Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Elégé drága a nature, nekem T1en sokkal jobban bejön a frost pvp-ben.
Masters archers, frostmage, barrier, homesoil, és fire affinitys lightblade. LightBlade nem is olyan rossz, főleg ha az ellennél van frostmage, vagy nature esetén hurricane

Aztán t2ön jön breeding, deep one, lyrish, aggresor, spirit hunters,shaman. Shamanból max egyet idézek(ha nem szedik ki jól elvan az a spirit hunterrel hátul). Hétvégén meg kipróbálom még a stone shardot. CCre nálam coldsnap és oink van. Azért néha jól jön, határozottan hiányozna ha nem lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
amugy a forumon ugy van a kérdés, hogy legyen e átdolgozva a CC a következo kiadással? tehát elöbb nem lesz de amugy is az vezet hogy ne legyen.
meg még valami ha van egy szavazás és nagyon szoros az állás mint itt vagy a fire dancernél akkor szerintem jo nagy hülyeség változtatni, nem a tömeg véleménye a változtatás és egy olyat meghuzni hogy a játékosok felének a kedvére teszünk az nem tul okos huzás lenne mert lehet hogy a másik abbahagyja a játékot, viszont ha nem történik semmi akkor azért nem fogják abbahagyni a nem CC vel játszók. szoval csak olyat érdemes megcsinálni ami szerintem 2/3os többséggel nyer kb. vagy 80%al
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)