- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ha már, így szóba került, akkor nekem is feltünt, hogy a starcraft esetében nem jól számoltál. Amit te számoltál az ismétléses variáció (egy elem többször szerepelhet, és a sorrend is számít, kiszámítása: n^k), ami ide kell az viszont ismétlés nélküli kombináció (egy elem csak egyszer szerepelhet és a sorrend nem számít). Te lényegében beleszámoltad pl a ZvsZ párt, amin nincs mit balanszolni ill. pl. a TvsP és PvsT párokból elég egyet balanszolni stb.
Amúgy úgye kicsit "igazságtalan" az összehasonlítás, hiszen pl a starcraftban is több egység van amiket jól kell egymással balanszolni (nem értek hozzá, de az biztos gáz ha pl az egyik fajnak van rush egysége a másiknak viszont nincs rá ellenszere), másfelöl viszont a BFben sem kell minden lapot balanszolni a többivel, leginkább a tier-enkénti balansz a lényeg itt is.
A másik, hogy szerintem a balanszolást végre kell hajtani, akár azon az áron, hogy egyesek buknak rajta (megértem, hogy ez nem kellemes de hosszútávon megéri, gondolom mindenki tisztában van vele, hogy lapokat venni nem olyan mint aranyba fektetni a pénzed...). PvPben a rossz balansz megöli a játékot (mondjuk PvPben nem is nagyon van gond az egyensúllyal szvsz), PvEben csak ront a játékélményen, de az is épp elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Pixel 7 eladva
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest