Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
-
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #4712 üzenetére
nekem csak irtó lagg volt.
egy dwarren riddle advanced fúú 1óra 4 perc de h ott mi volt.
elindulunk látom aki velem jön nem húz falat mondom ok letámadjuk a b pontot ok aztán védekezünk 4.orbom megvan na ott már nem bírtuk a bázist megtartani aztán a mi oldalunkon minden orbunkat szétszedték nekem egyedüla b pontba maradt onna néztem h kb 30 percen keresztül a másik oldalon lévő srác(a másik már rég kilépett, a társam az meg sack akkor mikor látta h minden orbjának annyi)na kb 30 perc míg kipucolta a páylát sárkányokkal aztán a végén nyertünk de nem érte meg a szenvedést...
-
válasz
ChromeX #4646 üzenetére
Az igaz. Veszel nekem egyet?
Most jövök amúgy egy diff9-ről, a csapatkapitány egy 14-es PvE-es gyerek volt. Bedob a gép egy lost souls pályát. Jóvan, azért nézzük meg. Rögtön az első orbomnál támad engem 6(!) dancer. Mondjuk a csávónak, hogy restart, de ő mondja, hogy ez easy, meg majd felépíti a wheeleket... Jóvan mondom. Ő volt az első, aki elvesztette a második orbját, én ekkor már a 2 orbos nagy csapatomat hívogattam. Persze a harmadik orb elfoglalása esélytelen volt és ki is léptem. Nem értem az ilyeneket...
-
Djuree
félisten
válasz
ChromeX #4615 üzenetére
én már csak lost spirit shipet használok. a legdurvább xl egység sztem. egyszerre több hőkövetős rakétát lő ki, akár mindet más célpontra. és jó gyors is, jól manőverezik.
igaz xl egységek ellen nem olyan hatékony, de minden mást pillanatok alatt leszed, legyen az nagyszámú ellen is.
nekem bent van mind a 2 affos, így egyszerre mindig 2-őt hívhatok, charge sem kell -
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #4493 üzenetére
De akkor egy rangban voltunk papa.
Djuree: hol szedtem össze? Hát nyomtunk néhány unrankedet és megvallom elvert. Még akkor is mikor tudtam milyen lapjai és taktikája van.
Aztán úgy hozta az élet, hogy unrankedeztünk párát. Ment a dolog. Aztán írtam neki go to top200. Így lett.
Amúgy jobbak is lehetnénk, de sajna neki rossz az angolja. Nekem meg nincs is angolom. -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #4140 üzenetére
Meg azé healt is kaptál
anélkül nem bírtad volna ki úgyláttam....
bár utánna elvileg szét lehet smammelni őketemlékszem nyomtunk egy 8-asat és nekem 2X visszaverték a támadásom aztán forsaken,skeleton,ripper,nox,assasin-okkal szétspammeltem a campet és túljutottam rajtuk
Igaz aztán a másik kilépett és nem volt elég időnk....pfff hát mit mondjak elég durva még a standard mapok is kezdőkkel.....
kb 200xp hiábnyzik az új karim 4-esre emeléséig 2 bad harvest után(standard)Hihetetlen az elsőp még nem is volt baj igaz egy 42-es rangú is volt aki tudott védeni.
meg ott a 2-esből indultam az eggyes poz játékos hát mit mondjak nem állt a helyzet magaslatán.
a 2. ment az rosszabb volt.
Egyedül én tudtam h mit is kéne csinálni.
Lazán betámadom már a főbosst mondom jöjjenej segíteni de a kék játékos nem jött a zöld épp védte a wagont.
pfff mondom igaz egymagam is lenyomtam. -
ChromeX
addikt
válasz
ChromeX #4119 üzenetére
az a durva hogy ez tényleg a lehetetlen kategória mert, a srác a bal oldalon ethernal!! rangu legmagasabb PVE rang, melette az nem volt annyira jo, de aztán Ollie és én is elég jok vagyunk már minden megy ami mehet. tehát ha ennek a csapatnak nem ment akkor ez senkinek sem fog. nagyon imba ez a lost souls random map. az a bosszanto hogy ez teljesen hidegen hagyja öket.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #4119 üzenetére
Ez sztem bug.
túl sok csapatot tesz be a kempekhez pl editorba is jól észrevehető ez.
előre beálított kempek vannak minde nehézségi fokon és gondolom a program eggyre többet rak be és hát ez ha 9,10-es diff volt akkor ezért lehet ez.
A lost soulsba erősebb lapok vannak és ezt a program nem hiszem h fiygelembe veszi ezét van az h azok annyira nehezek.... -
-
Simid
senior tag
válasz
ChromeX #3997 üzenetére
Az hagyján, hogy ez akár 300 power is lehet és még így sem biztos a haláluk, de ráadásul ehhez T2 kell, míg én T1en vagyok mindössze két egységgel.
Egyébként tényleg nem tudom mit lehet ellene csinálni, ha az ember Fire-rel vagy shadowval kezd. Nagyon szívósak és elég csak néha rádobni egy shieldet, ezért mondtam, hogy noob taktika. -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3895 üzenetére
jó psell a shadownak?
lol
Akkor lenne értelem ha én hívhatnák le lapokat.
Különben is 2 orba simán ki lehetne pure shadowba dobni egy cc counter ami véd egy lényt a varázslatoktól.
Nature-ra megint jött egy jó spell tornyokkla meg megint csúcs a lap.
a twilight bombardot kapott 2 orbralegalább a lost soulsos 2 orbos lapok is jók 55 power és a torony az jól sebez.
spirit ship az jó főleg h uncommon és jó 1-1 orbos a képessége is jók a sebzése is de a sárkány és a fejes még most sincs.
A sok CC meg ahogy van nem kéne bele.
Semmi értelme, lenne belőle 1-1 darab dee nem az h tele van cc-vel az egész és az egész játék ebből áll.
Razorról meg semmi baja nem lenne ha alapból ilyen stattokal jön ki de nem így jött ki hanem mint a játék egyik leghasználhatóbb lapja....
...lassan az egész játék oda jut h újra kiadják az összes eddigi editiont...
pff ok nerf buff de mindenek van határa,tegyenek neki több powert és máris kevesebb értelem lesz a lapnak gyengítés nélkül.. -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3729 üzenetére
Nature meg Controll:mégis van benne heal.
A Shadow amúgyis egy Necromanta frakció.
hozzátenném más is siránkozik a nature szín miatt ami a legerősebb szín a játékba.
...nem olyan biztos h azért nem vesz vki enlighmentet mert nincs rá bfp-je....
Rexpect
em hinném h könnyeb mint mapokat kiadni.A pályákra kell írni egy scriptet ami nekik kb pár perc alatt megvan a story ami időigényesebb.
Viszont az új lapoknál mindenképp kell egy alap balansz még akkor is h ha úgyis a bugos béta lapokat odadobjuk a felhasználóknak h majd ők letesztelik helyettünk.
Egy alap koncepció kell és nem árt egy két új modell és animáció is egy egy kiadásba ami már több munka szerintem mint egy pve pálya összedobása. -
Simid
senior tag
válasz
ChromeX #3715 üzenetére
Abba mondjuk igaza van, hogy nektek enlight mellé nature deckbe lehet, hogy jó, de pure shadow pakliba nem az igazi. Furcsa egy lap, mintha úgy találták volna ki, hogy enlight mellé lehessen csak értelmesen használni, hiszen még az UPok is a képességét javítják, aminek a shadow nem sok hasznát veszi...
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3715 üzenetére
Hát figyelj a mapok végére amikor már akkora sereg jön h bexarsz akkor én már annak is örülök ha pl a főbossra kitudok adni egy támadási parancsot.
Viszont a Shadownak még most soncs egy 4pure orbos malee egysége még 3 orbtra is ranged van csak.
A fire meg már 4 pure-re a moloch mellé a játék legerősseb malee egységét is megkapta.
a nature szintén ott van a forrest elderrel meg egy rakás xl ranged malle egységgel.
a frost is. -
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #3640 üzenetére
a vileblood jó lenne (deep one helyett a pakliba,nature/fire felállás esetén), ha a képessége nem lenne a transoformhoz kötve. tehát az egység pusztulásakor automatikusan, vagy 50-60 power-ért még annak élete során lehetne aktiválni.
a burrower előnye még az aktiválható képessége (acid spit) amivel le tudja szedni az ellenséges íjászokat a falról.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3623 üzenetére
Igen de épp ezért szar mert a Phenomic ezzel az editorral várta azt h majd a userek szépen csinálják a mapokat és nem fognak reklamálnia ezért mert ők lusták kiadni őket.
így csak elég szűk rétegek fognak tudni mapokat csinálni.igeh jönnek holnap is ezt olvastam a fórumon
-
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3521 üzenetére
Bahir is gyengébb mint a wrym.
Viszont az UR lapok is elég szerteágazóak egymástól erősségbe.
szal simán lehet az adott frakciónak a sárkány UR lap.
ott van a plant rare lapnak szal nem hiszem h váltzoni fog a raritása...
bár ki tudja.ha meg azt nézzük h giant wrym és skycatcherrel h lehet majd alázni a campeket grimvine és plant kettősel akár.
igen erős lesz így a fire/nauture 4 orbra. -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3515 üzenetére
kár pedig már örültem.........végre azt hittem hogy egy hazsnálható t3-as pure shadow is jön de mégsem
....
viszont a képessége így nagyon megéri h már up1-en jobban kijön az ember 45 körüli +ha snapjawsokat hív le.
az a baj keveset sebeznek de h gyengítik az ellenfelet úgy még némely bossnál isgen hasznosak.
ezek meg ráadásul 150% növelik a sérülés mértékét és még olcsóbb is szal igen ütős lény.
végre valahára kapott a shadow is t3-ra egy használható xl-t.
a sárkány meg így buffolva már jó főleg h a kis crawlereket lehet irányítani.
azok meg még jobbakíí így suicidal attackra.amúgy a twilight.
-nek a transforming nagyon is erős.
speckó képessége a frakciónak és ezt nem egyedi lap képességként kell nézni.pl a lost souls visszahívó képessége sem éri meg.
ritka esetekben és leginkább a grigori és a virgil az ahol jó.
a többinél szinte felesleges.atzé a renegade-be még csak 15% kevesebb sebzés és lifestealer volt a speckó tulajdonság itt meg már transformáció,halálból visszahívás...
kiváncsi leszek a köv shadow/nature fire/frost-nál mi lessz -
Simid
senior tag
válasz
ChromeX #3499 üzenetére
Láttam már több bad harvest expert replayt amiben nem is CCzik a grinder (ez egyikben csak ketten vannak ráadásul). Van pár ilyen lap, amire azt mondják, hogy szinte lehetetlen vagy nagyon nehéz nélküle egy-egy map, pedig sokszor csak kreativitás kérdése (na nem mitha én olyan kreatív lennék de lehet a replayekből lopkodni
).
Amúgy ez vicc nélkül olyan mintha tegnap dobták volna össze a ma kapott lapokat. Mind már létező modellből van, legtöbb még színre is ugyan olyan és ahogy írtad semmi új spell nincs, viszont vannak logikátlanságok. Az meg külön gyanús, hogy olyan hibák vannak benne, hogy elírják az egyik affnál a méretet (L helyett XL), vagy az egyik aff common a másik rare. Ilyenek nem maradhattak volna bent ha legalább pár napig tesztelik elötte.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #3499 üzenetére
Fantázia ebben akkor lenne, ha nem ezeket a dual orbos cucokat eröltetnék. Hanem lenne 2 új szin. Mert ez a 120 lap is jól hangzik, de igazibol az 60. Meg annak a nagyrésze valaminek a másolata. Lemásolták a pyrot, a fallent, grimet stb-stb. Magyarul a 60 lapból lesz 5 teljesen új monszta meg 5 új spell. Valóban nem valami combos a dolog.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
ChromeX #3499 üzenetére
Ja, az előző kiadás óta szinte semmi komoly fejlődés. Van 1-2 új modell, de a többi az amit már eddig is láttunk. Twilight és Lost Soul egységek 1:1-be bekerültek. Annyi,hogy a játszható lapok többnyire sokkal gyengébbek, mint amit láthattunk. Lost Dancer pl teljesen használhatatlan szerintem.
-
Simid
senior tag
válasz
ChromeX #3450 üzenetére
Oké ezt egy kicsit benéztem megint. Viszont ezt meg tudtam csinálni:
Deathgliderrel rányomom az infectiont a rifle cultistra ami utána átváltozik sárkánnyá. Így meg tudsz idézni sárkit ugyis, hogy nincs meg hozzá a két fire és két nature orb nem?(#3449) ollie: Szerintem működik, de csak twilight egységgé tudsz változni.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3426 üzenetére
Ha meg nagyon feltünő lenne h ereősebbek akkor a régi lapkm totál elértéktelenednének egy idő után.
az sem lenne azé jó.
pl eleve ott van a bandit lapok.
azok mintha nem is lennének.
a stonekinekhez képest eszméletlen gyengék.Card changes/Bug fixes
* Lost Wanderer: Life Points have been increased from 660 to 820 on Up2, Damage has been increased from 600 to 745 on Up2.
* Sun Reaver: Power Cost required to use Metal Spikes have been reduced from 100 to 50 but they now also deal 50% less damage .
* Ironclad: His ability to freeze the surrounding environment now costs 50 power to be activated and is limited to affect a maximum of 10 targets.
* Grim Bahir: The dragon is now able to move around faster, the Nether Crawler spawning from defeated enemies are controllable and his ability Life Drain will no longer abort if the Dragon reaches full health. His attack Infectious spit will now additionally knock back medium units.
* Northland Drake: The dragon is now able to move around faster. Power cost required to trigger Blizzard have been reduced from 125 to 70 but the it now also deals 50% less damage.
* All Lost Souls: Using Revenant’s Doom now uniformly requires 75% of the actual units power cost.
* Stranglehold Nature Affinity: May now root up to 3 targets within a shorter timeframe.
* Lost Dancer: The game will no longer crash when the ability Necro Explosion is used. -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3418 üzenetére
hát ha ez a lap tud majd transformálni épp elég ennyi statt neki....
Az előző kiadás is full op volt a stonekinek részéről...
ha a twilght is kap majd pl vileblood is spiritet 2 orbra meg 3 orbra a hugot akkor megint úgí néz ki h erősebb lesz.
Bár a Lost Souls egységek eddig nem rosszak főleg a virgil meg a grigori.
Egyedül a shard tűnik gyengusnak de azon enm is nagyon kéne erősíteni. -
válasz
ChromeX #3373 üzenetére
Pontosan. Bár valaki kommentbe megjegyezte, hogy ez pont jó lett Frost Mage esetén, mert nem löki irdatlan messzire az ellenséget, és így nem kell minden egységnek utánamásznia, hogy le tudja lőni. Mindenesre ki kell próbálni a beta szerveren. Hurricane-nál állítólag nagyon nagy nerf, látványos a különbség.
De a legjobban a linked fire miatt aggódok. Eddig elég volt 1 razor + 10 living tower védelemnek, mindent leszedett. Most viszont fele annyit fog csak sebezni a razor, és 2 kell belőle, ami több power. De persze ez vonatkozik a többi linked fire egységre is.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #3323 üzenetére
az oké, hogy "28 units, 16 buildings and 16 spells", de ez még nem üti ki az én elméletemet. arról még nincs hivatalos infó, hogy ez miként oszlik el a frakciók között.
bfcards-on meg pont kijön a 120 lap és 40:40:40 aránnyal... most ez véletlen lenne?
az, hogy az előző kiadásnál egyenlően osztották el, még nem jelenti azt hogy ismét így lesz.
lásd. beta esete.
ott is mindenki olyanra számított mint ami a renegade előtt volt. -
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #3319 üzenetére
én össz. 40 üres helyet számoltam össze. így még marad 40 - 40 a lost-nak ill. a twillight-nak. (újabb véletlen lenne ez a leosztás?)
az meg nincs sehol előírva hogy mindegyikhez azonos mennyiségű lapnak kell jönnie.jelenleg a bandit a leggyengébb, legkevésbé játszott frakció, így elképzelhető, hogy ezzel akarják a stonekin-el egy szintre hozni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #3319 üzenetére
A 120 ugye 60. A stone és a bandit kapott annó 14-14 lapot. Tegyük fel a lost és twi is ennyit kap majd. Az 26. A maradék 34 hogyan oszlik majd el? Lesz benne mondjuk 2 legenary. Akkor minden alap frakciónak jut 8 lap. Ha a stone és bandit kap 1-2 új lapot akkor a lost és a soul sem 14 lappal jön. Tehát még mindig kérdés, hova menni lap jut.
onset: az icefang 2 affja között mi a difi (a tolmácsolást előre is köszönöm)?
Murder3: nem számit a méret fogd már fel. A Swamp l-s és alap lap mégis kivállóan használható. A stone warrior is bitang egy lap. Pedilg olcsó is, l-s is.
Az ár sem kirivóan dominál. Ott az agressor esete. Megeszi a Deep One-t, a Mountit és még sorolhatnám. Vagy a Lyrish. Komolyan élvesem mikor egy Harvit, Juggert cc után 2-3 Lyrissel szétkapok (home nélkül).
Szóval ez a játék bonyolultabb ennél. Mint hogy mekkorák a monsták. -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3312 üzenetére
nem az olcsóságot mondom...
De most nem azért ha a frostnak nem lenne kukac 3 orbra meg naturénak sem lenne kukac hanem pl a shadowba lenne 8 xl egység akkor ti is uyganígy mondanátok h miért nincs.megint nem a drágaságról beszélek....
arról h hiába van nekem 100000bfp-m ha pl én shadowot akaork élpíteni de mi drága a shadowból?
harvesteren kívül semmi.
nem kell ide szuper olcsó egység legyen akkor ur pl mint az enlighment h ténleg ha azt megveszed az akkortá dob a stílusodon h na.vegyük a harvit az pve-ben nagy segítség 2 orbra.
de könyörgök 3 orbra a wrathgazeen kívül nincs semmi érdemleges.
nincs jugger,deepcoil,avatar féle,de még harvi féle sem.nature/frostot azé mondtam mert az drága de jók is nem hiába drága.
pl ha a shadownak uyganoylan árba és értékbe lennének lapok a szokásos árnyék szinten akkor én nem nature frostot vennék ha lenne rá bfp-m dögivel akkor sem mert nem hiába akarom az összes shadow lapot...am emg vágtam h iylen lesz hát már eleve EA meg kártyagyűjtögetés stb levágtam h iylen lesz és ennek fejébe vettem emg a játékot és én még a 12ezreset rendeltem megjelenés után 1 héttel.
még midnig nem tudom veletek megértetni h mit is akarok mondani.Szóval arra szeretnék kilyukadni h ha kiadnak xyz című editiont és raknak pl 2 orbra xl lapokat tegyük fel.
pl raknának a firének,naturénak, de a frostnak nem most az meg milyen már..
Én nem azt modnom h nekem 50000/60000 shadow psyho xxl egység kell 3 orbra csak ha már a többi frakciónak ott van 2 xl egység is 3 orbra akkor már a sahdwonak is szivesen látnék.
mert most nekem nem a gólem vagy frostdragon kell amit shadwo deckbe nem nagyon tudok kihasználni.
Most ha te is only shadwo és ekkora fan lennél mint én akkor lehet te is osztanád a véleményem, persze megértem h egy nature/frost vagy pure fire-paklisank tök mind1 h a shadow mit kap.
Csak nekem azért nem tűnik etz az egész szépnek mert h a nature/frostot állandóan tápolják minden jóval a shadow meg alig kap vmit.(főleg úgy h a naturéba volt így is a legtöbb xl unit)
De mondjuk a tűz paklisok is panaszkodhatnának...
Pl nekem második fav a nautre én nem nature ellenes vagyok csak irigy.
Meg amúgyis itt más is panaszkodik h a naturéba kellene iylen oylan lap mikor telis tele van jó lapokkal én miért nem sírhatnék a shadow pakli miatt?
csak nemértem miért kell leszólni azért mert én pl a shadow paklira gyűjtök meg a lostra.
Én is ugyan úgy fizetek a bfp-ért.én nem naure meg frost pure lapkat veszek mert azoakt nem tudom használni így meg érthető h én a shadow frakcióba látnák szivesebben erős egységeket.
(azt sem értem h miért mondjátok hogy ha pl kap minden frakció egyen lő számű xl egységet akkor az már szétcseszné a a balacot..
most ez olyan h van a harvi meg a juggi kb ugyan olyan a kinézetük nagy benga állatok közelharci sebzés ugyan annyit ér a lap de mégsem teljesen máshogy kell és máshova kell használni a 2 lapot.Mindne frackió xl egységei még ha egy modellen nyugszanak is a képességeiben megmutatkozik a különbség és akkor már nem lehet azt mondani h szétcsezte a balancot.)Más:
Ez egy fantasy játék szal engem már az is meglepett h alapból nem volt mind a 4 frakciónak sárkánya.
nem ebbe kel nézni az egyediséget.
a Nauture a természet adottságaivla rendelkezik éleszt,fa egységek,természet jelelgű varázsaltok.
a forst fagyaszt,erős védelmi lapok,védő és áldó varázsaltok.
a tűz a nyers erő,égető,robbantó psuzíttó lapok,
shadow meg a halál,,ármyán stb.
Ebbe van meg az egyediség nem abba h most ennek meg annak ne legyen kukaca stb.Bocs a hosszú posztért csak már felidegelt h oldalak óta mondom miért mondom amit mondok és nem értitek meg.....
-
Gyuri27
félisten
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3251 üzenetére
nem nagyon értitek mire akarok kilyukadni.
megpróbálom elmagyarázni nem tudom sikerül e megértetnem veletek de megpróbálom
Szóval most a forrest elder az enm hiába 4 teli zöld orb.
mert vegyük a grimvinet az 1 zöld 3 tetszőleges ok de azt ugyanúgy lehet használni fire/nautre/frost/shadow keverékbe is.
de egy forrest eldert vagy egy moloch,shadow worm pl nem lehet csak pure egyzínbe.(enlighmentet most ne nézzük)most ha én egy pure nature vagyok akkor ha 4 orbon egy forrest elder csak akkor lehe ha 4 zöld orbom van, de egy colossus vagy grimvine megenged más orbot is nem csak zöldet.
Én ezért mondom h "igazi" teljes értékű.Remélem így érthetőbb mire értem én ezt..
-
PowerBuldog
veterán
válasz
ChromeX #3232 üzenetére
Nem is azt mondom,hogy legyen valami über brutál monszta ez legyen a Lost Shade, de könyörgöm, a Magma Hurler is common, az mégis ér valamit. Ezt a Lost Shade-et meg két bandit footman osztag leszedi.
Helyesbítek: A Lost Shade RARE.
Shadow sárkány teljesen jó ahogy van. Olcsó, és ahhoz képest van mérve a HP-ja is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest