- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Morgomirhun
üzenetére
Azért őszintén, hányféle új egységet lehet kitalálni? Szerintem már nagyjából lefedték a teljes emberi mitológiát, tök új dolgokat meg elég nehéz "feltalálni". A skin meg megint csak egy dolog, nekem édes mindegy hogy néz ki, a működés a lényeg.
Viszont szerintem az lenne a legjobb, ha az új kiadással végre beszüntetnék a Twilight árusítását, és azok funkcióit helyettesítenék az új lapokkal (persze nyilván nem ugyanolyan lapokkal). Így a régi játékosoknak is kedveznének, mert a régi lapok is értékesek maradnának.
A balance meg szó szerint lehetetlen egy ilyen játéknál, és amint egyre több lap és kiadás jön, egyre inkább azzá válik. Lásd Starcraft, ott ugye fix egységeid vannak (csak 3 faj, vagyis 1v1 meccsnél csak 9 kombinációt kell kiegyensúlyozni), mégis még 10 év után is jött ki balance patch. Itt meg szinte végtelenek a kombinációs lehetőségek, mivel szabadon kombinálhatsz színeket és lapokat (most kb 330 különböző lap van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest