-ben ígyis halott jóformán a nature. Ha meg nerfelnek rajta lehet a kukába dobni az egészet. Csak ott a bibi, hogy ezeket a lapokat pénzért vesszük. Tehát jó lenne ha az EA, Phenomic akárki, kicsit átgondolná az egészet.Meg ugye az gusztustalan, hogy a nagy pvp matyik fire-shadow-bandittal ha 2x egymás után kikapnak már sírnak.
Nem lesz ez így jó. Lassan azt érik el, hogy az ember aladja a lapjait, meg a pontjait és néz másik játék után.
-
Közben nézegettem, nem ír hülyeséget. Tényleg csinálják a Burrower+CC mindent ami mozog taktikát.(kiegészítve a heal-el, iszonyat nehéz fogni)
A tömeges öléssel szemben a CC megköti a powerét is az ellenfélnek és nem tud reagálni, mondjukl az ott felsorolt ötletekből sztem az lenne a legcélravezetőbb, hogy a CC kapjon egy csökkentett időtartamot az ellenséges orb vagy well közelében. Így pl. a PvE használhatósága semmit nem csökkenne. -
OnSeT
őstag
Thx. az infót, ez alapján rákerestem hivatalos fórumon, és amint látom nem csak én jártam meg a deck vásárlással, volt aki 3000 BFP-t vesztett. [link]
Most nézem csak, hogy a linkelt oldalon be lehet jelentkezni a BF-ben használt azonosítóval. Én meg regeltem egy új címet és arról írtam.
Szerinted írjak nekik megint az eredeti azonosítómról, vagy várjam meg a választ ? (eddig még nem olvasták el a levelet), igaz abban is feltüntettem az érintett felhasználói nevet.
(#2309) PowerBuldog a kártya gyakoriságát jelzi.
-
ChromeX
addikt
uuu nagyon állat lesz. a frost sárkány meg a minden nagyon bejönnek a lost soulst muszáj lesz kiprobálnom akármiyen eros is lesz imádom öket.
Ez egy post a topicbol.:" Hehe, I found the models the for then Deep One and the Fire Nox guy while testing squad ids yesterday. I also saw a new shadow bug and a nature witch that made nearby units immune to debuffs."
ez meg egy dev postja:
"The new cards do look like they will be pretty damn awesome!
Silvanoshi" -
Simid
senior tag
Ha már, így szóba került, akkor nekem is feltünt, hogy a starcraft esetében nem jól számoltál. Amit te számoltál az ismétléses variáció (egy elem többször szerepelhet, és a sorrend is számít, kiszámítása: n^k), ami ide kell az viszont ismétlés nélküli kombináció (egy elem csak egyszer szerepelhet és a sorrend nem számít). Te lényegében beleszámoltad pl a ZvsZ párt, amin nincs mit balanszolni ill. pl. a TvsP és PvsT párokból elég egyet balanszolni stb.
Amúgy úgye kicsit "igazságtalan" az összehasonlítás, hiszen pl a starcraftban is több egység van amiket jól kell egymással balanszolni (nem értek hozzá, de az biztos gáz ha pl az egyik fajnak van rush egysége a másiknak viszont nincs rá ellenszere), másfelöl viszont a BFben sem kell minden lapot balanszolni a többivel, leginkább a tier-enkénti balansz a lényeg itt is.
A másik, hogy szerintem a balanszolást végre kell hajtani, akár azon az áron, hogy egyesek buknak rajta (megértem, hogy ez nem kellemes de hosszútávon megéri, gondolom mindenki tisztában van vele, hogy lapokat venni nem olyan mint aranyba fektetni a pénzed...). PvPben a rossz balansz megöli a játékot (mondjuk PvPben nem is nagyon van gond az egyensúllyal szvsz), PvEben csak ront a játékélményen, de az is épp elég.
-
-
Gyuri27
félisten
Az emberi alkotó elme végtelen. Lásd Harry Potter.
Az viszont biztos, hogy a Twilight-t árusitását be kell szüntetni.Egyébként az új kiadásban nem T1000-s egységeket kell gyártani. Hanem picit átdolgozni, ne legyen sokkal erősebb csak más és a régi lapokat is lehessen használni.
Például a Grigori-t nerfelni fogják. Nem azért mert olyan erős. Hanem mert 200-s lehívás (a core 275 a deepcoil 250). Szerintem meg erre kellene odafigyelni.
A deep one lehivása is alacsony kicsit. 130-135-nek kellene lennie. -
Murder3
addikt
Hát ez nem igaz.
Új egységeket dögivel lehet kitalálni csak 1 kis munkát kéne bele ölni.
Persze ez az EA-nál nem divat.
Az meg egyenesen szánalmas h átskinelik a régi lapokat és kiadják új néven.Twiligh árulás beszüntetés?
PL én a kezdetek óta játszok de 1 renegade lapom sincs és a twilightból sicnsennek meg az yilyen fullértékes lapok.pl most veszek majd 500 bfp-t amiből most jó erős lapok vehetők.
-
Morgomirhun
csendes tag
Én pont ettől tartok!Ha az új kiadásban táposabb lények kerülnek be és a profit a cél:eléggé imba lapokat is hozhat ez a széria,csak azért hogy megvegyük.Az eddigi kiadások pedig csak az azt kedvelő játékstílusuak,vagy a BFP hiány miatt maradnak a játékosnál.
Jobb lenne,ha nem így lenne a balansz legyen a fő cél..De mindenképp kíváncsi vagyok mivel rukkolnak elő,remélhetőleg nem megint csak "egy más skin+kicsit módosított képességek"lesz az alapelv.
-
Gyuri27
félisten
Fire/nature eddig is lehetett volna, de nem vonz. A shadow/frost meg még annyira sem.
Igen azt gyanitom erősebb lapok jönnek. De pvp-ben most is az győz (általánosságban) akinek van bfp-je a paklira. Ugye harvi, promo harvi, promo lyrish, deepcoil, mountainer, sunderer stb.
Szóval akinek van most is annak lesz akkor is.
Enlighmentből minek 4?A deep one tényleg erős. A grigori jó, de nem különösebben tápos szerintem.
PowerBuldog: az új 3v3, 4v4 pvp-t várom.
-
Gyuri27
félisten
Én magamból indulok ki. Nem vagok izgága tipus amúgy sem. Szóval nekem jó a nature, nature-frost-stonekin. Nem akarok sem firére, sem shadowra, sem fire-shadow-banditra váltani. Csak olyan lapot veszek meg amire szükségem van. Vagy annyival olcsóbb, hogy megérje vele foglalkozni. Mondjuk nyerek rajta 20 bfp-t. Szerintem fölösleges a aggódni. A lapok többségének az ára vissza fog álni lassan. Kivéve a razorét, lyrisét.
-
Gyuri27
félisten
Akkor most ez egy promo legendary?
Mondjuk azért az érdekelne, ha a képességeit elveszik karácsony után akkor az milyen legendary? Mert ilyen tipusú kártyáknak rendesen van vagy aktiv, vagy passziv különleges képessége.
OnSeT: és csak egy délután telt el. Holnap, holnapután ingyen lesz. Meg a Razor is.
-
Gyuri27
félisten
Az összes diff ideje csökkent. Mondjuk diff9-t is be lehetett fejezni akár 10 perc plusszal.
Szerintem mostmár szivárogni fognak a lapok. Nézd meg milyen flancot csináltak mikulásra. Mi lesz itt karácsonykor?
Mondjuk kell, hogy pezsegjen. Mert így karácsonyra sokan kérik a játékot anyutól-aputól. Persze egyszeri munkás manus is úgy lesz vele, megveszi mert egyszer van karácsony egy évben és ez még mindig nem drága ajándék. -
Gyuri27
félisten
Elkéstél. 120 a razor és még csökken. Meg a Grimvine ára is. Szóval azok amik az 500bf-s packban vannak (Vulkán, Skayfire Drake stb).
A Deep One valóban jó. Ennek most ezért is magas még az ára 400 bfp. De lesz ez még olcsóbb is. Csak türelmesnek kell lenni.
A Lost Grigori is elég erős 3 orbra.
-
OnSeT
őstag
Azta mindenit, szép hosszú lista, rá is nyomtam egyből a google translate-t.
Első körben még úgy értelmeztem, hogy 900BFP-ért adnak, 10 boostert + 96 commont, majd második olvasatra rájöttem, hogy 3 verzióból lehet választani.
GIANT Santa Clause, mindegyik tome-hoz jár a 3 változat közül?
GIANT Santa Clause in the tomes on top of that. Grab you tomes now, the extra Santa Clause card will only be included for a short period of time.
on top of that, tehát csak a Twilight-os tome-hoz jár?
a short period of time, vásárlás után rövidesen küldik, vagy csak korlátozott ideig él az ajánlat? -
hajsza
aktív tag
No, nagy nehezen rátaláltam a témára. Ha jól emlékszem, akkor éppen te linkelted be régebben ehun ni: The undocumented details of Battleforge that people might not know about
"BUFF STACKING
Damage buffs add up but are not compounding: ie, if you have Unholy Power and Home Soil, then that unit will get base+100% damage, not (base+50%)+50% = base*2.25 damage."
Köszönöm az üdvözlést. Már kb. egy hónapja olvasom ezt a témát, csak eddig "read only" módban voltam. A játékkal úgy találkoztam, hogy amikor fogorvoshoz mentem, nem volt nálam olvasnivaló, ezért megvettem az éppen kijött PC Guru-t. Amikor hazaértem, gondoltam kipróbálom a mellékletet és nagyon megfogott a játék. Az újsághoz adott kód elég gyatra lapokat adott, a rare pl. egy colossus volt. Azóta már vettem BF pontokat és a teljes változatot is megszereztem. Általában ha egy játék tetszik, akkor elkezdek utánaolvasni, hogy minél felkészültebb legyek. Így bukkantam erre a fórumra, amelyik szerintem ehhez a játékhoz a legtöbb hasznos információt tartalmazza - persze a hivatalos angol nyelvűn kívül. Végig is olvastam és sokat tanultam tőletek.
A játékbeli nevem (IGN) is a 'hajsza', szerencsémre nem volt még foglalt ez a név. Bár most egy darabig biztosan ritkán leszek fenn, mert kijött a LOTRO legújabb kiegészítője és az is nagyon tetszik.
-
hajsza
aktív tag
Ollie, a hivatlaos fórumon úgy olvastam, hogy a bónuszok nem összeszorzódnak (ahogyan az matematikailag helyes lenne), hanem összeadódnak csak. Tehát az 50% méretre vonatkozó sebzés és az 50% protector módból fakadó sebzés együttesen "csak" 100% lesz és ezt szorozzák meg az alap sebzéssel, tehát a teljes sebzés a megfelelő méretű célpontra 500*2=1000 lesz.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Szóval ezt a sebzés dolgot eddig nem tudtam.
Tehát ha a támadáshoz ada van írva hogy L. Akkor adott monsta az L-s lényekre 50%-l többet sebez?Én s-s egységekre eddigsem használtam. Amire nyomtam M-L.
A Harvik meg valóban sz.pnak (hogy népies legyek). Mert ugye 400 - 600 - 900. Az meg 150-l több mint a 750.
Nembaj majd sirnak azok is egy kicsit és a Lyrist ki nerfelik a pakliból.
-
Gyuri27
félisten
Az támadáshoz nem nyúlnék. Úgy reális lenne a 70-s lehivás.
Amúgy meg aki vett 3 lyrist a charge miatt az bukik rendesen.
Mivel jár az, hogy s helyett xl lesz?
Abban a totyikban nem védi senki a lyrist?
Amúgy ezért kezdett esni az ára 100-ról 70-re. De ha tényleg piszkálják még olcsóbb lesz. -
Gyuri27
félisten
Zoli lehetne magyarul is? Tehát a Lyris 500 helyett 400-t fog sebezni. Protektor módban 750 helyett 600-t? A lyrisel meg csak annyit kellene csinálni, hogy 70-75 legyen a lehivás, ne 60.
A dancerrel csak annyit kellene csinálni, hogy egy picit rövidebb legyen a lőtávja.Amúgy nem hiszem, hogy a promolapokat érintené a változás. Azok ugyanis nagyon drágák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sorozatok
- Honda topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest